9 Enkle og nemme blomsternegledesigner til begyndere

Blomster negle kunst er et meget populært valg blandt søm kunst til piger. De ser søde ud og kan let oprettes ved hjælp af enten vandmærkater, akrylmaling eller andre deco -materialer. I dag vil vi præsentere top 9 fantastiske blomsterneglkunst, som vi har stødt på indtil nu. Med vores tips håber vi, at du let kan genskabe disse smukke designs på dine negle.

Nail Art designs af blomster:

Her er en liste over 9 smukke blomster nail art designs, der forsøger at give et fantastisk look deres negle til alle aldre.

1. Akryl Freehand Flower Nail Art:

Akryl frihånds blomsternegl

Denne form for en smuk blomstret neglekunst kan let oprettes, hvis du har gode hænder til at male. Du vil let kunne udføre dette mønster med det selektive farvevalg og en flad pensel. Du skal tage to farver på din flade pensel ad gangen, dvs. Lyserød og hvid, hvid og lyseblå og lilla og hvid. Du skal omhyggeligt rotere den flade børste på en sådan måde, at kronbladene dannes. Hvis du gør dette fulde design på en lysfarvet bund som hvid, bliver det mere fremtrædende. Håber du vil prøve dette.

2. Franske tips med blomsterdesign:

Franske tips med blomsterdesign

French tip nail art designs er en meget populær, der ser meget sofistikeret ud. Dette sømdesign er især godt for kvinder, der går på kontoret eller er erhvervsarbejdere. De kan normalt ikke bære for meget dekorative sømkunst til kontoret. For dem er fransk spids negle et klassisk valg. Du kan få dine normale franskspidsnegle dekoreret med blomsterfrie håndmønstre som ovenstående.

3. Blomster negle kunst med prikker:

Blomster negle kunst med prikker

En neglekunst som den ovenstående kan oprettes ved hjælp af en lyse bar maling, dvs. Pink og så kan du give den nogle prikker med dit prikkeværktøj eller tandstikkere stump ende. Dæk en diagonal del af neglene med hvid farve og lad det tørre. Når det er tørret, kan du nemt arbejde med at lave rosenblomster med den stumpe ende af tandstikkere. Brug mørk pink og rød til roserne og grøn til bladene.

4. Flerfarvet blomstermønster:

Flerfarvet blomstermønster

Denne type af et flerfarvet blomstermønster kan genskabes ved hjælp af prikkeværktøjer eller tandstikkere og forskellige farver.

5. Gratis hånd blomstertulipan design:

Fri hånd blomster tulipan design

Denne type tulipandesign med fri hånd, der er let at lave, kan meget let opløse det normale udseende af dine neglelakker. Du kan prøve at prøve denne slags neglekunst, selvom du ikke har gode håndtegnefærdigheder. Mal dine negle med en mørk lak i blå eller sort, og brug akrylmaling til at tegne blomstermønsteret på den. Prøv det!

6. Vandklistermærke Floral Designs:

Vandklistermærke Blomstermotiver

Et vandmærkat er valget af ting til neglekunst, når du vil have et fantastisk design og ikke har tid eller energi til at tegne det hele. Du kan købe vandmærkater til negle fra skønhedsbutikker eller online neglekunstbutikker. Disse kan let overføres til neglene over en lys grundmaling ved blot at bruge vand. Afslut med en gennemsigtig polering.

7. Gratis håndblomster solsikke designs:

Gratis hånd blomster solsikke designs

Denne type blomsterdesign kan skabes over en glitrende grundfarve som den du ser ovenfor. Du bliver nødt til at have en neglekunstbørste til de fine linjer og definitioner af blomsterne. Afslut med en gennemsigtig polering.

8. Floral negle stempling:

Blomstret sømstempling

Stempling er en anden fantastisk måde at nemt skabe forskellige mønstre på dine negle. Du kan prøve at begynde din træning med begyndere med sømstempningssæt.

9. Gratis hånd blomstermarmorering designs:

Fri hånd blomster marmorering designs

Gratis håndmarmoreringsdesign kan oprettes med bare nogle farver og et stykke plastik eller indpakningsark. Du kan nemt genskabe det mønster, du ser ovenfor. For detaljer og definitioner af blomsterne, brug din nail art pensel og farver efter eget valg.

Håber du kunne lide denne artikel og vil prøve disse nail art. Efterlad os din feedback!