Top 15 neglelakdesignideer

Det er ret svært i disse dage kun at vælge et fra en lang række produkter, især når muligheder som rabatter og køb en får en praktisk enhver dag. Nu er markedet i dag langt fra monopolistisk, og en masse nyere mærker med bestemte ideer er dukket op til scenen.

Neglelak Design

Disse mærker er ikke bløde i deres appel, da de ihærdigt forsøger at fremstille deres bedste side i konkurrenceverdenen. Der er en ny serie tøjtilbehør, der blev lanceret for nogle dage siden og lige omkring en uge senere blev der annonceret et nyt tøjmærke, der supplerer tilbehøret. Neglefarver og maling er ikke mindre.

Ofte er vi kvinder, som er de travle bier, som vi helt glemmer vores negle, når vi går om dagen og prøver at perfektionere vores hår og tøj. Men det er rigtigt, at en pige i et af sine fridage helt sikkert vil føle sig mere afslappet, hvis hun bare bruger lidt tid foran fjernsynet til ikke at lave meget, bare male deres smukke negle i endnu smukkere farver. Nu om dage er der mange mange nyere sektioner af farver, som vi endnu ikke har vovet os ud i før, og så er der vores all -time favoritter, som vi gerne vil holde fast i. I dagens artikel taler vi om de forskellige smukke nuancer, du kan sport i dine negle.

Stilfulde og smukke neglelakdesigner med billeder:

Lad os se på de bedste neglelakdesign.

1. Nøgne pink glans negle:

Nøgne pink glans negle

Nu er nøgen negle den nye snak om modeindustrien nu og her har vi den bedste slags, hvor neglens farve er ædru når det er bedst, men ikke gennemsigtigt. Men i slutningen af ​​dagen fejer den glatte blanding af nøgen farve med et lille strejf af pink os af vores fødder. Hvad der gør dette mere godt, er det perfekte glansede look på neglene. Dette er en perfekt søm til somrene kombineret med lette sommerkjoler og en stråhat.

2. The Shady In Grey:

The Shady In Grey

Den, der sagde, at grå er en kedelig farve, har aldrig oplevet denne farve før. Neglene her har en meget blød blålig grå i en mat nuance, men det er netop dette udseende af neglen, der får os til at falde for dette look. Det er dybt og meningsfuldt, men ikke for dybt til at være kedeligt. Det er fremragende med hensyn til en cool måde, men ikke for højt, så du kan bære det overalt og overalt.

3. Kaffe når den er bedst:

Kaffe når det er bedst

Nu er denne farve lavet af kaffebønnekstrakt nuance, og hvem kan ikke lide, at en dampende varm kaffe skal være det næste fashion statement for denne sæson. Her er kaffefarven ekstremt blød, for meget som den tidligere, og også her ser vi ro og beroligende blik på neglene. Normalt afgiver en kaffefarve, selvom den er mørk, en dejlig fornemmelse, og her blandet med en pludselig blødhed går udseendet over bord. Den bløde glans på kaffen tilføjer en krop til udseendet.

4. Neonblå:

Neonblå

Sjov er det nye tema for denne sommer, og med de forskellige nye lyse øjne, der springer frem til scenen, er det bedst, at du følger trenden og vælger en. Dette er en neon -poppende farve i havgrøn eller lyseblå, som giver dine negle en perfekt makeover til sommerens strandlook. Den anden neonfarve til denne sommer er det bløde grønne eller det frostede nøgne look, som alle går så godt om somrene.

5. Midnight Look:

Midnight Look

Dette er endnu en hjertesmeltende farve og denne gang i den mørkeste nuance. Farven her er en ren sort og i modsætning til de andre sorte, hvor du stadig ville finde et strejf af dybblå, er denne sorte en enlig ranger med den bedste farve. Den skinnende glans fra den indbyggede glans gør udseendet endnu mere fantastisk. Hvis du kombinerer dette med dybt tilbehør, vil det helt sikkert give dig en vidunderlig fornemmelse af udseendet.

6. The Glitter Bug:

The Glitter Bug

Du kan altid vælge glitter, når det kommer til at gøre looket højt nok til en fest. Nu kommer disse glitter her i et blødt cremeguld -look, og teksturen til neglelakken er virkelig et syn at se. I modsætning til det sædvanlige er dette ikke den blanke slags, men snarere bump and grind slags. Dette er dog ikke den eneste slags glitter, du får. Der er mange forskellige glitterværker, der kan findes, nogle i guldfarver og andre i sølv, der ser lige så betagende ud.

7. Royal Delight:

Royal Delight

Kombiner den med en blød flødebluse eller en simpel sort kjole, denne farve griber aldrig til at forbløffe os. Skyggen kaldes kongeblå, og farven ser perfekt ud til både formelle og uformelle arrangementer. Dette er en af ​​de rigeste nuancer, vi er stødt på i denne sæson, hvor den blå i sin mørke, men alligevel attraktive farve ser smuk ud på dine negle, især i løbet af dagen, når farvens rigdom ikke kan være ubemærket.

8. The Voguish Purples:

The Voguish Purples

Denne her vil sætte alle rekorder lige med sin frygtelig blanke tekstur, hvis ikke farven alene. Dette er en perfekt lilla i skyggen med de bedste af glanserne integreret til at danne en af ​​de bedste neglesmertefarver nogensinde. Du kan altid parre hvidt eller ædru tilbehør med dette look for at gøre neglens farve mere tydelig.

9. Petite Periwinkle:

Petite Periwinkle

Ligesom kongeblå har periwinkle også et meget smukt forhold til bluesfamilien, hvor disse farver er en af ​​de mest ædru candy -farver, der kan bruges til at give dine negle et nyt look. Farven er blød og skinnende på samme tid, hvilket giver et meget godt look. Kombiner dette enten med en mørk eller en lys nuance til et sommerlook. Periwinkle er en af ​​de nyeste nye farver, der ikke er for høj til et godt udseende, men ikke for blødt til et ædru look også.

10. The Mad Matte Black:

Den gale matsorte

Her har vi endnu en nuance af sort, men denne gang er farven mere præcis. Hvis vi ser nærmere på, har dette gale matte look et dybblåt look, der er mat og ser smukt ud. Brugen af ​​et gnistrende søm lige i midten gør udseendet endnu mere lokkende, men mens du vælger denne neglelak, er gnisten ikke obligatorisk.

11. Rose guld:

Rose guld

Rose guld er endnu en ny nuance, som de er sporty i denne sæson, hvor en fersken rosefarve geler i med et blødt blank guld, og vi står tilbage med en af ​​de bedste nuancer. Farven er feminin nok til at dyrke sport på en formel og uformel begivenhed, og brugen af ​​guld tilføjer et let nøgen touch til looket. Også dette er en smuk farve til somrene.

12. Den klassiske røde:

Den klassiske røde

Lad os alle se det i øjnene, vi har alle haft vores dage, hvor rød var vores yndlingsfarve, og uanset hvilken lejlighed vi gik til, var rød den eneste nuance, vi ville male i vores negle. Nu har vi her en af ​​de mest klassiske, røde farver, der kommer med en glansfaktor, så dine negle kan se glamour ud efter dage. Neglelakken er blød i udseendet, men samtidig skræmmende og høj for enhver at lægge mærke til.

13. Den fløjlsagtige Violet:

Den fløjlsagtige Violet

Vi har haft purpur og periwinkles, der bejler os, men det, der tager kronen, er denne skinnende dybe violet, der ligner en fløjl ens i sin bløde glansform. At være en mørk farve med en rig nuance, ser violet upåklageligt moderigtigt ud. Den bedste del af dette look er blødheden af ​​de røde undertoner i sollyset og dybden af ​​farven under de mørke nuancer, der får os til at fane pige over denne nuance.

14. Metallisk overbelastning:

Metallisk overbelastning

For at få dette look skal du starte med et grundlag i en metallisk farve. Farven, der bruges som base, er ekstremt smuk med et blødt feminint strejf. Det er mere en blågrøn og metal blandet med bløde lavendeltoner, og oven på dette får den skrå metalfarve i dyb glans neglene til at se fantastisk flotte ud. Brug sømstrimlen til at tilføje sondringen, og fjern derefter strimlen, når den er færdig.

15. Sølv Med Blød Grå:

Sølv Med Blød Grå

Denne gang er det grå anderledes. Det er ædru, det er skinnende, og det er det nye shiz af alle. Farven ser ekstremt smuk ud, da den bryder det almindelige ordsprog, at en grå er en kedelig farve og aldrig kan ske. Her er det perfekte eksempel, der beviser, at det er forkert, men det, der tilføjer et strejf af, at der sker med disse negle, er sølvmanicure -spidsen, der er fyldt med små glansmolekyler, der får hele prøven til at se så moderigtigt og trendmæssigt ud.