Top 9 polka dot neglemaling designs

Polka dot mønster, et design, der er blevet trendy off sent. Anvendes på tøj, tilbehør og bruges til forskellige designformål. Polka dot er et mønster, der består af en række cirkler, der er lige store og er placeret med samme mellemrum mellem cirklerne. Men med fremkomsten af ​​moderne sømdesign brød disse begrænsninger af. Nu udføres varianter af eksperimenter på grundlag af cirklernes størrelse, mellemrum og placering og bestemt med farverne. Med fremkomsten af ​​neglekunst, der er modeaktivitet samt en form for kunst udført på negle, var prikker ikke kun begrænset til tekstiler og beklædningsgenstande; det fik også adgang til nail art. Ikke kun neglekunstnerne satte pris på det og brugte det kraftigt, men de kom med forskellige vidunderlige polka dots neglemaling.

Smukke og stilfulde Polka Dot Nail Art Designs med billeder:

Her er et forsøg på at få de ni bedste polka dot neglemaling designs frem.

1. Bubblegum Pink:

polka dot neglelak

Denne neglelak med en lyserød baggrund og hvide prikker med sort kontur er yderst feminin og perfekt til begivenheder som Valentinsdag eller måske bare en afslappet date.

2. Sort -hvide prikker:

polka dot søm 2

Perfekt eksempel på en moderniseret version af prikker, denne neglekunst ville gå med et væld af outfits fra gotiske til moderne kjoler. Denne er et sandt blikfang.

3. Ferie i eventyrland:

polka dot søm 3

Det være sig en festlig stemning eller en feriesæson. En afslappet udflugt eller en lille havefest. Denne neglekunst er bedst egnet til det, beroligende lyse nuancer, et solbrille, og denne smukke lyse, men beroligende neglelak tilføjer et afslappende feriestemning.

4. Kærlighed i luften:

polka dot søm 4

Denne er perfekt til piger, der har øje med en bachelor. Denne neglelak med prikker er fed og smuk. Rosen på neglen på ringfingeren er et tegn på kærlighed, uanset om du foreslår eller forlovet dig. Det handler om den kærlighed, der er i luften.

5. Blomster og prikker:

polka dot søm 5

Denne skildrer igen en romantisk stemning. Dette er en perfekt kombination af lyse designs, der bestemt ser godt ud til næsten enhver begivenhed, hvilket gør det til et meget flot design for dig. Designet kan laves med en række forskellige farver, så du har mulighed for at vælge, når du laver dette design.

6. Hurtig og smart:

polka dot søm 6

Mangler du budget? Ikke meget tid tilbage til festen? Så er dette det perfekte nail art -design til sådanne situationer. Enkel, funky, smart, men smuk. Passer til unge mennesker.

7. Juletid:

polka dot søm 7

Juletræet på en af ​​neglene tilføjer en slags festlig stemning til hele kunsten. Det suppleres igen med de festlige himmelblå farver og de grønne og røde prikker. Farverne, der passer så godt til temaet for neglekunst.

8. Guld og pige:

polka dot søm 8

Så feminin neglelak, især neglene i midten med polka dots -designet. De gyldne maling på de andre negle supplerer dem på en mærkelig måde. Men generelt er malingens feminine appel nødt til at fange øjnene i alderen fra teenagere til tyverne.

9. Polka og perler:

polka dot søm 9

Elegant, ekstravagant, sanselig alle roser kommer til kort for dette smukke nailart. Kombinationen af ​​kulsort baggrund og perler tilføjer denne kongelige og aristrokratiske stemning til denne neglekunst. Bedst egnet til kjoler og andre smukke kjoler, dette er helt sikkert et elegant og smukt kvinders førstevalg.