Sådan gør manicure og pedicure hjemme

Vi som piger kan forestille os den slags besvær, vi går igennem hver gang om måneden, når vi skal forny vores negle i salonen. Ud af den travle tidsplan og de dyre tilbud, er det næsten en smerte for os kvinder at booke tid i hånden og sidde i en salon og vente på, at vores tur skal komme, når vi endelig igen kan få dem søm udført kun for at gennemgå den lange proces igen i den følgende måned.

Ville det ikke være lettere, hvis vi bare kunne gøre alt dette hjemme en søndag middag, når vi har masser af fritid? Ofte ville det ikke være sjovt at få en søvn om natten med dine veninder, der gør hinandens negle, og du er den skinnende, der kan tilbyde dine venner gratis penge betalt uden store problemer. Det er ikke kun praktisk for dig at få lavet dine smukke negle derhjemme, det er også en god måde at bruge lidt kvalitetstid på at refundere dig selv med lidt alene tid.

Sådan gør manicure og pedicure hjemme

Inden vi går videre, er her en kort note fra skønhedsbogen til piger, der stadig er forvirrede over den seneste artikel og dens indhold. Manicure er en af ​​de mest almindelige skønhedsbehandlinger, der fokuserer på dine hænder, især dine negle og arbejder på at perfektionere dem. Dette er bare en skønhedsbehandling meget ligesom ansigtsbehandling, hvor negle arkiveres, udjævnes, poleres og bringes tilbage til form ved hjælp af indviklede værktøjer og teknikker.

Noget af indholdet omfatter ujævn filning af neglene, skubber neglebåndene tilbage, klipper neglene for at få den nødvendige form, skærer sidehuden omkring neglebedene ned, polerer neglene, så de lyser og ser sunde ud, og mange sådanne. Den indviklede evne til at tegne mønstre og billeder på neglene er også en del af manicure -processen. Det inkluderer til tider bejeweling, hvor perle som rekvisitter tilføjes neglene for at give dem en blændende effekt.

Når hænderne er blevet passet, føles de små fødder alene, og vi har derfor også en løsning til vores fødder. løsningen betegnes pedicure, hvor baby fødderne er poleret rengjort fyldt farvet og lysnet op. Hele denne betalingsproces kan let gøres derhjemme ved hjælp af denne artikel.

For en solid manicure og pedicure søndag eftermiddag er her trinene.

Sådan gør manicure og pedicure hjemme

Klar våben:

Inden du træder ind i sømverdenen, skal du forberede alle dine forsyninger og have dem ved hånden. De nødvendige produkter vil være blødgørende creme til neglebånd, håndcreme, neglebåndsskubber, neglefiler, tre essentielle neglelakker- grundlaget, farven og topcoaten, neglebuffere og en neglesaks. Du skal også bruge noget vat og q-tip.

Forberedelser:

Indstil arbejdspladsen, et håndklæde eller et blødt karton for at få en fast base, brug neglelakfjerner til at fjerne dine tidligere neglelakker korrekt. Brug en håndvask og creme til at blødgøre neglene. Brug et af q -tipsene for at nå neglene og hjørnerne for at udrydde den tidligere farvefrakke. Hvis du har akryl eller tilføjer negle, skal du sørge for, at sømsprit ikke løsner limen på tilsætningen på neglene.

Klipning og indstilling:

Start med at klippe neglene til en formidabel form. den mest sexede manicure kan kun nås, hvis dine negle ikke er for lange og ikke for korte, bare en formidabel længde. Den bedste form er heller ikke den rigtige ovale eller firkanten. ‘Squoval’ skal være målet. Start med at klippe neglene, og brug derefter neglefileren til at få den nødvendige form. hvad angår den øverste del, spejl din neglesengbund og fortsæt. Et af de bedste tip til filning af søm er at bruge fileren let på dine negle frem for kraftigt at bruge den. Drej også din hånd i vinkler, der matcher slaget. I stedet for at bruge sømspidsen til fil, skal du bruge fileren på undersiden af ​​neglespidsen. På denne måde kan neglskrabning eller flisning forhindres, mens det kan undgås.

Buff It Up:

Det næste trin kræver, at du bruger sømbuffere og også et poleringspulver. Til buffingen skal du bruge en stokbuffer eller pudeformet buffer, en som du kan få et ordentligt greb nu. Brug poleringspulveret til at polere overfladen for at slippe af med ujævnheder eller sløvhed; Aldrig gør buffingen dog for meget, da udtynding af neglene vil gøre den sprød.

Blødgør og rengør:

En Luke varm skål med vand og nogle citroner kan være nødvendig. Til dette skal du fylde en lille skål nok til at passe dine negle i begge tilfælde til hænder og tæer. Til tæer har du muligvis brug for en større skål til at dyppe i fødderne. Pres citron eller lime i og tilsæt lidt flydende håndvask. Skum op, hvis du ønsker det. Sug neglene i blød et stykke tid. Citronen og sæben sammen med det varme vand løsner snavs og døde skind fra neglene. Citronen virker også som et lysningsmiddel for at visne væk visse pletter, hvis den er til stede på negletoppen.

Cuticle Cure:

Vi ved alle, hvordan et perfekt søm kan ødelægges af en grim neglebånd i den anden ende, der stirrer på dig og derfor tørre hænderne tørre og straks sat på neglebåndskuren. du får neglebåndscremer i dit nærliggende apotek. Påfør proppen på neglen og neglebedene, og brug derefter en neglebåndsskubber til forsigtigt at skubbe neglebåndene tilbage. Brug ikke unødig kraft. Den orange pind eller neglebåndsskubber kræver kun en skånsom indsats, så overdriv det ikke.

Processen slutter:

Nu da alt det væsentlige er gjort med, skal du bruge håndcremen og lotionen til at glatte hænder eller fødder sammen med neglen. Brug enhver håndcreme, så neglene nu kan få lidt fugt og føles smidige. Lad cremen trække lidt ind.

Mal byen rød:

Nu kommer den sjove del, neglefarverne. Til dette skal du starte med et grundlag, der normalt er gennemsigtigt eller hudfarve, så topfarven ikke manipuleres. Når det tørrer, skal du bruge den farve, du ønsker, rød grøn blå gul. Brug derefter en gennemsigtig glans topcoat til at forsegle farven og beskytte neglen mod at flække væk.

Og voila, du er færdig med dine negle.