20 Egyszerű és hagyományos hosszú nyaklánc divatékszer

A divatipar változásával a nyakláncok tekintetében is változás történt az ékszerpiacon. A nehéz arany nyakláncokat most könnyű hosszú nyakláncra cserélték, hogy díszítsék a tervezői ruhákat. Az anyag, amelyből készülnek, arany vagy ezüst, vagy varázsa, például gyöngyök, láncok, ötvözetek, gyöngyök stb..

egyszerű és hagyományos-hosszú nyakláncok

A maharadzsa királyi nyakláncok által ihletett hosszú nyakláncnak megvan a maga varázsa. A nők nyakát díszítik, nőies és finom megjelenést kölcsönöznek nekik.

Hosszú nyakláncú ékszertervek:

Nézzünk meg néhány gyönyörű és legújabb hosszú nyakláncot lánccal lányoknak és nőknek.

1. Arrow Design hosszú nyaklánc lánc:

Arrow Design hosszú nyaklánc lánc

Egy hosszú nyaklánc nyíllal tervezve lenyűgözőnek tűnik, hogy harcos pillantást vethessen ellenségeire. A lánc egyszerű ötvözetből készült, a nyíl függő pedig ezüst színű fémből. A nyíl kialakítása a védelmet és a gonosz vagy negatív elleni harcot szimbolizálja. Irányt is képvisel. Lenyűgöző pillantást ad az alkalmi alkalmakra éjszakai kiruccanásokra.

2. Hosszú nyaklánc bájokkal:

Hosszú nyaklánc bájokkal

A hosszú nyaklánc, számos varázsa egyedi megjelenést kölcsönöz az alkalmi embereknek. A lánc bronzból készült, és az ötvözet körök és oválisok növelik a dió szépségét. A nagy gyöngyök statikus megjelenést is kölcsönöznek. A hosszú nyaklánc barna színe jó megjelenést kölcsönöz a hosszú szoknyáknak is. A nyaklánc ilyen kialakítása a békét, a gazdagságot és a hűséget szimbolizálja.

3. Arany és gyöngyház hosszú nyaklánc:

Arany és gyöngyház hosszú nyaklánc

A gyöngyhosszú nyaklánc, arany hálóval készült virággal, remekül néz ki, és az etnikai viselet vagy a designer ruha trendje. A nyaklánc öt szál tengeri gyöngyből készült, arany fényes virággal. A design nagylelkűséget, tisztaságot, hűséget és integritást képvisel. Széles körben hordozza funkcióit, ünnepi és vallási funkcióit.

4. Hosszú ezüst nyaklánc íjjal:

Hosszú ezüst nyaklánc íjjal

Egy dizájner, de érzéki hosszú ezüstből készült nyaklánc manapság meglehetősen divatos. Számos ezüst lánc van egymással rögzítve rugó és lánc kialakítással. A belső lánc is ezüst gyöngyökkel van kitűzve. A ravaszság kedvéért egy kis ezüst íjat rögzítenek a láncokhoz. A nyaklánc más és divatos megjelenést kölcsönöz személyiségének a partikon, vagy akár diszkókban és éjszakai kiruccanásokban.

5. Egyszerű szív hosszú nyaklánc ezüst:

Egyszerű szív hosszú nyaklánc ezüst

A hosszú medál nyaklánc csodálatos és merész megjelenést kölcsönöz az olyan alkalmi ruhákban, mint a farmer, a capri stb. Végre egy ezüst szív medál, kristályfehér kővel rögzítve a láncban, hogy vonzóbb legyen. A dizájn a mély szeretetet, tisztaságot és igazságot szimbolizálja.

6. Tervező Snake Design hosszú nyaklánc aranyban:

Tervező Snake Design hosszú nyaklánc arany színben

Szeretne valami könnyű aranyat viselni! Egy arany hosszú nyaklánc, más dizájnnal, kifinomultnak tűnik a tervezői ruhákon, különösen a plazo -n. Az aranylánc rugós kivitelben készült, és egy kígyó kialakítású medállal van összekötve. Olyan kinézetet kölcsönöz, mint egy kígyó, amely felmászik egy faágra. A design újjászületést, termékenységet, erkölcstelenséget, átalakulást és gyógyító erőt jelent.

7. Páva lánc hosszú nyaklánc tizenévesek számára:

Páva lánc hosszú nyaklánc tizenévesek számára

Egy hosszú láncú nyakláncot páva medál segítségével színesítenek és elbűvölnek. A hosszú lánc sterling ezüstből készült, és páva medál színes smaragdokkal tűzdelve. A medál szépségének növelése érdekében tollak vannak hozzá csatolva. A design a királyságot, a látást, a védelmet és az útmutatást szimbolizálja.

8. Arany és ezüst szárnyú hosszú nyaklánc nőknek:

Arany és ezüst szárnyú hosszú nyaklánc nőknek

Keresel valami értelmes viseletet rendszeres használatra! A hosszú láncú nyaklánc szárnyas medállal isteni megjelenést kölcsönöz. Az egyszerű ezüst lánc két szárnyhoz van rögzítve. Az egyik aranyból, míg a másik ezüstből áll. A medál angyalszárnyakat kölcsönöz. Az egyik a jót, a másik a rosszat írja le. A kivitel az ember két oldalát mutatja. A jó és a rossz. Ez a kialakítás rendszeres viseletre vagy speciális napi kirándulásokra és irodákba való.

9. Gyöngy és hosszú kristály gyöngyös nyaklánc:

Gyöngy és hosszú kristály gyöngyös nyaklánc

Viselne valamit kocsmákban, diszkókban, irodákban vagy éjszaka! A kellemes megjelenés érdekében nézze meg a fehér gyöngyös nyakláncot fehér színben. A nyaklánc húrja tele van tengeri gyöngyökkel és fehér színű kristálygyöngyökkel. Csodálatos dizájnját ovális alakú fehér varázsa teszi hozzá. A dizájn lenyűgözően néz ki alkalmi és hivatalos formákban. A design a tisztaságot, az igazságot, a békét és a nyugalmat szimbolizálja.

10. Gyöngyök hosszú nyaklánc tervezés lányoknak:

Gyöngyök hosszú nyaklánc tervezés lányoknak

Egy egyszerű, de divatos személyiség könnyen megtalálható, ha a hosszú gyöngyös nyakláncot viselik. A nyaklánc közepes méretű égszínkék gyöngyökkel készült, kettős szálban. A dizájn csodálatosnak tűnik olyan alkalmi ruháknál, mint a farmer, a capri és a hosszú szoknya. Tökéletes választás a parti partikhoz vagy a tengerparti nyaraláshoz. Békét, boldogságot, nőiességet képvisel, stb.

11. Ezüst hosszú láncú nyaklánc:

Ezüst hosszú láncú nyaklánc

Funky megjelenést szeretne a hétköznapi partikhoz vagy tematikus piknikekhez! A design három ezüst láncból áll, végül három nagy zárlánccal kombinálva. Ez egy pillantást vet a tengerészre, mivel hosszú láncú nyaklánc. A design a szabadságot, a kifejezést és a felszabadulást képviseli.

12. Hosszú arany nyaklánc készlet esküvőre:

Hosszú arany nyaklánc szett esküvőre

Hagyományos megjelenést szeretne kapni a fesztiválok és házasságkötések számára! Próbáljon ki egy arany hosszú nyaklánc -készletet, amelyhez mangóbájos dizájnt adnak. A nyaklánc öt aranyszállal rendelkezik, amelyeket tovább erősítenek egy smaragddal tűzdelt mangómintához. Két hozzáillő fülbevaló van a készlethez. Vonzónak tűnik a tervező sarees -en és a lehengas tervezőn.

13. Zár és kulcs ezüst hosszú nyaklánc:

Zár és kulcs Ezüst hosszú nyaklánc

Elegáns megjelenést szeretne partikra vagy rendszeres viseletre! Az ügyetlen zár és a Key hosszú nyaklánc az ütés, amelyet viselhet. A dizájn hosszú ezüst lánccal és kulccsal készült, szívzárral, nagy fekete gyémánttal. Szerelmet, érzékiséget, törődést és védelmet képvisel. Ez lehet a legjobb ajándék kedvesének különleges napokra, hogy kifejezze mély szeretetét.

14. Korall hosszú nyaklánc kialakítása:

Korall hosszú nyaklánc design

Szeretne valami egyedit viselni nyaranta. Próbáljon ki egy hosszú, gyöngyös nyakláncot, amely korall gyöngyökkel készült, és a végén bojtot kapott, hogy elbűvölő megjelenést kölcsönözzen. A tengerkék korallgyöngyök használata imádnivalóvá teszi a strandokon való viselést és a rendszeres viseletet is. A dizájn lenyűgöző alkalmi alkalmakkor. A design a hatalom és a presztízs szimbóluma.

15. Antik hosszú pillangó nyaklánc:

Antik hosszú pillangó nyaklánc

A funky, de divatos strasszos dizájn pillangó medállal szívbemarkolónak tűnik az etnikai viseleten és a designer viseleten. A hosszú medál nyaklánc színes textúrát kap, pillangó medállal, színes kövekkel. A nyaklánc etnikai megjelenést kölcsönöz viselőjének, aki képviseli érzéseit, mint a szabadság, a változás, az öröm, az újjászületés stb.

16. Rózsa arany hosszú nyaklánc betűkkel:

Betűkkel hosszú nyaklánc rózsa arany

Ajándékozni szeretnél valami személyeset vagy kifejezőt! Próbáljon ki egy arany hosszú nyakláncot névvel vagy betűkkel. A nyaklánc aranyból készült, és a medál ívekkel van kialakítva, amelyek nevet vagy érzést keltenek. A dizájn érzéki ajándék lehet egy különleges alkalmi viselet, vagy partik és irodák számára.

17. Hullám medál hosszú nyaklánc aranyban:

Hullámú medál hosszú nyaklánc arany színben

Egy új és divatos dizájn népszerűvé válik a háromhullámú függő kialakítás. Az arany hosszú medál nyakláncot úgy tervezték, hogy a közepén egy tengerzöld kő, egy gyémántszál és végül egy arany szál veszi körül. Csodálatos megjelenést kölcsönöz a farmernak és a hosszú szoknyának a tengerparti kirándulásokhoz, strandokhoz és partikhoz. A design erőt, erőt, játékosságot, tisztaságot és hűséget képvisel.

18. Disney témájú hosszú nyaklánc:

Disney témájú hosszú nyaklánc

Szeretne ajándékot adni a lányának a Disney karakterekkel kapcsolatban! Vegyél neki egy hosszú medál nyakláncot egy Disney karakterrel, mondjuk egy barbie -t, sellőt, hamupipőkét stb. Ügyetlen pillantást vet a Barbie ruhákra tematikus partikhoz, gyerekek születésnapi partijához vagy más funkciókhoz. A terveket a főiskolák tinédzserei is hordozzák.

19. Dél -indiai templom hosszú nyaklánc kialakítása:

Dél -indiai templom hosszú nyaklánc tervezése

Antik megjelenés figyelhető meg, amikor egy arany hosszú nyakláncot viselnek, amelyet a dél -indiai ékszerminták ihlettek. A hosszú nyaklánc aranygyöngyökből, aranyérme -tervezésből és medálból készült, Lakshmi istennő, valamint vörös és zöld smaragd dombornyomott képével. Házasságokban vagy hagyományos vallási funkciókban a legmegfelelőbb. Elegánsnak tűnik, ha nehéz Kanjivaram sarees -en hordjuk.

20. Kis és egyszerű háromszög hosszú nyaklánc:

Kicsi és egyszerű háromszög hosszú nyaklánc

Egy egyszerű, de kifinomult klasszikus megjelenés fogadható el, ha hosszú nyakláncot visel, egyszerű háromszög alakú medállal. A design arany, ezüst vagy fém lánccal készült, és egy háromszög alakú fekete medál van hozzáerősítve. Kiválóan alkalmas mindennapi viseletre, irodákba, partikra stb. A design a fiú, apa és a szent szellem Szentháromságát jelképezi. A tisztaságot, az igazságot és a pozitivitást szimbolizálja.

A hosszú nyakláncok gyakran egyedi ikont adtak viselőjüknek. A tervek ma már nemcsak Amerikában és Angliában, hanem az ázsiai országokban is gyakran láthatók. Nemcsak a lányok és hölgyek körében divatos, hanem azok a fiúk is, akik egyedi és merész megjelenést szeretnének.