9 Smukke Butterfly Nail Art Designs

Det er et stykke tid siden, vi sidst fik den manicure. Det handler altid om hår og ansigter og tøj til at komplimentere hårene og ansigterne og fortsætter dermed det daglige liv. Køb af nyt tøj til din picnic på kontoret; købe dig en ny frisure til den nye sæson og få en ansigtsbehandling ved siden af ​​bare for at skjule trætheden i den daglige travle tidsplan. Det er på tidspunkter som dette, at du tager en fridag for at slappe af og kan sprænge din kreativitet i nogle sker nailart. Dagens nailart -emne er sommerfugle for alle de preppy små skønheder, der elsker sommerfugle.

Butterfly Nail Art Designs:

1. The Plain Jane Look:

sommerfugl nail art designs

Påfør et basislag på neglene, inden du går videre til dekorationer. Dette look kaldes almindelig Jane på grund af dets overdådighed detaljeret gennem enkelhed, der gør udseendet blødt og alligevel attraktivt. Grundlaget skal have en neutral farve for at frembringe de små små blå og sorte sommerfugle.

2. De obsessive flagren:

sommerfugl negle kunst2

Her starter udseendet med en klassisk fransk manicure, hvor spidserne af neglene, den der stikker ud, er hvide med resten i sit naturlige jeg. Oven på det hvide skal du bruge en blank blå farve til at tegne sommerfuglvinger på spidserne. Brug hvid som grundfarve til at udfylde bits og steder, og vælg derefter måske et fint design mellem de to vinger,

3. Ombre -projektet:

sommerfugl nail art3

For at starte skal du lave ombre negle, hvor den naturlige neglefarve langsomt overgår til en blød naturlig farve. Denne overgang er ikke foretaget i en streng lige linje, hvorfor ombre er fantastisk. Start nu med en blød neglebase og påfør blå ovenpå. Nu med sort tilføjelse til sommerfuglen og datterselskabsdesign, før du låser looket med en klar polering.

4. De perfekte blændere:

sommerfugl negle kunst4

Nu er dette nail art -look simpelthen perfekt til høje fester eller pigeaftener, når du kan bruge alle glitter og gnistre til at blænde dig selv op. Udseendet her er lavet med sølvglitter sammen med blå og pink til design. Sort danner den ydre linje, og de to langfingre har hver en vinge, mens de to ydre har fulde sommerfugle på sig.

5. Farvesprøjtene:

sommerfugl negle kunst5

Dette udseende er meget af den ædru slags, men hvem sagde ædru kan ikke være sjovt? Farver er sjove, og her er et bundt farve blandet sammen for at danne disse smukke sommerfuglstykker. Basen starter med pink og bruger derefter havgrøn, mat kanariefugl og lidt blå sommerfugle.

6. The Pretty in Pink:

sommerfugl neglekunst6

Til dette look behøver du ikke at arbejde meget, og med lette resultater vil dine negle simpelthen se fantastiske ud. Start med blød pink udført i en ombre nuance med tipsene, der bærer det lyserøde, og resten er naturlige. Nu med en defineret pensel tegne på blomsterne med en sommerfugl i hvidt.

7. The Soft Blues:

sommerfugl negle kunst7

Dette er et andet af de søde sommerfuglspikermønstre, hvor spidserne på neglene viser blå med hvide prikker. Indekset og ringfingeren har dog smukke blå sommerfugle med blødt sort blomster.

8. Fusionsblandinger:

sommerfugl nail art8

Dette er en klassisk fusionsblanding i blød rød og hvid, hvor forskellige mønstre pryder hver søm. Den primære ingrediens er sommerfugl, der kan ses i små mængder, der flagrer hen over neglebedet i rødt mod hvidt.

9. Paint Me High Butterfly Nails:

sommerfugl negle kunst9

Udseendet til denne aftale er farverigt i funklende blues og sorte med en hvid søm, der viser sommerfuglen i midten. I og omkring neglen er der hvide prikker mod sort.