40 egyszerű és modern gyöngy nyaklánc tervezés 2021

A gyöngy az egyetlen drágakő, amely élőlényben található. A gyöngy nyaklánc ékszerek mindig nagyon elegánsnak tűnnek, mivel egyszerű megjelenésűek. A gyöngyöket nagyon imádják különleges alkalmakkor, például esküvőn, a kő tisztasága és ártatlansága miatt. A gyöngyök különböző formákban és mintákban találhatók, és ízlés szerint választhat. A gyöngyök különböző színekben is kaphatók, például fekete, kék, fehér és rózsaszín stb.

gyöngysor

Legújabb gyöngy nyakláncok: (egy- és több valódi gyöngy) Kék, fehér és fekete:

Mindegyik egyedi jelentést szimbolizál, és nagyon vonzónak tűnik. Beszéljünk néhány valódi gyöngy nyakláncról esküvői és napi viseletű nőknek:

A gyöngy nyaklánc India egyik legkedveltebb ékszere és a világ más részein. Ez elsősorban a sokféleségüknek és annak a képességének köszönhető, hogy mindenkinek megfelelnek. Ezek testre szabhatók, vagy tervezhetők, és szinte bármilyen ruhadarabhoz párosíthatók, amelyek tartozékként használhatók.

Olvassa el, hogy ismerje a 40 legjobb gyöngynyakláncot, amely megfelel az Ön igényeinek.

1. Arany gyöngy nyaklánc:

Arany gyöngy nyaklánc

Ez az arany gyöngy nyaklánc a legtöbb indiai hagyományos fesztivál/rendezvény kedvence. Hozzáférhetnek a nyaklánchoz mellékelt fülbevalókhoz, és bármilyen hagyományos öltözékkel, például salwar kurta vagy saree párosíthatók.

2. Kék gyöngy nyaklánc készlet:

Kék gyöngy nyaklánc szett

Ezt a kék gyöngy nyakláncot olyan emberek viselhetik, akik nagyszerűen szeretnének megjelenni egy partin vagy rendezvényen. Bár könnyű, nagyon nehéznek tűnhet, és megújíthatja az egész megjelenést. Ez a nyaklánc amerikai gyémántok és gyöngyök keveréke, kontrasztos és más megjelenést kölcsönöz, mint a hagyományos gyöngy nyakláncok.

3. Virággyöngy nyakék ezüstben:

Virággyöngy nyaklánc ezüst színben

Ez a nyaklánc modern kialakítású, és nyugati öltözékeken is viselhető. Kis darabokat helyez el a leveleken és virág alapon. Ez egy egyedi darab a gyöngy nyakláncokban.

4. Húrgyöngy nyaklánc:

String gyöngy nyaklánc

Ez az egyszerű gyöngy nyaklánc azoknak való, akik kifinomultnak akarnak tűnni. Ez a húros gyöngy nyaklánc a legjobb, ha hivatalos öltözékkel kiegészítjük, és ménes gyöngy fülbevalóval párosítjuk. Könnyűek és minimális megjelenésűek.

5. Pearls cink nyaklánc:

Gyöngyös cink nyaklánc

Ez a vörös gyöngy nyaklánc 21k aranyozású. Középen van egy medál, mint a nagy darab. A legjobban hagyományos öltözeten viselhető, fülbevalóval és hozzá illő karpereccel. A fehér és a piros kontraszt elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a nyakláncnak.

6. Egyetlen gyöngy medál nyakék:

Egyetlen gyöngy medál nyaklánc

Ez a függő gyöngy nyaklánc kissé eltér a tétel többi nyakláncától. Ez nagyon egyszerű, és akkor előnyös, ha minimális kiegészítőt szeretne vásárolni. Karkötővel vagy gyöngyszegekkel párosítható, hogy kiegészítse az általános megjelenést. A nyaklánc finom madzagból és egy gyöngyből készült, hosszú medálként rögzítve.

7. Háromrétegű többgyöngyös nyaklánc:

Háromrétegű, többgyöngyös nyaklánc

Ez az édesvízi gyöngy nyaklánc a legjobb azok számára, akik olyan nyakláncot keresnek, amely többször és többször is használható. Édesvízi gyöngye miatt a gyöngyök fényesek és fényesek. A három réteget egy csuklópánt köti össze, amely összeköti a nyakláncot.

8. Choker nyaklánc gyöngy:

Choker nyaklánc gyöngy

Ez egy antik gyöngy nyaklánc, amely a legmegfelelőbb azoknak a kortárs nőknek, akik szeretik a divatot kísérletezni a régi és a modern formák keverékével. Ez a nyaklánc különböző öltözékeken viselhető, legyen az szári vagy hosszú szoknya. Fülbevalóval párosítható a megjelenés befejezéséhez.

9. tahiti nyaklánc:

Tahitian nyaklánc

Ez a fekete gyöngy nyaklánc kissé eltér a tételtől, főleg gyöngyeinek színe miatt. Ezeket a fekete gyöngyöket olyan nők díszíthetik, akik egyedi dimenziót szeretnének adni megjelenésüknek. Páros fülbevalóval vagy akasztóval is párosítható. Ezek a legalkalmasabbak a nyugati öltözékekhez.

10. Kulturált nyaklánc gyöngy medállal:

Kulturált nyaklánc gyöngy medállal

Ezt a Southsea gyöngy nyakláncot bármely korú nő díszítheti. Bármilyen öltözékhez jól illik, hogy ezt a minimális megjelenést biztosítsa, miközben elegánsnak tűnik. Fémfüzérből készült, egyetlen déli -tengeri gyöngy medállal és könnyen hordozható.

11. Szál nyaklánc:

Strand nyaklánc

Ez a rózsaszín gyöngy nyaklánc új a gyöngy nyaklánc kategóriában. Sok nő igényli, akik olyan nyakláncokat keresnek, amelyek minimális megjelenést kölcsönözhetnek nekik, miközben továbbra is a tartozékot tartják fókuszban. Ezek a rózsaszín gyöngyök különböző megjelenésűek, és jól illeszkednek mind a hivatalos, mind az informális öltözékhez.

12. Színes nyaklánc:

Színes nyaklánc

Ez a zöld gyöngy nyaklánc olyan, amelyet a nők egyszerű öltözeten díszíthetnek, hogy nehéz megjelenést biztosítsanak. Ez nem minimális ékszer, ezért nem túl nehéz öltözéket kell viselni. Gyémántok és zöld gyöngyök, valamint lógó fülbevalók kombinációja. Összességében ez a nyaklánc teljesebb és nagyszerű megjelenést kölcsönözhet az embereknek.

13. Ezüst nyaklánc:

Ezüst nyaklánc

A gyöngy nyakláncok ezüsttel vagy arannyal vannak párosítva. Az aranygyöngy nyakláncok a legelőnyösebbek a rendezvények és esküvők alkalmával, de ezüst nyakláncát a nők választják, amikor a hivatalos beállításban használt kiegészítőről beszélnek. A nők használhatják ezt az ezüst gyöngy nyakláncot, hogy kiegészítsék öltözéküket egy hivatalos funkcióhoz. Fémötvözetből készül, dizájnnal és gyöngyökkel, hogy kortárs megjelenést kölcsönözhessen.

14. Kő nyaklánc:

Kő nyaklánc

Ez a féldrágakő gyöngy nyaklánc igazi szépség. Úgy tervezték, hogy részletesen helyezze el a színes féldrágaköveket a nyakláncon, gyöngyökkel az alján. Alkalmas viseletre indiai öltözékeken és nagyszabású rendezvényeken. Fülbevalóval párosítva elegáns megjelenést kölcsönözhet a stílusának.

15. Diplomás nyaklánc:

Diplomás nyaklánc

Ezt a klasszikus, diplomás hosszú gyöngy nyakláncot sokan szeretik viselni finom fehér megjelenése miatt. Nem nehezíti meg öltözékét, miközben továbbra is kiegészítő megjelenést biztosít. Viselhető egy szári vagy lehnga -n, hogy javítsa a megjelenést.

16. Vegyes gyöngy nyaklánc:

Vegyes gyöngy nyaklánc

A nyakláncot a fehér és fekete gyöngyök keveréke teszi egyedivé. Viselhető szári, hivatalos öltözéken, öltönyön stb. Nagyon egyszerű megjelenésű, mégis elegáns. A megjelenés teljessé tételéhez fülbevalókkal is párosítható.

17. Tervező gyöngy nyaklánc:

Tervező gyöngy nyaklánc

18. Ovális alakú nyaklánc:

Ovális alakú nyaklánc

Ez az ovális alakú arany gyöngy nyaklánc soha nem mehet ki a divatból. Egyszerű, mégis vonzó kialakítása miatt a nők választották és részesítették előnyben világszerte. Ez egy arany gyöngysor, amely mind a hagyományos, mind a hivatalos öltözetet viselheti.

19. Kék Lapis nyaklánc:

Kék Lapis nyaklánc

Ez a kis gyöngy nyaklánc kék lapisból és fehér gyöngyből készült. Ez a színkombináció teszi egyedivé ezt a nyakláncot a tételben. Nagyon jól illik sima sarees -hez és salwar öltönyökhöz is. A megjelenés befejezéséhez lógó fülbevalóval vagy szegecsekkel párosítható.

20. Akoya gyöngy nyaklánc:

Akoya gyöngy nyaklánc

Az Akoya gyöngynyaklánc egyetlen gyöngy nyaklánc, amelyet a nők hagyományos alkalmakkor díszíthetnek, de minimális megjelenése miatt hivatalos alkalmakkor is viselik. Karkötővel és fülbevalóval párosítható, hogy az öltözékhez illeszkedjen. Könnyen hordozható, és divatosnak és divatosnak tűnhet.

21. Barna gyöngy nyaklánc:

Barna gyöngy nyaklánc

Ez a barna gyöngy nyaklánc eltér a többi nyaklánctól. Ez a nyaklánc világos színű ruhákon viselhető, hogy jól illeszkedjen. Ez egy egyszerű nyaklánc, amely barna gyöngyből készült egyetlen szálon. Kifinomult megjelenést kölcsönözhet, ha hivatalos öltözeten viseli.

22. Sárga arany nyaklánc:

Sárga arany nyaklánc

Ez a sárga arany barokk gyöngy nyaklánc a legújabb gyöngy nyaklánc design. Divatos, és úgy tervezték, hogy többször is viselheti. Ez egy háromsoros nyaklánc, és viseléskor úgy néz ki, mint egy choker nyaklánc. A megjelenés befejezéséhez lógó fülbevalóval és szegecses fülbevalóval párosítható.

23. Ónpohár nyaklánc:

Ónpohár nyaklánc

Ez a nyaklánc kék barokk Akoya gyöngy nyakláncból készült. Viselhető szári -n, salwar öltönyön vagy informális öltözéken is. Minimális megjelenésű, de divatos megjelenést is adhat. Úgy tervezték, hogy nem tűnik túl nehéznek, mint kiegészítő kút, és nem is tűnik túl egyszerűnek.

24. Menyasszonyi nyaklánc:

Menyasszonyi nyaklánc

Ez a menyasszonyi nyaklánc az, amitől a menyasszony nagyszerű és pazar lehet. Ez egy háromszálú nyaklánc, amelyet kifejezetten a menyasszonyoknak terveztek, hogy illeszkedjenek nehéz öltözékükhöz. Aranyozott, ezért fényes és nehéz megjelenésű, de könnyen hordozható és kezelhető, és teljessé teheti menyasszonyi megjelenését.

25. Rózsa arany nyaklánc:

Rózsa arany nyaklánc

Ami a nyakláncokat illeti, az arany soha nem megy ki a divatból. De a rózsaarany a gyöngy kombinációjával a legjobb módja annak, hogy divatos legyen. Ezt a divatos rózsaarany nyakláncot modern nők számára tervezték, hogy kiegészítsék komfortzónájukat. Nagyon jól illik a hivatalos öltözékekhez, és jól viselhető hagyományos öltözékkel is. Rózsaarany gyöngyház fülbevalóval párosítva teljessé teheti a megjelenést.

A gyöngy nyakláncok soha nem mennek ki a divatból; több alkalommal és többféle öltözékben is viselheti őket. Könnyű és könnyen hordozható, ez lehet a legjobb kiegészítő, amit egy nő viselhet. Különböző kivitelben és színben érkeznek, hogy megfeleljenek mindenki igényeinek.

26. Egyszerű fehér gyöngy nyaklánc:

Egyszerű fehér gyöngy nyaklánc

Az egyszerű ékszerek mindig egyediek és félelmetesek. Ugyanez vonatkozik erre az egyszerű gyöngy nyakláncra is. Egyszerű megjelenés, ha hozzáadja a fehér gyöngyök csillogó hatását, hogy csodálatos legyen. Az egyszerűséget mindig csodálják, és a gyöngy nyaklánc viselőjét is díszítik. Az ilyen típusú nyakláncot középkorú és idős nők viselik, és bármilyen alkalomra viselhetők.

27. Kis gyöngy nyaklánc aranyban:

Kis gyöngy nyaklánc arany színben

Az arany nagyon kedvező, és soha nem tévedhetsz az arannyal. Az arany nyaklánccal tűzdelt gyöngy nagyon csinosnak tűnik, és bájos megjelenést kölcsönöz viselőjének nyakának. Az ilyen típusú nyakláncok egy évtizede óta nagyon népszerűek, sőt a nők minden korosztályában.

28. Antik gyöngy nyaklánc esküvőre:

Antik gyöngy nyaklánc esküvőre

Ez a fehér gyöngy egyedülálló kombinációja a virág alakjában. A gyöngy keverése és párja fantasztikusvá teszi a nyakláncot, és tökéletes választás esküvőkön és partikon. Ez a fajta medál stílusnyilatkozat lehet azáltal, hogy az ember hogyan viseli a megjelenést.

29. Vékony kis gyöngy nyaklánc lányoknak:

Vékony kis gyöngy nyaklánc lányoknak

Olyan emberek, akik nem szeretnek jazzes és széles ékszereket viselni. Ez a megfelelő választás, egy vékony gyöngy nyaklánc. Ebben a nyakláncban a gyöngyök vékony és kisebb méretét használják, arany lánccal tűzve. Ezeket a kicsi, vékony gyöngyöket akár tetszőleges fémbe is rögzítheti, és józannak és elegánsnak tűnhet.

30. Szürke gyöngy nyaklánc szalagnyakkendő stílusban:

Szürke gyöngy nyaklánc szalagnyakkendő stílusban

A gyöngyök különböző színekben kaphatók, mint a szürke, a fekete és természetesen a fehér stb. Ennek a nyakláncnak a kivitelezése szótlan, és káprázatos megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak. Ez igazán kiemelkedik, ha valaki maga hordja ezt a nyakláncot, sokat beszélhet az emberről.

31. Egyszerű gyöngy nyaklánc ezüst fémből:

Egyszerű gyöngy nyaklánc ezüst fémből

Az ezüstfémre mindig kereslet van, és bármilyen típusú drágakő vagy gyöngy gélesedik hozzá, és a dísz eredménye elképesztő. Ez az ezüst színű gyöngy nyaklánc nagy sikert arat a nők körében, és divatossá és stílusossá teszi őket. Az ilyen típusú nyaklánc tökéletes ajándék lehet szeretteinek is.

32. Egygyöngyös nyaklánc gyémántokkal:

Egy gyöngy nyaklánc gyémánttal

A gyémánt káprázatos hatása tágra nyitja a szemét, és ha ezt a gyönyörű gyöngyöt rögzíti, akkor lélegzetelállító nyaklánc készül. Ez a nyaklánc mindenkori sláger, és varázst kölcsönöz viselőjének személyiségéhez, és nem tudja megállítani a felé irányuló megjegyzéseket.

33. Menyasszonyi gyöngy nyaklánc ékszer készlet:

Menyasszonyi gyöngy nyaklánc ékszer szett

Az esküvő a legértékesebb és legfontosabb nap a nők életében, és különleges napon szeretne exkluzívnak tűnni. A gyöngy nyaklánc tökéletes választás számára, mivel ragyogást és ragyogást kölcsönöz az arcának, és teljes menyasszonyi megjelenést kölcsönöz neki.

34. Több szál gyöngy nyaklánc aranyláncban:

Több szál gyöngy nyaklánc arany láncban

A nők szívesen viselnek nyakláncot rétegekben vagy több szálban is. A láncok ezüst vagy arany fémből készülhetnek. Ebben a gyöngyök dombornyomott az aranyláncban, és a csillogó fehér gyöngyök dombornyomott stílusos mintával, fokozva a nyaklánc vizuális hatását.

35. Gyönyörű tervező gyöngy nyaklánc tizenévesek számára:

Gyönyörű tervező gyöngy nyaklánc tizenévesek számára

A nőstények nagyon tudatában vannak a divatnak, és mindig imádják a dizájnereket és a divatos dísztárgyakat ékszerdobozukban. Itt jön a nyaklánc új koncepciója, ahol az aranyfémeket ovális alakúvá alakították, és közöttük fekete, ezüst és arany gyöngyök vannak, amelyek lenyűgöző és formatervezett megjelenést kölcsönöznek a nyakláncnak. Ennek a nyakláncnak a viselője stílusosan pompázik, és saját divatot hoz létre.

36. Hármas gyöngy nyaklánc nőknek:

Háromszoros gyöngy nyaklánc nőknek

Ez a gyöngy nyaklánc az egyik legegyszerűbb és egyedi nyaklánc, és tervezése és mintázata soha nem elavult. A ragyogó gyöngyöket az egyszerű láncba akasztják, így elegánsnak és a legszebb nőnek tűnsz a tömegben. Jó irodai viseletként és egyszerű társalgókban is viselhető.

37. Több gyöngy csavarva a nyakláncban:

Több gyöngy csavarva a nyakláncban

Az ilyen típusú nyakláncokban kicsi és nagyobb méretű gyöngyöket használnak nyaklánc készítéséhez. A gyöngyök különleges mintába vannak csavarva, hogy exkluzív megjelenést kölcsönöznek, és félelmetes megjelenést kölcsönöznek. A nyakláncok gyönyörűen díszítik a nyakát. Ezek a nyakláncok nagyon finomak, így nagyon könnyűek.

38. Gyöngy nyaklánc fekete gyöngyökkel:

Gyöngy nyaklánc fekete gyöngyökkel

Az ékszerek sokat beszélnek személyiségükről, és így a női nyaklánc kommunikálhatja az adott személy általános személyiségét. Ez a fajta nyaklánc fokozza a nő öltözékét, és királyi és ízléses megjelenést kölcsönöz. A többszálas nyaklánc tökéletes esküvői viselet lehet, a fekete gyöngyök pedig tökéletesen keverednek a fehér gyöngyök ragyogásával és fényességével.

39. Sötétkék gyöngy nyaklánc készlet:

Sötétkék gyöngy nyaklánc szett

A gyöngyök különböző színekben kaphatók, így feltűnő megjelenést kölcsönöznek. Azt mondják, hogy aki kék gyöngyöt visel, megtalálja szerelmét. Ebben a nyakláncban a fehér és kék gyöngyöket gyönyörűen használják, és a kundánok dombornyomottak a tetején, így a nyaklánc antik és exkluzív megjelenést kölcsönöz.

40. Stílusos gyöngy nyaklánc nőknek:

Stílusos gyöngy nyaklánc nőknek

Itt jön a legcsodálatosabb és legexkluzívabb, stílusos nyaklánc az Ön számára. A fekete -fehér gyöngyök és a kristályok keveréke és nyaklánca modern megjelenést kölcsönöz a királyság szimbólumának. A kivitelezés és a kombináció ragyogó, látványos megjelenést kölcsönöz ennek a nyakláncnak a viselőjének.

A gyöngy nyakláncot bármilyen alkalomra, irodai viseletre vagy bulikba hordhatja gond nélkül. A gyöngy nyaklánc egyszerűnek tűnik, de csinosnak és elbűvölőnek tűnnek a tömegben, és viselőjét bókokkal töltik meg. A gyöngy nyaklánc bármilyen ruhán viselhető, például saris, western és még formális. Még a fiatal lányok is imádják a gyöngy nyakláncot, mivel az ártatlanságukat mutatja, és tiszta és gyönyörű megjelenést kölcsönöz nekik.