A 15 legjobb baba pelenka csecsemőknek Indiában

A pelenkák tökéletesek a csecsemők számára, amíg el nem érik azt a kort, amikor bili kiképzik. A legjobb pelenkák textilből vagy a piacon kapható kész pelenkákból készülhetnek. Ezek különböző méretűek, a baba méretétől függően. Így a kor és a súly szempontjából is elérheti őket. A rendelkezésre álló felső babapelenkák közül kiválaszthatja a legjobbat a baba számára. És sok olyan márka van a piacon, amelyek népszerűsítik pelenkáik használatát. Régi pelenkával is mehetsz a régi iskolába. Elég sok olyan helyi vállalkozó van, aki könnyen megvásárolható textilpelenkákat varr. Tehát kiváló választás van a baba számára. A helyes módszer az lenne, ha ruhás pelenkákat használna otthon, és párnázott pelenkákat használna, amikor kimegy.

A legjobb baba pelenkák csecsemőknek Indiában

Tartalomjegyzék:

 1. Mi az a pelenka & Egy baba pelenkázása?
 2. Biztonságos a pelenka a baba számára?
 3. A pelenkák előnyei
 4. A pelenkák mellékhatásai
 5. Különböző típusú pelenkák csecsemőknek
 6. 15 legjobb baba pelenka márka
 7. Tippek & Óvintézkedések a pelenka használatakor

Mi az a pelenka & Egy baba pelenkázása?

Tehát ha tudni akarod, mi az a pelenka? A pelenkát alsóneműként használják azoknak a csecsemőknek, akiknek nem volt bili kiképzése. Ezt fehérneműként viselik, és felszívja a vizeletet és a székletet, anélkül, hogy szennyezné a gyermek külső ruháját. Általában rugalmas szalaggal rendelkezik, amely illeszkedik a baba derekához és combjához. Tehát mi a pelenkázás? Ez az a folyamat, amikor a pelenkát rátesszük a babára, és hagyjuk, hogy a gyermek szabadon járjon mindenhol. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a szülők gond nélkül vigyék el a gyermeket az otthonon kívülre.

Biztonságos a pelenka a baba számára?

Tehát a következő kérdés az lenne – biztonságos -e a pelenka a baba számára? Nos, a válasz igen és nem. Hagyja a gyermeket pelenkában sok órán át, de elengedhetetlen, hogy minden nap néhány órára szabadon hagyja a gyermeket. Ez lehetőséget ad a bőr lélegzésére, és nem okoz kiütéseket vagy égési sérüléseket.

A pelenka előnyei:

A pelenkák jó néhány előnye, és ezért a szülők már nem tudnak kiköltözni nélkülük.

 • A pelenka segít abban, hogy a gyermeket kivegyék a házból. Tehát nagyon kényelmesek használni. Csak vedd fel őket, és a gyerek gond nélkül elvégezheti a dolgát.
 • Az eldobható pelenkák használhatók és dobhatók, ezért nem kell mosni és szárítani a következő használathoz.
 • A szőnyegpadlós otthonokban kiváló és higiénikus terméket készít.
 • A szülők hipoallergén pelenkákat is vásárolhatnak, amelyek nem tartalmaznak olyan vegyszereket, amelyek biztonságosabbak a csecsemők számára.
 • A ruhás pelenkák egy másik nagyszerű lehetőség a szülők számára. Lágyabbak a bőrön, és hagyják lélegezni.
 • A ruhás pelenkák gazdaságosak és a környezet számára is jóak.

A pelenkák mellékhatásai:

Tehát tudjuk, hogy a pelenkák segítenek a gyermeknek gond nélkül mozogni. De a pelenkáknak is vannak hátrányai.

 • Az eldobható pelenkák meglehetősen drágák, különösen akkor, ha jó néhány évig meg kell vásárolni őket.
 • Ezeknek a pelenkáknak a viselése nappal vagy éjszaka sok órán keresztül kiütéseket okozhat a csecsemőknél. Mivel a pelenka nedves, káros baktériumokat szaporít.
 • Ez hosszabb bili edzésidőhöz is vezethet. Mivel a gyermek hozzászokott a pelenkákhoz, előfordulhat, hogy nem akar bilira ülni és végezni a dolgát.

Különböző típusú pelenkák csecsemőknek:

típusú baba pelenkák

Sokféle baba pelenka kapható a piacon. A pelenkák két fő típusa az eldobható és a textilpelenka.

Eldobható pelenkák:

 • Párnázott: Ezek olyan pelenkák, amelyek nedvszívó párnázott lappal rendelkeznek, amelyet nem szőtt szövetek közé helyeznek. Ezek vastag nedvszívó párnák, amelyek sok folyadékba képesek beáztatni, és még mindig nem esnek el.
 • Rugalmas szalag: A pelenkák felszerelhetők újrazárható szalagokkal, vagy lehetnek rugalmas szalagok. Az újabb pelenkák rugalmas pántokkal vannak ellátva, amelyek finom elasztikákból készültek, hogy ne sértsék meg a gyermek derekát.
 • Nadrág stílus: Ezek közül a legújabb a nadrág stílusú pelenka, amelyet állva fel lehet tenni a gyermekre. Ez nagyszerűen működik a hiperaktív gyerekek szüleinek, akik sokat ugrálnak.
 • Gussets: Vannak kettős kötések, amelyeket a lábak körül helyeznek el, így a vizelet nem jön ki, és felszívódik a pelenkában. Ez segít, ha sokat hordja a gyereket.
 • Gélpárnák: A nedvszívó párna most gél formában érkezik, amely gélré alakítja a folyadékot, és segít a pelenkának hosszabb ideig szárazon maradni. Ez jó éjszakai használatra, mivel szárazon tartja a babát.
 • Nedvességjelző: A pelenkákat nedvességgel is jelezheti, amely jelzi a pelenka feltöltésének idejét. Ezek akkor hasznosak, ha kint van a gyermekével, és tudnia kell, mikor kell pelenkát cserélni.
 • Hipoallergén: Az eldobható pelenkák különféle illatanyagokban is megtalálhatók, és illóolajokat tartalmaznak, amelyek segítik a baba bőrét. Tehát a bőr allergiás csecsemőknek vegyszermentes pelenkájuk lehet, amelyek védik a bőrüket.
 • Méret: A baba életkorának és a baba súlyának megfelelően eldobható pelenkákat kap.

Szövet pelenkák:

 • Pamut: Ezek a pelenkák nedvszívó szövetből készülnek, amelyek újra felhasználhatók. Ezek gazdaságosak, mivel újra felhasználhatók, így nem kell túl sok. Különböző színekben és stílusokban érkeznek.
 • Törölközőpárna: A legtöbb textilpelenka egy nedvszívó mikroszálas törülköző belső rétegét tartalmazza, amely segít felszívni a vizelet egy részét. Ez a gyermek védelme érdekében rendszeresen cserélhető és fertőtlenítőszerben mosható.
 • Vízálló: Ezek a pelenkák vízálló réteggel is rendelkezhetnek, hogy a gyermek külső ruházata ne szennyeződjön be. Ezeket akkor használják, amikor a gyermeket kiviszik a házból.
 • Tépőzár/Snaps: A hagyományos textilpelenkákat csapokkal rögzítették, de most tépőzárral vagy akár pattanással érkeznek. Ezeket meglehetősen könnyű felhelyezni és biztonságosabbak a gyermek számára.
 • Előregyártott pelenkák: Ezek olyanok, mint az eldobható pelenkák, amelyekbe minden réteget belevarrtak. Használatra készen állnak, és könnyen moshatók.
 • Minden egy pelenkában: ezeken kívül is vannak vízálló rétegek
 • Zsebpelenka: ezek vízálló külső réteggel és egy nyílással rendelkeznek, ahol be lehet helyezni az abszorbens mikroszálas réteget.

15 legjobb baba pelenka márka:

1. Pampers Easy Ups:

kényezteti a pelenkákat

Vásárolja meg ITT

Itt van egy nagyszerű baba pelenka a Pampers -től, amely nadrág stílusban működik. A pelenka legfeljebb 12 órán keresztül használható, ezért kiváló, ha ezt éjszakára teszi. A nadrág stílusának köszönhetően segít a gyermeknek megszokni a fehérneműt. A tépőzáras oldalak remekül beállítják a pelenkát a gyermek kényelmének megfelelően. A pelenkát elszakíthatja, ha el kell távolítania. A belső bélés pamutból készült, így a baba bőre puha és kényelmes. Van egy extra bélés, amely segíti a felszívódást. Ez egy gyönyörű pelenka egy híres márkától, így a legtöbb anya számára megfelelő választás.

Előnyök:

 • A pelenka új bélései rendkívül nedvszívóvá teszik.
 • A pelenka nadrág stílusú kialakítása nagyszerű gyerekeknek

Hátrányok: – N/A

2. Luvs Ultra Leakguard:

Luvs Ultra szivárgásgátló

Ez egy menő pelenka márka, amely gazdaságos, 252 pelenkás csomagban kínál pelenkákat. A cég szintén nagyon biztos a termékében, ezért pénzvisszafizetési garanciát ad, ha nem elégedett a termékkel. Tehát ezeknek a pelenkáknak a beszerzése előnyös helyzet az Ön számára. A pelenkák extra bélésanyaggal vannak ellátva, amely segít akár 12 óra felszívódásában. Ezek nagyszerűek éjszakai vagy hosszú utazásokhoz. Ezeknél a pelenkáknál a derékpánt széles, így kényelmet nyújt a gyermeknek még mozgás közben is. A pelenkák szivárgásmentes kialakításúak, amelyek segítenek a külső ruhák szárazon maradásában, és nem engedik őket szennyeződni.

Előnyök:

 • Gazdaságos márka sok pelenkával kevesebb összegért
 • A pénzvisszafizetési lehetőség gyönyörű rendszer a szülők számára

Hátrányok:- N/A

3. Huggies Little Snugglers:

Vásárolja meg ITT

Ha a baba preemie, akkor szüksége lesz ezekre a baba pelenkákra, amelyeket kifejezetten koraszülötteknek terveztek. A pelenka rendelkezik a köldökzsinórrész áthaladásáról is. A pelenka derékpántja széles, és ez segít a szivárgások ellen. A pelenka alján dupla felszívódási réteg található, ami kiválóan alkalmas arra is, hogy a pelenka akár 12 órán át is álljon. Ezek a preemie pelenkák nedvességjelzővel is rendelkeznek, amely jelzi, hogy mikor kell cserélni a pelenkát. Ezekben a pelenkákban nincs illatanyag. Tehát nagyszerűek olyan csecsemők számára, akik érzékenyek, mint a koraszülöttek.

Előnyök:

 • tökéletes a koraszülött csecsemők számára, akik nagyon aprók és finomak

Hátrányok:– N/A

4. Huggies Overnite:

huggies pelenka

Vásárolja meg ITT

Ez az egyik legjobb pelenka a csecsemők számára, különösen éjszaka. Ez lehetővé teszi a baba számára, hogy nyugodtan aludjon egész éjjel, mivel akár 12 órán keresztül szárazságot biztosít. A pelenka gélpárnája úgy működik, hogy a folyadékot gél formává alakítja. Ez a pelenka a helyén marad a szalaggal. Van egy barátságos rugalmas szalag, amely kényelmesen felvihető a gyermekre. A nedvességjelző kiváló módja annak, hogy megtudjuk, mikor kell pelenkát cserélni. Az index vonala jelzi, hogy a pelenka elérte -e a határértéket. Ezek a pelenkák szuper puha anyagból készülnek, amely kiválóan alkalmas allergiás csecsemők számára is.

Előnyök:

 • Egész éjszaka működik.
 • Nem ad pelenkakiütéseket
 • A nedvességjelző nagyszerű mentés

Hátrányok: – Továbbra is drága

5. A Föld legjobb ajánlata:

Vásárolja meg ITT

Ha hipoallergén pelenkát keres gyermekének, akkor ezek a legjobbak az Ön számára. Ezek a pelenkák környezetbarát és biológiailag lebomló anyagokból készülnek. A baba bőrét érintő pelenka bélése búzából készült, így tökéletesen biztonságos. A pelenkák kevesebb vegyszert is használnak, például klórt, színezékeket, mesterséges illatanyagokat stb. A pelenkák nagyon kényelmes viseletet biztosítanak, és nem viszketnek a baba bőrén. Van egy nyújtható derékpánt, amely minden babához illeszkedik. A pelenka bélései elég vastagok, így majdnem 12 órán át képesek felszívni a nedvességet. Ez jól használható éjszakai és nappali használatra.

Előnyök:

 • Környezetbarát és hipoallergén pelenka
 • Nagyszerű érzékeny bőrű csecsemőknek

Hátrányok:– Drága lehet

6. Pampers Splashers:

Vásárolja meg ITT

Ha a babát a medencébe vagy a strandra szeretné vinni, akkor ez a legjobb pelenka az Ön számára. Ezt a pelenkát kifejezetten úgy tervezték, hogy ne puffadjon a nedvességtől vagy a víztől. A lábak oldalán kettős mandzsetta található, ami segít a szivárgásban. A pelenkáknak oldalsó pántjai is vannak, amelyeket nyújthat, hogy kényelmesen illeszkedjen gyermekéhez. Mivel a pelenkák vízi használatra szolgálnak, a belső bélés extra, így több nedvességet tud felvenni. Ezek a pelenkák szép, színes kialakításúak, amelyek stílusossá és aranyossá teszik a babát. Próbálja ki ezeket a pelenkákat gyermekének, és érezze a különbséget.

Előnyök:

 • Strand- és medenceparti játékhoz használható
 • Nem töltődik be könnyen vízzel

Hátrányok:– Lehet, hogy nem akarja ezeket külön vásárolni, csak a medence használatához

7. Őszinte pelenkák:

becsületes pelenkák

Vásárolja meg ITT

Ezek egy másik márka környezetbarát pelenkák, amelyeket megvásárolhat a babának. Természetes termékekből, például kukoricakeményítőből és búzából készülnek, amelyek nem károsítják a baba bőrét. Mivel a pelenkákban biológiailag lebomló termékeket használnak, környezetbarát is. Az oldalán fülek találhatók, amelyekkel a baba pelenkája állítható. Kiválóan alkalmas allergiás gyermekek számára, mivel a felhasznált illat természetes eredetű. A hipoallergén pelenka kiváló termék érzékeny bőrű csecsemők számára is, mivel nem használ semmilyen vegyszert vagy festéket.

Előnyök:

 • A környezetbarát termék kiváló a szülők és a baba számára
 • Az allergiamentes pelenka boldoggá teszi a baba bőrét

Hátrányok:- Ezek egy kicsit a drága oldalon lehetnek

8. Baby Ganics pelenka:

baba Ganics pelenka

Ha puha pelenkát keres a babának, akkor a Baby genius a márka az Ön számára. Ezeknek a pelenkáknak oldalai kényelmesen és biztonságosan nyújthatók. Ezenkívül kap egy nedvességjelzőt is, amely tökéletes ahhoz, hogy megtudja, mikor kell pelenkát cserélni. Mivel a pelenka nem tartalmaz vegyi anyagokat, a baba puha bőre védett. A babát érintő pelenka bélése növényi anyagokból készült, így ártalmatlanok. Még a nedvszívó rétegben is van növényi olaj, amely puhává teszi a baba bőrét. Válassza tehát ezeket a kiváló környezetbarát pelenkákat gyermekének, és hagyja, hogy a bőrük szabadon lélegezzen.

Előnyök:

 • A pelenkákban használt növényi anyagok tökéletesek a baba számára
 • A környezetbarát pelenkák mindig jó választás

Hátrányok:- N/A

9. Pampers Baby Dry pelenka:

Vásárolja meg ITT

Egy másik csodálatos cég, amely eldobható pelenkákat gyárt, a Pampers márka valóban kényezteti gyermekét! Ezek a pelenkák három réteg nedvszívó anyagot tartalmaznak, amelyek szárazon tartják a baba bőrét. Mivel a pelenkák rugalmas szalagokkal rendelkeznek, jól ki tudnak nyújtani, és kényelmesen tartják benne a babát, még akkor is, ha mozog. Ezeknek a pelenkáknak számos mérete és illeszkedése létezik, így mindig megtalálja a babájának tökéleteset. A pelenkák nedvességjelzője is nagyszerű módja annak, hogy pontosan tudjuk, mikor kell cserélni a pelenkákat. Válassza ki ezeket a pelenkákat gyermekének, ha körülbelül 12 órán keresztül szeretne valamit. Az eldobható pelenka stílusának köszönhetően könnyen eldobhatja ezeket a pelenkákat használat után.

Előnyök:

 • A márkás pelenkák sok órán keresztül jól működnek nappal vagy éjszaka

Hátrányok:– N/A

10. Broody Chick pelenka:

Ezek gyönyörű, szuper puha pelenkák, amelyeket a babának vásárolhat. A cég és a pelenkák másik nagy pontja, hogy biológiailag lebonthatók. Ez azt jelenti, hogy a szennyezett pelenkákat komposztává alakíthatja! Nem jó ötlet ez a környezet számára? Maga a pelenka vegyszermentes termékekből készül, és hipoallergén. Mivel a pelenkák természetes anyagokból készülnek, meglehetősen lélegzőek, és egész nap kényelmet és száraz bőrt biztosítanak a babának. Ez viszont távol tartja a babát a kiütéstől vagy bármilyen egyéb bőrirritációtól. A vegyszermentes pelenka tökéletes az érzékeny bőrű csecsemőknek, valamint a kiütésekre hajlamosaknak.

Előnyök:-

 • A biológiailag lebomló pelenkák jót tesznek a környezetnek
 • A hipoallergén pelenka jól működik érzékeny bőrre

Hátrányok: – Kicsit drága lehet

11. Naty by Nature Pelenka:

Vásárolja meg ITT

Itt vannak azok a pelenkák, amelyek éppen alkalmasak az érzékeny bőrű csecsemők számára, és azok, amelyek hajlamosak az allergiás reakciókra. Ezek a pelenkák kukorica anyagból készültek a külső és a belső rétegekhez. Ez mentesíti a pelenkát minden vegyszertől, festéktől stb. Ezekben a pelenkákban nincs illatanyag, és ez segít az allergia elkerülésében is. Ezek a pelenkák nagyon lélegzőek, így a baba akkor is kényelmes marad, ha mozog és játszik. A pelenkák másik pozitívuma, hogy biológiailag lebonthatók. Tehát fordítsa komposztba, miután a baba használta. Tedd boldoggá a környezetet boldog pelenkáiddal.

Előnyök:

 • A környezetbarát pelenkák tökéletesek Önnek és a babának

Hátrányok:– N/A

12. Kirkland Supreme pelenka:

Ezek a szuper nedvszívó pelenkák kiváló módja annak, hogy a baba bőre száraz és kényelmes legyen. A baba akár 12 órán keresztül használhatja őket nappal vagy éjszaka. Ezek segítenek abban, hogy a baba édes alvást kapjon az éjszakában, nedves érzés nélkül. Van egy nedvességjelző is, amely lehetővé teszi a pelenka nedvességének mérését. Amikor a vonal sárgáról kékre változik, tudja, hogy ki kell cserélnie a pelenkát. Még a 12 órás használat mellett is a pelenkák lélegzőek, így a baba remekül érzi magát. Nincsenek vegyszerek, és a pelenkák hipoallergének. Ezek tökéletesek érzékeny bőrű csecsemőknek.

Előnyök:

 • A külső réteg szép mintái boldoggá teszik a babát
 • A hipoallergén pelenkák csodákra képesek az érzékeny csecsemők számára

Hátrányok:– N/A

13. Pampers Cruisers pelenka:

Vásárolja meg ITT

Amikor a babák első és értékes lépéseikkel kezdik, szükségük van pelenkákra, amelyek szilárdak és biztonságosak maradnak. A pelenkák megereszkednek, amikor tele vannak, ezért ezek a speciális pelenkák extra nedvszívó réteggel rendelkeznek, amely nem ereszkedik el. Nincs szivárgás, így nagyon kényelmes a csecsemőknek és a szülőknek. Vannak tökéletes rugalmas pántok, amelyek segítenek abban, hogy a pelenka a helyén maradjon, még akkor is, ha a gyermek szaladgál, sétál és elesik. Az oldalsó fülek is nagyon puhaak, ez kényelmet biztosít a babának, és segíti a baba szabadabb járását is. Tehát próbálja meg használni ezeket a pelenkákat gyermekének, aki most kezdett el mozogni.

Előnyök:

 • Tökéletes azoknak a csecsemőknek, akik most kezdtek járni
 • 12 órán keresztül dolgozik egy szakaszon

Hátrányok:– Nem hipoallergén, így az érzékeny bőrű babák problémát okozhatnak

14. Bambo Nature pelenkák:

bambusz természetű pelenkák

Vásárolja meg ITT

Válassza ki ezeket a hipoallergén pelenkákat gyermekének, különösen, ha érzékeny bőrű. Ezek a pelenkák szerves anyagokból készülnek, így puhaak és hipoallergének. Még az asztmás vagy más allergiás gyerekek is használhatják ezeket a pelenkákat, mivel nem tartalmaznak vegyi anyagokat. A pelenkák lélegző anyagúak, így a baba szuperül érzi magát. Amikor a baba kiszárad, jól tud aludni, mozoghat és játszhat anélkül, hogy zavaros lenne. Ez az anyákat is boldoggá teszi. Tehát válassza ezt a pelenkát, ha babájának allergiás problémái vannak az érzékeny bőrrel. Örüljön gyermekének ezekkel a lélegző pelenkákkal, amelyek szárazon és tisztán tartják őket. Ezek eldobható pelenkák, amelyek könnyen eldobhatók és cserélhetők.

Előnyök:

 • A megfelelő választás allergiás csecsemőknek
 • A hipoallergén pelenkák vegyszermentesek

Hátrányok:– N/A

15. Huggies Slip-on pelenka:

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyszerű nadrág stílusú pelenka, amely tökéletes azoknak a csecsemőknek, akik sétálni és mászni kezdtek. Addig, amíg a baba bili kiképzik, használhatja ezt a pelenkát, és hagyhatja, hogy a baba szabadon mozogjon. Ennek a pelenkának a kialakítása rendkívül egyszerű. Csak húzza fel, mint egy nadrágot, és nincs szükség kötőelemekre. Ezeknek a pelenkáknak az anyaga meglehetősen puha és nyújtható, ami segíti a baba mozgását és hatékony futását. Ez a tökéletes fehérnemű stílusú pelenka, amely nagyszerű a szülők számára is. A kialakítás nem bonyolult, így a szülők számára egyszerűvé válik a pelenka cseréje, ha szennyezett.

Előnyök:

 • A nadrág stílusú pelenka a legjobb és legkönnyebben használható
 • Puha anyaga lélegzővé teszi a babát

Hátrányok:– N/A

Tippek & Óvintézkedések a pelenka használatakor:

Annyi különböző típusú pelenka létezik a csecsemők számára, ezért nehéz lesz eldönteni, hogy melyik baba számára megfelelő. A baba pelenkáknak minden előnye és hátránya van, amint azt fentebb tárgyaltuk. Bizonyos óvintézkedéseket kell tennie, mielőtt a baba számára megfelelő pelenkát választja.

 • Ha a baba allergiás és problémái vannak a bőrével, akkor hipoallergén pelenkát kell keresnie. Ezek a pelenkák nem tartalmaznak olyan vegyszereket, mint a festékek, amelyek károsíthatják a baba bőrét.
 • Ha a baba elkezdett járni, vagy megtette az első lépéseket, akkor jó, ha olyan pelenkákat kap, amelyek nadrág stílusban készülnek. Ezeket gond nélkül fel lehet tenni a gyermekre, és puha oldalsó rudakkal segítik a baba mozgását és futását.
 • A koraszülött babáknak extra kis pelenkáik lehetnek, amelyeket kifejezetten nekik készítettek
 • Mindig használja a pelenkát, amíg teljesen be nem szennyeződik. Így a bőr nem sérül.
 • Vigyen fel pelenkakiütés elleni krémet, hogy a babák bőre sima és kiütésmentes maradjon.

A pelenka márkák és pelenkagyárak keményen dolgoznak azon, hogy Önnek és gyermekének tökéletes pelenkákat adjon az Ön igényeinek megfelelően.

A pelenka a legjobb társ anyának és gyermekének. Szabadságot ad az anyának és a babának, hogy mozogjon és szárazon maradjon egész éjjel. A babák számára a legjobb pelenka márkák sokfélék, és zavaró lehet a döntés. De minden pelenka márka olyan pelenkákat készít, amelyek nagyszerűek a baba és a kényelme szempontjából. E különböző márkájú babapelenkák mindegyike olyan pelenkákat kínál, amelyek extra nedvszívó réteggel rendelkeznek, és az új pelenka márkák nedvességjelzőkkel is rendelkeznek. Ezek lehetnek nadrág stílusúak vagy pelenkák köré tekerhetők, amelyek tökéletesek a különböző korú csecsemők számára.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Lehet -e olyan pelenkánk, amely jó a környezet számára?

Válasz: Ha olyasmit keres, ami nemcsak a babának, de a környezetnek is segít, akkor a környezetbarát pelenka a legjobb megoldás. Válasszon komposztálhatót is ehhez a rendkívül környezetbarát pelenkához. Ezeket komposztálni lehet, ha a baba beszennyezi őket. Így segít a környezetnek, és megőrzi gyermeke egészségét.

2. Melyik a legjobb pelenkatípus – kendő vagy eldobható?

Válasz: Ez személyes választás, de nem tanácsos eldobható pelenkákat használni egész nap. A baba bőrének lélegeztetnie kell, ezért jó, ha a nap bizonyos részében textilpelenkát használ. Most már jó fajtájú szövetpelenkákat is kínálunk, nehogy kívülről könnyen szennyeződjenek.

3. Kell -e tömegesen pelenkát vásárolnom?

Válasz: Mivel a pelenkák mindennapos használati tárgyak, gazdaságilag jobb ömlesztve vásárolni őket. Így pénzt takaríthat meg. Pénzt takaríthat meg, ha pelenkát vásárol, ha vannak bevásárlóközpontok ajánlatai. De mindig vásároljon nagyobb méretű pelenkákat, valamint a babákat, havonta nőnek.