Top 9 pink neglelakker

Hvad er den mest feminine, men alligevel kraftfulde farve, der fejer en pige af hendes fødder, men som sørger for, at når hun lander, lander hun på fødderne? Pink er så stærk en farve, at den kan skildre feminisme og samtidig skildre styrke gennem en feminists øjne. Farven pink kommer i en række nuancer, som vi piger kan vælge imellem. De bedste nuancer matcher de bedste lejligheder, og snart prøver vi alle at matche vores outfits med vores fantastiske nuancer af pink.

Bedste og smukkeste pink neglelakker i Indien:

Nedenfor er nogle af de bedste nuancer af lyserøde negle, som du kan vælge som valg af neglefarve.

1. The Nude Gloss:

pink neglelak

Vi starter med den næsten ikke der neglelak, hvor neglens farve er lidt mere relevant end en klar lak, men denne gang blander den ekstreme lyse nuance af pink sig med den nøgne farve for at give et let neutralt look. Denne neglelak kommer med ekstra glans på toppen, hvilket tilføjer en stilfuld fornemmelse til den ellers ædru neglelak. Dette er et ekstremt let udseende for somre parret med næsten alt.

2. Coral Pink In Pop:

Pink Neglelak koralrosa i pop

Den koralrosa, som navnet antyder, er lys og springer i farve med en neon -side til, så den kan fange dine øjne fra det første udseende. Dette er en sjov højfarvet gran til festerne, hvor du nemt kan parre sort outfit eller tilbehør ved siden af. Den øjenskyggende neonfarve ville helt sikkert få hovederne til at dreje, mens du sashay ved at vise dine nyligt udførte negle frem.

3. Coral Pink With Shimmer:

Pink Neglelakker koralrosa med glans

Korallen med glimmer er den samme som den, der blev diskuteret før dette, men denne gang fik festudseendet lige et kraftigt løft. Mens en af ​​fingrene har et bestemt, men anderledes mønster, har den lyserøde på neglene her taget festen til et nyt niveau, som indeholder mere lydstyrke.

4. Peach Perfect Pink:

Pink Neglelak fersken perfekt pink

Fersken er endnu en naturlig, men alligevel bemærkelsesværdig farve, der falder ind under den lyserøde familie, hvor fersken behandles som en meget ædru, men alligevel levende farve. Farven beskrevet her er en nøgen ferskenrosa, der indeholder tre forskellige nuancer, der giver ferskenen en frostet, men lyserød nuance. Også dette er en fantastisk kombination til en sommerdag ude sammen med en simpel sort sommerkjole.

5. Extra Glimmer Pink:

Pink neglelakker ekstra glimmer pink

Nu betyder disse negle forretning, når de siger, at vi skal blænde hele natten. Neglelakken her er en blød, fyldig lyserød med noget kraftigt glitterarbejde, der tilføjer looket en høj vildskab og samtidig sørger for, at looket ikke er for klæbrig med alle funklerne.

6. Den frostede pink:

Pink neglelak frostet pink

Denne farve er kendt som den frostede pink, hvor farven pink er undertonen, men brugen af ​​en lysere nuance til den pink tilføjer den et frysende koldt look. Dette er dog virkelig en kølig farve både til somre og vintre.

7. Hindbærrosa:

Pink Neglelak hindbærrosa

Den hindbærrosa er en meget dybere og beriget farve, der kan bæres med lydstyrke og sjov. Den hindbærrosa har et lille strejf af neon i den, der gør den øjenbrynende og lys.

8. The Golden Shimmer On Pink:

Pink neglelakker gylden glimmer på pink

Den gyldne glans på pink er endnu en smag for lyserøde neglelakker, hvor den lyserøde ser ud til at have geleret godt med en pludselig gylden glans, og som følge heraf står du tilbage med fantastiske glimte.

9. Elf Berry Pink:

Pink neglelakker elf bær pink

Nissebærrosa er den sidste på vores liste og helt nedad kan vi sige, at det er en af ​​de sødeste farver, vi nogensinde kan håndtere. Det er blødt og fyldigt og giver samtidig et stærkt fashion statement.