9 Easy Thanksgiving Nail Art Designs med billeder

Thanksgiving betragtes som en af ​​de mest populære ferier i USA. Som navnet antyder, fejrer Thanksgiving ånden for deling, broderskab og samvær. Derfor samles familier, store som små, til en lækker fest på denne dag, mens de alle angiver de ting, de er mest taknemmelige for. Denne berømte amerikanske ferie har også inspireret nail art.

Neglekunst som udtryksform har taget fart i løbet af de sidste par år, da det giver unge kvinder og piger mulighed for at ‘klæde’ deres negle for at tilføre dem mere personlighed og spunk. Derfor, når du tilføjer Thanksgiving og nail art sammen, vil du blive overrasket over de skæve negledesign, der er tilgængelige. I betragtning af at ferien finder sted i løbet af den sidste torsdag i november, har efterårssæsonen også en betydelig indflydelse på det Thanksgiving -inspirerede nail art -design, fyldt med efterårsblade.

Thanksgiving Nail Art Designs:

1. Efterårsblade Nail Art:

taksigelse nail art

Efterårets blade neglekunstdesign hylder en passende hyldest til den sæson, hvor Thanksgiving -ferien finder sted. Efterårets nuancer vises fuldt ud på dette sømdesign, med efterårsblade malet på neglen nedefra og op i jordfarver af brunt, okker og orange. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan du kan være finurlig uden at være for høj. Glitterbelægningen, der går oven på bladdesignet, tilføjer negle til gnistre.

2. Efterårsinspireret sømdesign:

Efterår inspireret Nail Art

Det faldbaserede sømdesign refererer til, hvordan naturen og jorden bliver et i løbet af efterårssæsonen. De sorte striber tilføjes til dekorative formål, og de hvide prikker supplerer det overordnede design uden at få det til at se glamourøst ud. Glitterbelægningen er tilføjet for at tilføje gnistre og pizzazz. Neglekunstens franske manikyrstil tilføjer karakter og efterlader neglen bar uden at få den til at føles tom.

3. Pilgrim-inspireret Nail Art:

Pilgrim-inspireret Nail Art

De pilgrimme, der var de officielle bærere af gode nyheder, tjener også som inspiration til nail art -design. Indianernes, sygeplejerskens og chefens ansigter er malet på hvert søm. Denne finurlige stil er både sød og funky og er et hit blandt unge piger i feriesæsonen. Ved at bruge disse tegn vil en kvinde legemliggøre Thanksgiving’s sande ånd.

4. Tyrkiet-inspireret Nail Art:

Tyrkiet inspirerede Nail Art

Ingen Thanksgiving -fest er nogensinde komplet uden tilstedeværelsen af ​​et saftigt Tyrkiet. Alle hjem, bortset fra de andre lækkerier, der er lagt på bordet, vil helt sikkert have en stor kalkun i midten af ​​bordet. Derfor er det passende, at et kalkundesign skal finde vej på en kvindes søm. De søde kalkunmotiver malet på neglen kommer i jordfarver rød, gul, orange og brun.

5. Fall Inspired Nail Art:

Efterårsinspireret sømdesign

Efterårssæsonen bydes velkommen af ​​alle rundt om i verden, da den medbringer varmen i feriesæsonen. Disse blomstermotiver malet på en jordfarvet baggrund vil bedst supplere sæsonen. Dette sømdesign er rig på tekstur og farve og kommer også med ekstra raffinement.

6. Tyrkiet Fjer Nail Art:

Kalkun Fjer Nail Art

Tyrkiets fjer danner en slags baldakin på neglen i rige farver gul, orange, limegrøn, mokka og sort. En fantastisk måde at se fashionabel ud.

7. Leaf Motif Nail Design:

Bladmotiv negle design

Efterårets bladmotiv refereres til i dette sømdesign, hvor en del af bladet er malet på hver side af neglen og afsluttet med et strejf af glitter

8. Falling Leaves Nail Art:

Falling Leaves Nail Art

Bladene, der falder i efteråret, tjener som inspiration til dette design, repræsenteret her med glitter.

9. Kogt Tyrkiet Nail Design:

Kogt Tyrkiet Nail Design

Nu kan unge kvinder og piger nyde en kogt kalkun på farten (på neglene). Det er sjovt og lækkert!