Candy Cane Nail Art Design Tutorial

Vi piger elsker altid at pynte os selv. Vi forsøger at vise os som den mest attraktive person på denne kloden, lige fra hårstyling til fod, det er uendeligt at vælge vores favoritliste! Vi har forskellige former for stil og modetrend. En sådan trend, der foregår i disse dage, er nail art! Dette er en virkelig flot og smuk kunst at dekorere dine negle på. Hvis du gør det udefra, vil det være lidt dyrt! Så hvorfor ikke gøre det derhjemme! I dag i denne artikel får du en trinvis vejledning i at lave “candy cane nail art design”

Candy cane nail art designs

Candy Cane Nail Art Design Tutorial:

Trin 1:

vælg to kontrastfarver!

I dette trin samler du de ting, du skal gøre med dine negle:

 1.  2 kontrastfarver, hvorfra du ønsker, at der skal laves en slikstok! (hvid og rød er den anbefalede)
 2. En gennemsigtig neglelak.
 3. Tynde strimler tape.

Trin 2:

Start med at anvende den første neglefarve på (f.eks. Påfør hvid farve) dine negle. Og lad det tørre helt! For at forhindre striber.

Trin 3:  

 • Tag nu tynde strimler tape og sæt det på dine negle med et lige stort mellemrum mellem strimlerne! (Dette gøres for at skabe en fin afstand mellem de to farver og for at forhindre ru eller snavset blanding) Den mest effektive måde at gøre dette på er at rive mellem en og to tommer stykker tape, læg dem på hætten på neglelak flaske, og skær derefter de tynde strimler, hvis du ikke bliver tynd!
 • For at se dine negle ud som en slikstok skal du indsætte disse strimler diagonalt på dine negle!

Trin 4:

Når strimlerne er sat på alle dine negle, anvender du den anden farve (f.eks. Rød farve), ligesom du anvender normal neglemaling. Tøv ikke med at anvende neglefarven ordentligt over dit negleområde, da der ikke er nogen grund til at gå galt for at få det ønskede design, da tapestrimlerne vil sikre den hvide bund!

Trin 5:

 • Lad neglelakkens anden farve tørre ordentligt! Skynd dig slet ikke, da du kan ende med et rod, så vær rolig!
 • Efter tørring af farven (2. farve) fjernes tapestrimlerne langsomt. Og påfør nu den gennemsigtige neglelak på dit søde rørs sømkunstdesign for at sikre det i flere dage!
 • Og du er færdig med det smukke candy -cane -nail art -design, som får dine hænder til at se smukkere ud! 🙂
 • Hvis du er perfekt med de ovennævnte skriftlige trin og ønsker at foretage lidt flere forbedringer eller ændringer af din neglekunst, kan du gå med følgende!
 • Der er endnu en måde at gøre denne nail art på en mere anderledes og forstærkende måde!

For at følge flere trin:

Trin 6: hvad du har brug for

 • Du har brug for en tynd maling eller makeup pensel. Sørg for virkelig tynd som et hår!
 • En tredje neglefarve (valgfri)
 • Gennemsigtig neglefarve

Trin 7: dyppe det

Dyp denne tynde pensel i neglelakflasken. Nu er spørgsmålet i hvilken neglefarve? Du kan tage en helt anden farve (f.eks. Grøn farve), der står i kontrast til de to tidligere farver, eller du kan dyppe penslen i selve den anden farve (f.eks. Rød farve, der blev taget efter påføring af grundlaget)! Gør ikke en fejl ved at dyppe børsten i den første farve, dvs. som var din basiscoat (f.eks. Hvid farve), da den ikke vises.

Trin 8: ansøge

 • Påfør nu med en tynd pensel en fin diagonal linje parallelt med den ovenstående diagonale streg (f.eks. Mellem to røde farvestrækninger tegne endnu en tynd linje med rød/ grøn farve) gør dette virkelig omhyggeligt og langsomt, så du ikke ødelægger det allerede lavet neglekunst.
 • Gør dette kun, hvis du er perfekt til at holde en børste.
 • Påfør nu den gennemsigtige neglelak efter tørring!
 • Og du er færdig