9 enkle Disney Nail Art designs

Vi er alle vokset op med at se Disney -tegnefilm og film. Selv når navnet Disney kommer til at tænke på os, blinker billederne af Minnie og Mickey Mouse forbi. Nogle af os kan bare lide at se de tegnefilm, hvor onkel Donald klapper på hovedet på Huey, Dewey og Louie, mens de spiller deres sjov på ham. Har du nogensinde tænkt på at have figurerne eller symbolerne på Disney på dine negle?

Så i dag vil vi præsentere vores top 9 foretrukne Disney nail art designs, der tager dig tilbage til din barndom.

1. Donald Duck og tegn Disney Nails:

Anders And og figurerne Disney Nails

Du kan male dine yndlings Disney -figurer på dine negle og oprette en neglekunst som den ovenfor. Du kan også få fat i specialudgave Disney -vandmærkater til dine negle. Du kan bære disse sjove negle ved flere lejligheder. Hvis du skal ud med dine pigevenner for at shoppe, eller hvis du skal på en skoleforening, kan disse negle være et forsøg værd.

2. Minnie Mouse Disney Nails:

Minnie Mouse Disney negle

Minnie mus minder os om prikker og buer. Du kan prøve negle som dem ovenfor ved hjælp af dine prikkeværktøjer og en neglebue. Nail art deco buer er tilgængelige i nail art butikker. Opret desuden et Disney Pixar slotlogo for tommelfingeren med nogle vandrette linjer.

3. Disney Peter Pan Nails:

Disney Peter Pan negle

Peter Pan er en meget kendt Disney -karakter. Du kan få fat i Peter Pan -vandmærkater eller oprette karaktererne med frihåndsmaleri. Opret skyer med dine nail art -værktøjer og have det sjovt med denne nail art.

4. Disney Little Mermaid Nails og Finding Nemo Nails

Disney Little Mermaid Nails og Finding Nemo Nails

Dette er en kombination af neglekunst, der husker på to film, som begge blev udgivet af Disney. Karaktererne i Finding Nemo og Lille Havfrue er perfekt afbildet på neglene ved hjælp af vandklistermærker. Du kan også tegne disse tegn, men det ville være meget hovedpine. Så prøv at få fat i nogle flotte vandmærkater til ovenstående neglekunst.

5. Snehvide negle:

Snehvide negle

Den onde dronning og giftæblet er perfekt afbildet i ovenstående neglekunst. Du kan tegne tegnene med dit nail art kit og male dem med præcision for at få et design som ovenfor.

6. Nemme Disney franske tips:

Nemme Disney franske tips

Dette er en meget almindelig type Disney nail art, som du selv kan prøve. Du behøver ikke noget ekstra specielt til at skabe disse smukke franske tips. Du skal bare bruge dine stripper og prikkeværktøjer til at oprette de franske tips.

7. Disney Logo negle:

Disney logo negle

Disney -logoet på et slot er noget, der forbliver i baghovedet på os, men vi tænker egentlig ikke meget over det. Det kan blive et flot og let nailart -logo. Prøv slottet med bare nogle vandrette striber med blå neglemaling. Brug nogle glitter og dæk med en efterbehandling neglelak.

8. Winnie the Pooh Nails:

Winnie the Pooh Nails

Dette er en let at lave negle. Du vil kræve en smule præcision og en neglekunstbørste. Brug sort og gul neglelak til at skabe neglekunst.

9. Little Mermaid Nails:

Lille havfrue negle

Et glitrende glamourøst nailartdesign med karaktererne i den lille havfrue kan være ret sjovt. Med blide hænder skab Ariels ansigt og hendes skaltøj på to fingre. Brug nogle pailletter til resten af ​​fingrene. Brug et ordentligt underlag til alle neglene, hvis du bruger stoffarver. Vil du prøve dette?