9 Simple Animal Print Nail Art Designs

Neglekunst er et nyt raseri og en stilerklæring blandt piger fra berømtheder til pigen ved siden af. Det er på tide, at du giver dine almindelige neglelakker et strejf af levende kreativitet. Bare rolig; du behøver ikke at være neglekunstner for at genskabe trendy neglekunstdesign på dine negle. Neglekunst i dyreprint er blandt et af de mest trendy nailartdesign, som piger elsker at dyrke sport. Disse er også lette at genskabe.

Animal Print Designs til negle:

I dag giver vi dig de 9 bedste billeder af dyre sømkunst og enkle små tips til, hvordan du genskaber dem. Tag et kig!

1. Enkelt sort -hvidt leopardprintdesign:

Enkelt sort -hvidt leopardprintdesign

Dette kan være en let at lave nail art på farten. Så enkelt og godt at se på, at du i det mindste helt sikkert vil prøve det mindst en gang, selvom du ikke er for vild med sømkunst. Dette kan let genskabes ved hjælp af kun 1 tandstikker og sort og hvid neglelak. Du kan også bruge andre farver til basen. Det er dog bedst at bruge en lys farve til basen og en mørk farve til prikkerne. Prøv det!

2. Glitter Leopard Print Nail Art:

Glitter leopard print nail art

Prøv denne neglekunst i glitterbaseret maling, og brug dine prikkeværktøjer eller tandstikkere til duoerne funky udseende leopardprint. Opret ikke -fælles cirkler med din tandstikker i brun eller sort og fyld midten med vandblå farve.

3. Abstrakt Zebra Print Nail Design:

Abstrakt Zebra Print Nail Design

Du kan genskabe det samme design ved at bruge 2 farver til basen, dvs. Hvid og orange. Brug en svamp til luftbørsteeffekten af ​​basisfarverne. Endelig kan du bruge en sømkunstbørste til at tegne trægrenformer fra begge sider trukket ind i midten for zebramønsteret. En fantastisk idé til en nail art!

4. Sjov Animal Faces Nail Art Design:

Sjovt dyr ansigter Nail Art Design

Hvis du har gode hænder til at male, kan du prøve at lave dette sjove dyre nail art -design ved hjælp af akrylfarver eller neglelakker i forskellige farver.

5. Enkelt Zebra Nail Design:

Enkelt Zebra Nail Design

Dette er en blanding af zebra og lille leopardtryk søm design. Prøv dette design ved hjælp af din neglebørste og tandstikker. Dette er et meget iøjnefaldende nail art design. Du skal prøve denne !

6. Giraffe Face Nail Art Design:

Giraffe Face Nail Art Design

Prøv et sødt girafdesign, og bliv alles sind. Det er ikke så svært, hvis du har dine prikkeværktøjer, tandstikker og neglekunstbørste. Du kan bruge akrylmaling til at tegne designet.

7. Leopard og Zebra Tri Color Mix og Match Nail Design:

Leopard og zebra tri farve mix og match design

Prøv dette fantastiske og seje nail art -design ved hjælp af 3 farver til basen. Giv disse zebramønstre ved hjælp af sort lak og din neglekunstbørste. Til leopardprint kan du bruge den stumpe ende af et tandstikker. Prøve det!

8. Easy Panda Bear Animal Print Design:

Let panda bjørn dyr print design

Denne form for et sødt og sødt panda bjørnedesign kan let genskabes ved hjælp af dine prikkeværktøjer og/eller tandstikkere stump ende. Tilføj yderligere nogle buer i spidsen på en panda for at konvertere den til en hundepanda. Det er sødt og enkelt. Prøv det i dag!

9. Cute Faced Animal Nail Art Design:

Sød ansigt Animal Nail Art Design

Du kan nemt genskabe dette nailart -design med animalsk tryk, hvis du har en god hånd til at male og tegne. Giv dine negle forskellige former som panda bjørn, bamse, katte ansigter, kanin ansigter, larve ansigter, frøer, sommerfugle, giraf, sommerfugle osv.

Kan du lide denne søde samling af nail art dyremønstre? Hvilke vil du prøve? Efterlad os din feedback.