Liikkuvinkkejä stressittömään ja sujuvaan liikkeeseen

Liikkuminen on osa elämää. Liikutko usein tai pakkaat laukkusi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, se on stressaava prosessi. Onneksi on monia tapoja pakata ja purkaa pakkauksia nopeammin, vähentää työtaakkaa ja lopulta tehdä prosessista hieman tasaisempi. Kuulostaako se liian hyvältä ollakseen totta? Kokeile vain seuraavia liikuttavia vinkkejä itsellesi ja löydä uusia ja luovia tapoja parantaa siirtoprosessiasi.

Näiden liikkuvien vinkkien avulla voit liikkua ilman stressiä!

Muuttovinkit Muuttoyrityksen kustannukset

Ennen kuin aloitat ensimmäisten laatikoiden pakkaamisen, tee yksityiskohtainen muutossuunnitelma. Vaikka et voi hallita kaikkea, on tärkeää miettiä kaikki mahdolliset yksityiskohdat etukäteen. Muutama käytännön liikkumisvinkki auttaa sinua suuresti. Tarkista vain ne alta ja aloita sujuvan liikkeen suunnittelu!

Muuttovihjeitä pahvilaatikoita yrityksen kustannukset

valmistautuminen

Soita sähköyhtiöille heti, kun tiedät tarkan muuttoajan. Muutamalla puhelulla voit peruuttaa apuohjelmasi ja ilmoittaa uudesta osoitteestasi. Tee tämä hyvissä ajoin, koska ei ole mahdotonta unohtaa tätä tärkeää tehtävää, kun olet kiireinen liikkeelläsi.

Löydä luotettavia liikkuvia avustajia. Muuton suunnittelu voi olla melko stressaavaa ja monimutkaista. Älä epäröi ottaa yhteyttä ammattilaisiin. Luota asiantuntijoihin ja löydä sellainen verkosta Muuttofirma lähellä sinua. Monet muuttoyritykset toimivat luotettavasti ja laadukkaasti. Pyydä vain tarjouksia vähintään kolmelta eri yritykseltä, jotta saat paremman hinnan.

Aseta siis budjettisi. Muutto voi olla melko kallista ja haluat välttää tarpeettomia kuluja, eikö? Suunnittele siis Yrityksen muuttaminen maksaa huolellisesti etukäteen ja ole tietoinen siitä, kuinka paljon rahaa aiot käyttää siihen.

Paketoida

Pakkaus on suuri ja tärkeä osa muuttoa, ja tässä liikkumisvinkit ovat erittäin hyödyllisiä. Katso alta, miten voit pakata tavarat nopeasti ja taitavasti…

Älä tyhjennä lipastosi laatikoita. Sen sijaan, että ottaisit vaatteet ja muut tavarat ulos laatikoista ja pakkaisit ne pahvilaatikoihin, ota laatikot ulos lipastosta, jätä tavarat sisään ja kiinnitä ne käärimällä laatikko muovikelmuun. Jos se ei ole liian raskas, voit jättää laatikot lipastoon ja kääriä lipasto itse muovikelmuun.

Muuttovinkit Pahvilaatikoiden pakkaaminen Muuttokustannukset

Jätä vaatteet ripustimien päälle. Vaatteiden irrottaminen, taittaminen, pakkaaminen ja ripustaminen takaisin uuteen kotiin vaatii paljon ylimääräistä työtä. Ohita tarpeettomat vaiheet asettamalla vaatteet vaatetangolle yhdeksi Vaatesäilytyslaatikko riippuva.

Muuttovinkkejä Muuttoyhtiöt Kisten Hund

Kääri hauraat esineet, kuten lasit tai hajuvesipullot sukiin niin, että ne ovat hyvin pehmustettuja, ja käytä lakanoita ja pyyhkeitä rikkoutuvien esineiden, kuten lamppujen ja maljakoiden, pehmusteena. Kääri teepyyhkeet veitsien ja muiden terävien esineiden käärimiseen ja kiinnittämiseen kuminauhalla.

Kääri ruukut pieniin esineisiin. Sen sijaan, että tuhlaat ylimääräisiä pahvilaatikoita pienille keittiöesineille, kuten maustepurkkeille, täytä suuret kattilat ja muut suljetut astiat.

Pakkaa matkalaukkuilla tavaroita, joita ei ole niin helppo kantaa laatikoihin, kuten kirjoja ja raskaita tarjoiluastioita.

Muuttovinkit Pakkaus pahvilaatikoihin Tilaa värikoodi Moving Company

Säästä aikaa laatikoiden merkitsemisessä ottamalla erivärisiä tarroja ja määrittämällä huone jokaiselle värille. Tällä tavalla näet hyvin nopeasti, mihin sinun on mentävä.

Kokoa pussi liikkuvia esineitä. Pakkaa pieni matkalaukku tai matkalaukku tavaroille, joita haluat käyttää muuton aikana ja saapuessasi uuteen kotiin, kuten tärkeitä asiakirjoja, lääkkeitä, latureita, perushygieniatuotteita, vaatteiden vaihtoa jne..

Muuttovinkkejä Pakkaus pahvilaatikoihin Muuttoyritykset

Muuttopäivä

Liikkumispäivä itsessään on usein yksi liikkumisen vaikeimmista osista ja yleensä stressaavin. Nämä liikkuvat vinkit auttavat sinua selviämään siitä hyvin.

Pakkaa viileä laatikko. Kaiken liikkuvan päivän kaaoksen kanssa on erittäin helppoa kuivua tai olla syömättä tarpeeksi. Pakkaa siis viileä laatikko, jossa on välipaloja ja vesipulloja.

Tee suunnitelma pikkulapsille ja lemmikeille. Jos lapsesi ovat liian pieniä auttamaan muuttopäivänä, jätä heidät turvassa ystävien tai sukulaisten kanssa. Sama koskee lemmikkejä.

Muuttovinkit muuttavat yrityksen muuttopäivää

purkaminen

Olet vihdoin saapunut, mutta paljon on vielä tehtävää. Näin voit lopettaa epäröinnin ja nopeuttaa pakkauksen purkamista.

Aloita keittiöstä. Keittiön katsotaan olevan monimutkaisin ja aikaa vievin tila purkamisen yhteydessä. Ja mitä kauemmin odotat, sitä stressaavampaa se on.

Muuttovinkkejä yrityksen uuteen kotiin muuttamiseen

Anna itsellesi määräaika. Pakkauksen purkamisessa ei ole todellista aikataulua, mikä tekee epäröinnistä entistä houkuttelevampaa. Suunnittele esimerkiksi talonlämmitysjuhla sen jälkeen, kun olet muuttanut asettaaksesi kiinteän määräajan, jonka kuluessa pakkauksen purkamisen pitäisi olla valmis.

Älä kuitenkaan yritä liikaa tai yritä purkaa jokaista laatikkoa heti. Keskity sen sijaan siihen, mikä on tärkeintä.

Muuttovinkkejä Yritysten poistaminen pakkauksesta

Lopuksi

Noudata älykkäitä liikkumisvinkkejämme ja huomaat, että tällä kertaa siirtosi ei ehkä ole aivan niin stressaava kuin odotit. Toivotamme sinulle menestystä!