9 Billeder af Easy Water Marble Nail art designs

Kvinder over hele verden er godt klar over, hvor vigtige deres negle er for dem. Derfor, for at vedligeholde dem, skal de besøge en manicure for at forme deres negle. Faktisk er negle en af ​​de første få ting, mange mænd lægger mærke til om kvinder. Velholdte og pletfri negle har en tendens til at afspejle personligheden hos prim og rigtige kvinder. Mens flisede og ødelagte negle har en tendens til at betegne en mere følsom personlighed.

Vandmarmor negle kunst designs:

I dag tager kvinder nail art til et helt nyt niveau. For at fortsætte trenden og præsentere en mere finurlig neglestil, træder kvinder ud af deres komfortzone med at tage neglekunst på, der virkelig afspejler det humør, de er i.

1. Poppy Remembrance Day Marble Nail Art:

Poppy Remembrance Day Marble Nail Art

Denne type marmor -neglekunst betyder, at den er mere finurlig måde at skildre en valmueblomst på. Blomstens grundform er blevet nævnt som reference og malet i mørke toner af rødt og sort med hvid som den fremherskende farve. Det ser finurligt, stilfuldt og køligt ud.

2. Rainbow Water Marble Nail Art:

Rainbow Water Marble Nail Art

Inspireret af regnbuens farver males stumper af forskellige farvede neglelakker vandret i blide strøg. Dette flerfarvede nail art-design vil helt sikkert blive et hit hos kvinder, der ikke er bange for at tage en risiko. Dette er den bedste Water Marble Nail art for begyndere.

3. Winter Flower Marble Nail Art Design:

Vinterblomst marmor negle kunst design

Denne neglekunst indeholder en halv blomst, der er malet lodret på neglen. Beroligende farver som blå og hvid bruges til at give det et mere ‘wintersk’ look. Neglens side bruges som udgangspunkt for denne neglekunst. Denne type sømdesign er perfekt til de kvinder, der ikke er for risqué med deres valg.

4. Fire Flower Water Marble Nail Art:

Fire Flower Water Marble Nail Art

Lad dine negle blive opslugt af moderigtige flammer. Denne neglekunst minder om flammer, der brænder, og er malet tværs over neglen vandret i ildtoner – rød, orange, gul og sort. Denne neglekunst er perfekt til kvinder, der beslutter sig for at gå ud på en natklub til en fest hele natten. Dybt, mørkt og mystisk er, hvad dette look handler om.

5. Valentine-inspireret Water Marble Nail Art:

Valentine-inspireret Water Marble Nail Art

For den dag, der er dedikeret til kærlighed, kan denne neglekunst antages af kvinder, der skal deltage i en date med deres betydningsfulde andre. Malet på tværs af neglen i næsten som et bladlignende design i mere neutrale toner af lyserød, creme og hvid, er der tilstrækkeligt mellemrum mellem hvert motiv for at undgå rodede negle. Dette er et af de bedste Water Marble Nail art design.

6. Psychedelic Swirl Water Marble Nail Art:

Psychedelic Swirl Water Marble Nail Art

Denne funky neglekunst er malet på neglen på en swoosh -måde, der repræsenterer en hvirvel. Opmærksomhed på detaljer er et must, da et forkert træk kan ødelægge hele mønsteret. Funky farver som blå, orange gul og rød er perfekte til piger, der ønsker at blive lidt flirtende med neglene.

7. Rød & Cream Water Marble Nail Art:

Rød & amp; Cream Water Marble Nail Art

Dette design er beroligende og meget klassisk. Disse designs er malet på tværs af neglene i forskellige striber, der stammer fra alle hjørner af neglen, og passer til piger, der ønsker smukke negle til en kølig sommerdag. Jordbær og fløde ville perfekt supplere nail art -designet perfekt.

8. St Patrick’s Day – inspireret vandmarmor negle kunst:

St Patrick Day inspireret Water Marble Nail Art

Det berømte kløverblad forbundet med skytshelgen for Irland er en stor inspiration til denne neglekunst. Firkløverbladet er malet generøst på tværs af neglen i overensstemmelse med St. Patrick’s Day-ånden. En sej, let lagerøl til piger, der kan indtage alkohol, vil perfekt supplere dette nail art -design.

9. Christmas Candy Cane Water Marble Nail Art:

Christmas Candy Cane Water Marble Nail Art

Ved fejringen af ​​julens sande ånd males slikfarvede striber vandret hen over neglen. Poppen af ​​grønt, rødt og hvidt vil være lige så frisk som den pebermynte, den er inspireret af.

Water Marble Nail art designs er meget populære, og du ser på den bedste nail art. Og du kan godt lide at kommentere din feedback.