25 Enkle og traditionelle næseringe til indiske kvinder

Næseringe har pålideligt været en afgørende form. Ser man bort fra den måde, at få piercing i næsen er et bemærkelsesværdigt besværligt handlingsforløb, men det sidste element får kvinder til at gå gaga over denne stelhældning. Uanset om du er en energisk skole ung kvinde eller en som sent gift kvinde af stor betydning, ved alle, at du skal vise de nyeste eksempler i næseringe. Fra modeller til superstjerner og bloggere er stjerner ikke skamfulde for at bryde den gamle næsering ud og nå deres punk -side.

I Indien har næseringe forskellige konnotationer, for eksempel, herunder et segment af vidunderlighed eller tage efter en standardskik. Så læs videre for at overveje alt fra næsepiercinger til de på mode neseringe fra indien.

Næse piercinger ser blændende ud, men overvejer muligheden for, at du foretrækker ikke at fokusere på virkelig at få din næse gennemboret. Hvis du bare foretrækker at eksperimentere med en næse, der punkterer i et døgn, kan du se vores nye falske næseringe. Disse næseringsdesign ligner simpelthen den ægte artikel, men i modsætning til at opleve punktering passer de simpelthen ud over kanten af ​​dit næsebor.

næseringe design

Hvem troede, at køb af en næsering gik med sådan et udvalg af beslutninger? Heldigvis har forskellige webportaler gjort det meste af undersøgelsen for dig. Næsenåle, der tilbydes i disse dage, er sjældent behagelige og lette at have på. Næsesmykker kan være små nitter, små ringe eller endda ubegrænsede cirkler. Det meste af det indiske næseslitage er i guld, sølv, titanium og ædelsten. Den bedste del er, at de har en kombination af nuancer eller sten indlejret i dem for at forbedre udseendet og den generelle storhed. Her er nogle bemærkelsesværdige slags næseringe, som du vil finde på markedet i stor efterspørgsel:

  • Næseboreskrue er en niveaustang, der bæres og holdes af en skrue. Dette kan være en stud, en blomst eller enhver ny kontur på et nyt niveau.
  • I Maharashtra er det kendt, at damer bærer den ekstremt enestående sædvanlige perlenæse til fordel for næsen, hvilket øger deres generelle ekspertise.
  • Septum næse ringe er regelmæssigt placeret i sædvanlige sydindiske religiøse og ægteskab kapaciteter. De er mangesidede guldringe, der dingler fra forlængelsen, der forbinder næseboret eller septum.
  • Store guldcirkler med halvværdige sten eller perlekugler observeres regelmæssigt at blive båret af indiske damer.
  • I tilfælde af at du lægger lager i kraft af fødselssten, så ville hendes safir næsestud være pletfri perler for dem, der blev undfanget i september.

Næseringens storhed ligger forbi bare ornamentik, handlingen med at bære den går tilbage til den vediske tidsalder og gør, så vidt nogen ved, en pine, der er identificeret med graviditet og menstruation, holdbar. Næseringe i Indien bæres enten på næseboret, septum eller forlængelsen af ​​næsen.

Nye modeller af næseringsdesign til kvinder:

Med en sådan gigantisk social anerkendelse på kryds og tværs over forskellige distrikter har næseringene oplevet mange sorter og sociale konsekvenser i sin plan. Følgende er arrangementerne af den øverste næseringsskitse i henhold til lokalerne i Indien:

1. Latkan næsering:

Latkan næsering

Denne næsering er en slags almindelig metallisk kæde med pryd charms overalt, der ligner en slags smykkearm. Planen er alt taget i betragtning, at højdepunktet er mere på den metalliske kædedel i modsætning til selve næseringen. En anden mest almindelig slags Latkan kaldes “Bullag”, som er en hængende ophængt fra skillevæggen.

2. Punjabi stil brude næse ring design i guld:

Punjabi stil brude næse ring design i guld

Ekstremt mainstream i Punjab, planen har grundlæggende et medium eller ekspansivt bånd med næsten nul charme langs kanten, der går op langs den metalliske kæde, der forbinder næseringen til håret. Punjabi Nath er en af ​​de mest berømte bryllupsperler i Indien og betragtes som en tungere tilpasning af Nathni.

3. Laung næsesmykker i guld:

Laung næsesmykker i guld

Laung er talrige Bollywood -tekstforfatter og laung er en nellikeformet næsestud, der er udbredt i mange dele af Nordindien. Normalt lavet af guld eller sølv og besat med værdifulde eller halvværdige sten, kan laung bæres på et bryllup såvel som på andre ualmindelige begivenheder.

4. Traditionel Big Nose Ring:

Traditionel stor næse ring

Disse er den mest komplicerede planlagte næsering, der måske skildrer den sociale centralitet. De er udbredt i dele af Himachal Pradesh og Uttarakhand.

5. Store næseringsdesign til bryllup:

Store næseringsdesign til bryllup

Hovedstrømmen i dele af Uttar Pradesh og Bihar er den spidsede næsering rundformet med en progression af uophørlige eger, der løber langs kanten. De er skitseret i den egenskab, at næseringen falder på læberne og dækker en stor del af munden.

6. Sydindiske næseringe – Mukhuttis:

Sydindiske næseringe - Mukhuttis

Mukhuttis, som kendt på provinsdialekten, er en let næsestok, der generelt bæres af damerne i Konkan og Goa. Ikke desto mindre bæres de også i Kerala og Karnataka med lidt overbærenhed, hvor damerne bærer det på begge næsebor.

7. Enkel næsestudsring til piger:

Enkel næse stud ring til piger

Generelt båret af de fleste damer på begge næsebor, består næsestifter regelmæssigt af enten et par ædelsten, der er kompliceret bestemte for at give et mere ægte sydindisk fremskridt. Handlingen med at bære en næsestuds er ældgammel, og planen taler en større del af den sociale betydning.

8. Indisk Pullaku Design:

Indisk Pullaku Design

Denne næsering bæres normalt på skillevæggen eller den nederste del af næseborene. De ankommer i et udvalg af former og størrelser uden en hel del udsmykninger inkluderet. De bæres generelt alene eller køles med en anden næsestik.

9. Guld Long Nathni Design:

Guld Long Nathni Design

Nathni er en velkendt sløjfe -næsering, der for det meste bæres af damer fra Gujarat og Rajasthan. De er typisk lavet af guld eller sølv og er noget af tiden pyntet med minimal værdifuld eller halvværdig diamantsten, der er forbundet med håret med en lang følsom metallisk kæde.

10. Maharashtrian Nath Design i guld:

Maharashtrian Nath Design i guld

Båret af de smukke Bollywood -damer er Maharashtrian Nath på tværs af Indien kendt for sin bemærkelsesværdige cashewnøddeform. De er generelt lavet af perle, prikker og andre smukke sten til at servere hver pille.

11. Konkani Næsering Design:

Konkani Næsering Design

Konkani studs er meget teoretiske og drives af naturens komponenter; nitterne er lavet i temaer om fisk, vingede væsener og så videre og dekoreret med værdifulde eller halvværdige sten. På trods af at guld og sølv er de grundlæggende metaller, der bruges som en del af planen, afspejler hver Konkan -perler ubesværet og mådehold i den.

12. Indiske designer næseringe i hvidt guld:

Indiske designer næseringe i hvidguld

Planlagt især for kendisbane og avanceret af Vidya Balan og Sonam Kapoor; Canne Film Festival oplevede nogle følelsesmæssige næseringskonturer i ædelsten og hvidt guld, der ligeledes kan være en anstændig mulighed for enhver indisk dame i timen.

13. Sort metal næse ring:

Sort metal næse ring

Dette er en anden stilfuld næsestang berømt i dag og giver et elegant look til ansigtet. Man kan prøve det på forskellige dage og begivenheder.

14. Big Diamond Studded Hoops:

Store diamantbesatte bøjler

Disse ændrer søgningen totalt og kræver en ualmindelig begivenhed som bryllup eller festligheder. Disse ser uden tvivl vidunderlige ud, da de har en tendens til helt sikkert at ændre udseendet.

15. Beaded Gold Bali Design:

Beaded Gold Bali Design

Udsmykning af forskellige hued dabs i en grundlæggende næsering er endnu et mønster, og man kan koordinere dabs med outfits til det skøre look.

16. Smykker Næseringe Design:

Smykker Næseringe Design

En juvel har pålideligt været en ung dames nærmeste ledsager. I disse dage kommer den ikke kun i ringe, men også i næsestifter. Uanset når den er omfattet af al den sne, vil der under alle omstændigheder dukke en smule smykker med ædelsten op.

17. Diamant næseringe til kvinder:

Diamant næseringe til kvinder

For de personer, der har en skarp næse, opgraderer en ensom juvelpind på højre næsebor udseendet på næsen. Grundlæggende planer søger bedst efter disse personer. Alt taget i betragtning, uanset hvor fristende dine øjne kan være, vil en blank smykker på dit næsebor nu nu omdirigere overvejelse fra dine øjne til din næse.

18. Guld næse ringe designs:

Guld næse ringe designs

Guld er berømt for ornamenterne og næseringen ser altid mere elegant ud, når den er lavet i guld. Der er mange steder, hvor det er obligatorisk at bære næsering og også af guld. Det er undertiden forbundet med øret af en kæde, og nogle steder er begge næsebor gennemboret.

19. Diamantcirkler Næseringsdesign:

Diamantkredse Næsering Design

Enkle og små cirkulære næseringe med diamanter er altid en god mulighed for en indisk brud. Letvægtsnæsestifter med ædelsten ophører aldrig med at være et klassisk valg for brude overalt i verden.

20. Guld næse ring med kæde:

Guld næse ring med kæde

Med hensyn til at købe og bære guldnæsringe, kommer du ikke dårligt ud af den chance, at du foretager undersøgelsen lovligt og beslutter dine behov, hvad angår stil, materiale og udgiftsplan. Guld næse ringe er almindelige over hele verden, og damer får deres næse trængt ind for at holde sig opmærksom på de nyeste tider.

21. Brude diamant næse ring smykker:

Bridal Diamond næse ring smykker

Næseringen er en vigtig del af brudesmykker og bæres enten på venstre eller højre næsebor afhængigt af subkulturen. Denne diamant næse ring vil tilføje skønhed til den smukke brud. Det menes, at ved at bære næseringen er bruden mere yndig i hendes mands øjne.

22. Farvet næsering Design:

Farvet næsering design

Rød er energiens skygge. Hvis du har en let sammensætning, er det lejlighedsvis bedst at bruge kedelige smykker. Der er en bred vifte af skygge næseringe, som du kan korrespondere med dit tøj for at se populær ud. Iført en almindelig og grundlæggende jakke vil udvide individers omtanke om dit ansigt og dets pryd.

23. Sølv næse ring:

Sølv næse ring

I tilfælde af at du leder efter en populær, men ligetil og a la mode udsmykning, så er en sølvviklet sammensat næsetapp ideel til dig. Enkeltpersoner får i øjeblikket din fornuftige stil, uanset muligheden for at du har en blank smykker på din næse.

24. Simple guld næse ring design:

Enkelt guld næse ring design

Det ser virkelig elegant ud og passer til en lang række arrangementer og tøj på samme måde! Enkle næseringe har en eller to nitter. Disse nitter ser virkelig dejlige ud, der har en tilbudt næse, og de kan tegne med hensyn til dette dejlige fokusstykke adskilt fra næsen.

25. Studded Golden Loop:

Studded Golden Loop

Denne næsering er en blanding af guld og diamant besat imellem. Disse diamanter forøger dens nåde og får dem til at se mere attraktive ud. Denne stud kan let bæres i din forlovelsesfest eller bryllup med din ven.

Derfor er der i dag et sortiment af forskellige slags næseringe, som er tilgængelige for enkeltpersoner. På trods af at den sædvanlige betydning af næseringen ikke er overset, har den gjort bølger i nutidige mønstre og er blevet til en designudsmykning for damebunker og et par mænd også! På denne måde stræber damer, der er den nyeste støbeformstøtte og har brug for et sindssygt, populært look, for enhver af disse næseudsmykninger.

Det antages, at guld menes at være det bedste metal til næsestifter, for det meste i lyset af dets egenskab ved at holde varmen. Glansen, der forlader næseboret, justeres og afkøles ud af kroppen. Uanset hvad det er, kan ualmindelige metaller bruges til deres fejlfrihed eller storhed, at bære en guldnæse er den mest tilskyndede.

En stor del af den indiske dame, der elsker at pynte sig selv i konventionelle dekorationer, for at bære næseringen som en skinnende næsetrimning, da den betragtes som den mest fristende udsmykning. Næseringen er en dagsform i dag. Det bæres også i den vestlige kultur og ses som på mode -udsmykning. På dette tidspunkt er chancen for, at du yderligere er fascineret af appelleringen af ​​næseringe simpelthen forude og prøv dem.