Sådan bruges olivenolie til negle?

Negle er en meget vigtig faktor for vores krop og hjælper med at tilføre den raffinement og skønhed, som kroppen tilbyder. Uden vores negle ville vores hænder se bare og tomme ud. De bruges til en række forskellige opgaver, som ikke ville være mulige uden dem. Negle vokser naturligt og skal plejes, så de ser smukke ud. Nogle gange står mennesker over for visse problemer i forbindelse med deres negle lige fra langsom vækst til gulning, som let kan håndteres ved hjælp af enkle hjemmemediciner, der fungerer hurtigt og effektivt. Nedenfor er en detaljeret redegørelse for, hvordan du bruger olivenolie til forbedring af dine negle effektivt.

Olivenolie

Olivenolie er et meget naturligt og oxiderende middel, der er det perfekte middel til ethvert sømproblem, du står overfor:-

Opvarmet olivenolie:

 • Hæld lidt olivenolie i en skål og varm den i en mikrobølgeovn, indtil olivenolien er dejlig varm.
 • Dyp derefter fingrene i olivenolien og opbevar den der i 15-20 minutter.
 • Gør dette mindst tre gange om ugen for at holde dine negle sunde.

Den opvarmede olivenolie giver en god mængde fugt, der kræves til dine negle. Opvarmet olivenolie er et fantastisk oxidationsmiddel, der hjælper med at fugte dine neglebånd omkring dine negle og dermed stimulere fugt og også stimulere væksten af ​​dine negle. Hvis det gøres ordentligt, vil huden omkring dine negle sammen med dine negle være i en fantastisk stand over tid.

Massage:

 • Massering er en anden effektiv måde at holde dine negle sunde.
 • Massér olivenolie ind i dine neglebånd og dine negle dagligt for at låse fugtigheden fast.
 • Gør dette om natten og lad det stå natten over. Alternativt kan du holde den masseret på ethvert tidspunkt af dagen, når du ikke laver noget.

Den konstante massage hjælper dig med at få mere fugtede negle i forhold til, hvad du havde før. Massering af olivenolie er en let proces og kan afsluttes hurtigt. Massering af dine negle med olivenolie er en fantastisk måde at sprede olien manuelt rundt om din hud og fingerspidser, så du kan få olien ind i alle dine kroge og fingre.

Buffer:

 • For at påføre en ny glans på dine fingernegle, skal du påføre olivenolie direkte på dine negle og derefter rengøre og derefter bruge en ren klud som buffer. Dette vil give dine negle en ny glans, som du ikke har set før.
 • Du kan også bruge en tør svamp til langsomt at kærtegne din hud for at undgå, at der opstår hudlæsioner. Jo blidere du er, jo renere og sundere bliver dine negle.

Buffering er den perfekte måde at blive klar til enhver begivenhed, hvor du vil blinke rent og velplejet negle. Det kræver meget lidt tid at afslutte og er et af de letteste hjemmemediciner til olivenolie til dine negle.

Dække til:

For at tilføje en ny glans,

 • øg fugtigheden af ​​dine negle og fingre, blød dine fingerspidser i varm olivenolie i 15 til 20 minutter, og tør derefter dine hænder naturligt uden at tørre.
 • Læg derefter to handsker over dine hænder og lad det stå natten over.
 • Gør dette mindst to gange om ugen for flotte resultater.

Brug altid rene handsker og vask de handsker, du har brugt morgenen efter, så ingen rester af olivenolien bliver tilbage, når du skal bruge handskerne igen. Handskerne er beregnet til at fælde olivenolien, så fingrene forbliver fugtige over tid. Det er et godt middel til at stimulere dine negle til at vokse, hvis du har dette specifikke problem.

Brug ikke-absorberende handsker, hvis det er muligt, så en meget mindre mængde olivenolie forlader dine hænder hele natten.

Olier som tea tree olie og olivenolie er kendt for at styrke negle. Olivenolie til tånegle er også en god måde at holde tåneglen sund på. Det kan hurtigt absorberes i din hud og vil løse de sprøde negle. De hjælper også med at genoprette fugtigheden og pakker den effektivt ind i neglene. Prøv dette i dag, og se de bedste resultater om en måned.