Uudet koulukalusteet ilmentävät nykyisiä didaktisia periaatteita Didacta 2017 -tapahtumassa

Kestäviä ja hienostuneita koulukalusteita voi nähdä Didactassa 2017

Koulu ei ole enää se paikka, jossa haluttomuus olla. Ainakin tämän tarkoituksena ovat monet asiantuntijat näytteilleasettajat ja opettajat, jotka työskentelevät yhdessä uusien huone- ja koulukonseptien parissa ja esittävät ne jälleen tänä vuonna yhdellä Saksan suurimmista koulutusmessuista – Didacta.

Halutaan muuttaa ja parantaa koko käsitystä oppimisprosessista ja vanhentuneista koulurakenteista. Tätä varten käsitellään aktiivisesti opiskelijoiden ja opettajien nykyisiä tarpeita ja arvostetaan koulun ja opetushuoneiden hyvinvointia. Miksi pidämme luokkahuoneiden ja yhteisten tilojen optimointia tärkeänä ja miten tällainen muutos voi vaikuttaa opiskelijoiden oppimiskykyyn?

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 6

Opiskelijana mutta myös opettajana vietät suurimman osan ajastasi koulussa, jossa et vain opi tai opeta. Erityisesti koko päivän kouluissa halutaan tarjota optimaaliset olosuhteet joustavalle ja omavaraiselle oppimiselle. Tämä sisältää monia rekvisiitta ja materiaaleja, kuten taitettavat huonekalut, liukumoduuleilla varustetut levyt, korkeussäädettävät pöytäjärjestelmät, hallinto- ja leikkialueiden laitteet ja myös salihuonekalut, joiden pitäisi poistaa kaikki mahdolliset loukkaantumisriskit.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, haluat sietää kestävää huonekalurakennetta ja kiinnittää huomiota materiaalien alkuperään. Kehon pystyasentoon ja terveeseen selkään etsitään erityisesti tehtyjä tuoleja ja pöytiä, ja kokeneita valmistajia tarvitaan.

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 1

Lähes 75 vuoden kokemus ja yhtä pitkä perinne alalla Koulukalusteet omistaa ylä -frankilainen yritys Ass Einrichtungssysteme GmbH hänen tarinaansa. Yhtiön filosofia sisältää sekä koulukalusteiden suunnittelun ja valmistuksen että täydellisten erikois- ja monitoimitilojen varustamisen. Monimutkaiset suunnittelukonseptit kehittyvät perinteisestä huonekalurakenteesta, jotka paitsi tekevät yritysasiakkaat onnellisiksi, myös edistävät kouluympäristön näkyvää paranemista.

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 2

Puhtaan toiminnallisuuden lisäksi estetiikan ja kestävyyden suuri kysyntä. Huolellisesti valittujen materiaalien tulee olla helppohoitoisia ja säästää talonmiehiltä paljon työtä. On sopiva värimalli ikäryhmän ja oppimisympäristön mukaan.

Mutta älä ajattele, että kaikella vanhalla ei enää ole merkitystä ja se korvataan uudella. Motton “Ei voi olla tulevaisuutta ilman menneisyyttä” mukaan yritys valitsee parhaan ja arvokkaimman menneiltä vuosilta ja antaa sille modernin ilmeen.

Yritystä pidetään Saksan koulutuksen tarjoajana ja se arvostaa korkealaatuisia materiaaleja, ammattitaitoa ja testattua laatua. Tämä on myös syy siihen, miksi koko tuotanto on toiminut menestyksekkäästi Saksassa noin 75 ylpeän vuoden ajan.

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 2

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 5

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 4

koulukalusteiden didaktiset periaatteet 7