15 legújabb indiai aranyozott nyaklánc

Az aranyat minden nő kívánja, ha aranyból készült nyakláncokról van szó. Hogy megkönnyítse a munkáját, és segítsen jobb választást tenni a talált nyakláncok között. Összeállítottuk a 15 legjobb aranyozott nyaklánc listáját, amelyekkel gyönyörűen fog kinézni, mint valaha.

Hagyományos és gyönyörű nyakláncok, aranyozott a trendi nők számára:

Íme a legjobb aranyozott nyakláncok.

1. Tökéletes alkalmi kopás aranyozott nyaklánc:

Tökéletes alkalmi viselet aranyozott nyaklánc

Az aranyozott nyaklánc gyönyörűen megtervezett, mindkét oldalán több lánc alakú aranylemez található. Középen egy azonos méretű nagyobb tányér van rögzítve. Ez egy gyönyörű és elegáns viselet az esküvői partikra és minden nagyobb alkalomra. Ez a legjobb megjelenést nyújtaná az etnikai öltözködéssel együtt, és ezért kötelező vásárolni!

2. Smaragd beágyazott aranyozott nyaklánc:

Smaragd beágyazott aranyozott nyaklánc

A kétszer láncolt hosszú nyaklánc kristályai a virágformákba vannak ágyazva. A nyaklánc sarokoldalán smaragdok vannak szegezve. A kerek medál közepén lévő egyetlen nagy smaragdkő is jól néz ki. Jó lehetőség a világos ruhákhoz, a nyakláncot Önnek kell megvásárolnia.

3. Vékony, vonzó aranyozott nyaklánc:

Vékony, vonzó aranyozott nyaklánc

A nyaklánc vékony, arany gyöngy ékszerekkel, mindkét oldalon lineárisan rögzítve a lánchoz. A medál szíve arany színű, tetején gyönyörűen ívelt kialakítású. Nemcsak ez, hanem a különböző színű minták ékszerei is hozzájárultak a nyaklánc kreatív dizájnjához. A nyaklánc jó vétel a józan megjelenéshez a bulikban.

4. Aranygyöngyök aranyozott nyakék:

Arany gyöngyök aranyozott nyaklánc

Az arany nyaklánc vékony lánccal rendelkezik, az arany kerek ékszerekkel lineárisan a csokorhoz rögzítve. A lánc kis piros gyöngyökkel van szegezve. A nyaklánc rövid, hogy szépen illeszkedjen a nyakához, és vonzó megjelenést kölcsönöz a tömegben. Ez biztosan jó vétel a szekrényednek!

5. Páva tervezett aranyozott nyaklánc:

Páva tervezett aranyozott nyaklánc

A nyakláncnak a páva szerkezetben kialakított kövei vannak mindkét oldalán rögzítve, és fülbevaló is van hozzá. Egy gyönyörű nyaklánc a csapokkal és a dizájnnal, valamint a nagy fülbevalóval, a nyaklánc -készlet tökéletes az esküvőkre és a partikra.

6. Leaflet tervezett aranyozott nyaklánc:

Tájékoztató Aranyozott nyaklánc

A szórólap kialakítású nyaklánc kifinomult dísz. A karcsú és vékony láncnak köszönhetően a szórólap dizájnja elegáns. A szirmok matt rózsaszínűek, és stílusosan néznek ki, mint bármi más. Az aranyozott nyaklánc tökéletes vétel a modern partikhoz!

7. Érme aranyozott nyaklánc:

Érme aranyozott nyaklánc

A nyaklánc arany érmékből áll, amelyekből nyakláncot készítenek, kissé egymás fölé helyezve a hosszú ívet. A nyakláncnak nincs más dizájnja, mint ez, ami egyszerű és kreatív megjelenést kölcsönöz. Nem csak a hagyományos viselethez, hanem a nyugati viselethez is könnyen párosítható. Minden célra jó választás, a nyakláncot Önnek kell megvásárolnia.

8. Hosszú alkalmi aranyozott nyaklánc:

Hosszú alkalmi aranyozott nyaklánc

A hosszú láncú nyaklánc hosszú medállal tökéletes nyugati nyaklánc, amely bármilyen ruhához viselhető. Egy alkalmi aranyozott nyaklánc, amelyet viselni lehet, ezt megvásárolhatja mindennapi viseletéhez, és jól néz ki.

9. Fauna medált aranyozott nyaklánc:

Fauna medált aranyozott nyaklánc

A nyaklánc vékony, hosszú aranyláncokkal rendelkezik, a medálon fauna nyomtatással, újszerű kialakítású, a medálon tigrisnyomat, a medálon pedig aranyszínű lánccal. Az aranylánc vad képet mutat, és jó lehetőség a hasonló kedvelésű lányok számára. Vásárolja meg ezt magának, és jól nézzen ki a lánccal.

10. Az aranyötvözet aranyozott nyaklánc:

Aranyötvözet aranyozott nyaklánc

A nyaklánc a fülbevalóval együtt arany ötvözetből áll, a kis méretű gyöngyök egy vonalban vannak rögzítve egy csomóban. A fülbevalókon egyetlen nagy gyöngy is található. A nyaklánc kifejezett megjelenésű a nehéz kialakítás miatt, és tökéletes választás az alkalmakra, amikor a szárival és az öltönyökkel viselheti.

11. Nehéz kialakítású aranyozott nyaklánc:

Nehéz kialakítású aranyozott nyaklánc

Az erős kialakítású nyaklánc esküvői és alkalmi alkalmakra alkalmas. A teljesen aranyozott nyaklánc a fülbevalóval a legjobb a dél -indiai esküvőre, hogy még pazarabb legyen. Tehát vedd meg ezt az esküvődre.

12. Sukkhi aranyozott nyaklánc:

Sukkhi aranyozott nyaklánc

Az aranyozott nyaklánc arany gyöngyökkel gyöngyözve formálja a nyakláncot, kőmintákkal és a függő gyöngyökkel. A középső kivitel gyönyörű, a függő arany kerek ékszerekkel arany ruhába csomagolva. A nyaklánc gyönyörű a színes kővirágok miatt is. Vedd meg ezt a szép megjelenésért!

13. Isteni aranyozott nyaklánc:

Isteni aranyozott nyaklánc

A nyaklánc medálja, a kezek összekapcsolódnak, és szimbolizálják a társadalmi ügyet is. A szimbólum fehér kristályokkal van ellátva a kezén, és a lánc csavart aranylánca kreatív megjelenést kölcsönöz. Ezért vásárolja meg ezt magának!

14. Személyre szabott aranyozott nyaklánc:

Személyre szabott aranyozott nyaklánc

Az aranylánc a lapos arany tányérral, személyre szabott névvel. Egy nagyon alkalmi és hűvös, amelyet viselni kell, a nyaklánc fantasztikus vétel az Ön számára!

15. Kerek aranyozott nyaklánc:

Kerek aranyozott nyaklánc

A nyakába illeszthető arany kerek nyaklánc vonzó, széles szerkezetével. Egy nagyon letisztult kialakítású, klasszikus megjelenéssel, a nyaklánc sima vonalakkal, a nyaklánc jó választás az összejövetelekhez és a cicapartikhoz.

A lista végtelen lehetőségeket kínál, és a végtelen választási lehetőségeket is eredményezné a változatos lehetőségek miatt. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.