Hvordan laver man fransk manicure?

Hvordan laver man fransk manicure? Hvad er fransk manicure? En manicure er en kosmetisk behandling, der dybest set involverer at tage fuldstændig pleje af neglene fra filning, formning, massering og til sidst påføring af polish.

Bedste metode til at udføre fransk manicure

Franske negle, hvis de er forberedt korrekt, ser ekstremt rene plus sofistikerede ud. Det fremstår ekstremt feminint plus elegant. Akryl plus gel fransk manicure skal overlades bedre til fagfolk, da de skal udføres uden den største omhu.

Hvis du vil spare dine penge, så læs denne artikel for at få den bedste metode til fransk manicure.

Bedste metode til at udføre fransk manicure:

1. Krav:

 • 4 slags neglelak;

  En neglebåndspind

  en grundlak eller kamfyld – en farvelak

 • en topcoat – hvid eller cremet tiplak
 • Neglebåndsolie eller spiselig olie
 • En vatrondel

  Et emery board

 • Hand plus negle fugtighedscreme – Neglelakfjerner

2. Neglelakfjerner:

Fjern enhver gammel neglelak med en neglelakfjerner på en vatrondel.

3. Neglebåndsolie:

Påfør lidt neglebåndsolie og gnid det i. Lad det sidde under fyldning for at lindre dine negle. Olivenolien fungerer ellers lidt spiselig olie lige så godt.

4. Fil dine negle:

Det nytter ikke noget at have vidunderligt lakerede negle, som er slidte. Tag et glatbræt plus kør det ned ad neglespidsen, simpelthen i en enkelt retning, og afventer, at du får den form, du ønsker.

5. Ryd op i dine neglebånd:

Neglebånd er en naturlig deling af neglen, men olie i huden betyder, at neglelakken ikke vil fæstne til den længe. For at lindre dine neglebånd stejle dine negle i varmt vand kan dette starte op til 15 minutter. Du kan også bruge neglebåndsfjerner på dine negle, tilbyde dine hænder et slags lag fugtighedscreme og folde ind i husholdningsfilm i 15 minutter.

Dette blødgør neglebåndene og fugter dine hænder. For at fjerne den døde neglebånd masseres en neglebåndsstav rundt i ekstremt små cirkler, så den døde neglebånd gnides af.

6. Rengør dine hænder:

Frisk alt neglestøv plus snavs væk, så du ikke forsegler det. Rengør neglene med en lille neglelakfjerner igen for at fjerne eventuelle rester af olie, fordi det får lakken til at flage af.

7. Påfør en basisfrakke:

Rengør ekstra på siden af ​​flasken. Pensl videre i 2 ellers 3 omhyggelige slag. Grundlaget beskytter dine negle mod at blive plettet af pigmenterne i den farvede lak.

Fransk manicure hvordan

8. Tag tippet på:

Brug hvid eller cremefarve til spidsen. Tegn forsigtigt en tynd finish på tværs af neglens naturlige hvide spids. Uden tvivl ser linjen ujævn ud oprindeligt, lad den tørre, plus hvis du har brug for det, skal du sætte en anden pænere linje over den. For at gøre spidsapplikationen lettere kan du få et lille stykke pap plus skære en diamantform ud. Læg neglen i den og børst den hvide spids ned. Det vil afslutte lakken på din hud.

9. Smør farven:

Pensl derefter farvelakken. Bekræft igen, at der ikke er mere end på børsten. Du kan placere på flere lag, hvis du har brug for at uddybe farven. Bliv ved med at vente, det første lag er tørret ud for at røre plus, og læg det derefter på et andet lag. Den typiske farve, der skal bruges til en fransk manicure, er gennemskinnelig pink ellers beige.

10. Påfør på en topcoat:

Topcoaten er en fast, klar belægning. Det låser i farven plus beskytter neglen.

11. Lad det tørre ud:

Hvis du ønsker en god fransk manicure, skal du lade den være mindst 5 minutter tidligere end endda at kontrollere, om den er tør. Uvisseligt er du bange for, at dine negle stadig er billige; put lidt neglebåndsolie på dem for at ende fnug fra dit tøj vedhæfte dem.

12. Arranger: Nu kan du anvende dit overtræk af neglefarve.