9 forskellige typer designs i sølvnålestift

Næsetappen er en meget populær smykkeform, der bæres ved at gennembore et hul i næsen. Det er et emne, der har fundet vej til modeverdenen gennem en meget interessant historisk fortid. De blev fundet i Mellemøsten og blev først introduceret i 1500 -tallet af Mughals i Indien. Under Mughal -reglen blev næsestiften designet på en måde, hvilket var blomstermønstre.

Næsenåle gør en kvinde tiltalende og smuk. De fås i forskellige designs og farver, men sølv får det til at se smukkere ud. Næsenåle er et moderne modetilbehør, der engang kun var en tradition.

Smukke sølv næse pins:

Næsenåle bæres også i den vestlige kultur og ses som et trendy ornament. Hvis du er fascineret af charmen ved næsestifter og lidt forvirret, her er nogle smukke sølvnålestifter.

1. Enkel sølv næsestift:

Enkel sølvnålestift

Enkelhed taler altid højere. Den enkle sølvnålestift kan være den første næsestift til enhver pige, der har besluttet at bære den. Det er meget let og har uregelmæssige mønstre. De er usædvanlige og stilfulde. Det er den bedste løsning for skole- og college -piger, da det er meget enkelt og giver et køligt udseende.

2. Blomster sølv næse pin:

Blomstret sølv næsestift

Blomstersølvnålen har blomsterdesign på sig. Blomstermønstrene ser virkelig smukke ud på en stor næse, og de kan tiltrække opmærksomhed på dette smukke midterstykke bortset fra næsen.

3. Bred sølv næse pin:

Bred sølvnålestift

Den brede næse sølvstift vil forbedre skønheden i den spidse spids af ens ansigt. Dette er en lys og stor næsestift til skarpere næse. Denne pin vil se godt ud på både traditionelle såvel som moderne påklædninger.

4. Diamant sølv næse pin:

Diamant sølv næse pin

Uanset om diamanten er i tal eller en stor diamant dækket af sølv, så ser denne diamantsølvnål tidløs ud og passer til enhver næseform og ser godt ud på alle aldersgrupper.

5. Flower Bent sølv næse pin:

Flower Bent sølv næse Pin

Dette er en anden trendy næsestift, der er populær i disse dage og giver et elegant look til ansigtet. Den har blomst og stilken bøjet indeni. Den kan bruges på forskellige dage og lejligheder.

6. Silver Loop Nose Pin:

Sølv løkke næse pin

Denne sølvnål giver et meget glamourøst og køligt udseende, især når der tilføjes diamanter til sløjfen. Silver loop pin vil tiltrække al opmærksomheden. Det kan gå med den traditionelle kjole.

7. Store sølvbøjler:

Store sølvbøjler

De store sølvbøjler ændrer udseendet helt og kalder på en særlig lejlighed som bryllup eller festivaler. Disse ser sikkert smukke ud, og da de har en tendens til at ændre udseendet helt.

8. Beaded sølv næse pin:

Perleret sølv næse pin

Sølvstift kan bæres med ethvert tøj. Hvis man vil tilføje flere farver til det, kan de gå efter farvede perler, der matcher outfitsne til det funky look. Det er en simpel næsestift, men alligevel i trend.

9. Sølv næsestift med sten:

Sølv næsestift med sten

Da sten fås i forskellige farver og kan være beklædt med sølv for at matche tøjet til et kongeligt look. De kan være en blanding af forskellige sten, der laver et bestemt design eller en enkelt kæmpe sten, der gør den levende. Det ser perfekt ud på en bredere næse.

Næsetappene er blevet brugt fra gammel tid og var et symbol på at vise den rigdom og begavelser, en pige havde med sig. Tja, i dag mere end noget statussymbol, flager disse hovedsageligt for at improvisere ens udseende og glamourkvotient. Det er et skønhedsregime for kvinder over hele verden. Næse pin har været vidne til en afgørende makeover har markeret utrolige designs.