Infografioiden paluu – 10 hyödyllistä työkalua optimaalisten tulosten saavuttamiseksi

Infografiat olivat jonkin aikaa hyvin ajan tasalla ja niitä on aina käytetty tietojen visualisointiin. Olipa kyse esityksestä tai tieteellisen hankkeen täydennykseksi, infografiat olivat aina hyvä keino helpottaa sisällön ymmärtämistä.

Multimedia -aikakausi on nopeasti tehnyt infografiat “eilisen uutiseksi”. Suosittu graafinen muoto korvattiin nopeasti opetusvideoilla ja interaktiivisilla kentillä, eikä edes epäilty, että “eleiden lumi” voisi palata.

infografinen esimerkki

Mikä on infografia?

Nyt infografia on osoittautunut erittäin optimaaliseksi muodoksi, joka voi välittää monimutkaista sisältöä pähkinänkuoressa. Infografian luominen vaatii tietysti vakavaa valmistelua, mutta nykyisten työkalujen avulla jokainen käyttäjä voi toteuttaa ne helposti ammattimaisesti ja hyvin.

Haluamme selvittää hetkessä, mitkä työkalut ovat suosittuja nykyään, miten voit optimoida työprosessin, viestintävaihtoehdot ja esitystekniikat.

Olemme liittäneet 10 yleistä työkalua, joiden avulla voit nopeasti ja helposti rakentaa ja visualisoida sisältösi johdonmukaisella tavalla.

Täysin uusi asia tämän päivän infografioissa on tietysti yhteensopivuus uuden älykkään median kanssa ja alustojen kätevä ja joustava online -käyttö.

infografinen kangas

1. Canva- suunnittelutyökalu aloittelijoille

Jos haluat luoda ensimmäisen infografian ja sinulla ei ole aiempaa kokemusta, Canvan verkkopalvelu valmiilla infografiamalleilla on erinomainen lähtökohta. Ainoa vaiva tämän työkalun käytössä on pakollinen rekisteröinti ennen aloittamista.

infografia easelly

2. Easelly- viime hetken infografiatyökalu

Jos haluat sen olevan nopea ja mutkaton, voit käyttää Easellyn ilmaisia ​​malleja lennossa. Jos kuitenkin aiot käyttää CSV -tiedostoja infografiikassa, sinun on parempi käyttää vaihtoehtoisia työkaluja.

infografia6

3. Visme

Exelin ja Google Sheetsin ystävät voivat odottaa suhteellisen uutta Visme -työkalua, jonka kanssa työ sujuu moitteettomasti.

infografinen kuvakuvio

4. Aikajana JS

Vaihtoehto klassiselle infografioiden luomiselle on Timeline JS. Kuten nimestä voi päätellä, tätä työkalua voidaan käyttää tietojen järjestämiseen aikajärjestyksessä. Lisäksi käyttäjä voi ladata tietonsa helposti esimerkiksi Twitteristä, Youtubesta, Flickristä tai vastaavista lähteistä.

infographic Tableau Julkinen

5. infogrfx

Kaikille, jotka haluavat olla liikkeellä interaktiivisesti, esittelemme tämän ilmaisen työkalun, joka ei edes vaadi rekisteröitymistä. Ainoa asia, joka vaikuttaa rajoittavalta tässä työkalussa, on suunnittelumallien rajallinen valikoima.

infografinen visma

6. visualisoi minut

Tämä työkalu voi olla jännittävä LinkedIn -käyttäjille ja yrittäjille. Kokonaisia ​​ansioluetteloita voidaan ladata ilman ongelmia. Ja heti kun kaikki tiedot ovat saatavilla, ohjelma luo visuaalisen yleiskuvan hakijan elämänvaiheista, kiinnostuksen kohteista tai kokemuksista.

infografia 2

7. Julkinen paneeli

Tämä työkalu vie paljon työtä ja on ilmainen Windows -ohjelmisto. Monimutkaiset taulukot voidaan visualisoida selkeästi ja loogisesti, mutta suunnittelumalleista puuttuu.

infografiikka visuaalisesti

8. piktokaavio

Tämän työkalun avulla voit suunnitella infografiasi yksilöllisesti. Riippuen siitä, pidätkö ilmaisesta vai maksullisesta versiosta, voit valita useita projektiin sopivia aiheita ja jopa ladata tuloksen PNG -tiedostona lopussa.

infografia 1

9. Infogrammi

Tämä ohjelma vastaa hyvin yleisiä Microsoft -taulukoita ja mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron. Ainoa huomioitava hakkerointi on kyvyttömyys ladata lopputulos. Esikatselu ja julkaisu ovat mahdollisia vain Infogram -verkkosivustolla. Jos päätät tilata, voit hyödyntää sovelluksen lisäetuja, mukaan lukien lopullisten infografioiden lataaminen.

infografia8

10. visuaalisesti

Lopuksi haluamme esitellä teille sovelluksen, joka on infografioiden kannalta vähemmän toimiva. Visuaalisesti -työkalun avulla voit esittää mallisi livenä. Ohjelma on ilmainen ja jos aiot luoda tyylikkäitä ja toimivia infografioita lähitulevaisuudessa, voit saada inspiraatiota, ideoita ja ehdotuksia ilmaiseksi Visual -verkkosivustolta.

infografia9

infografia 10

infografia11