9 indiai arany és gyémánt smaragd nyaklánc díszlet

Mivel a smaragd egy kő, amelyet kőként és népként ismerünk, és ahol sikeres szerelemben élnek, és ez a kő még a szívet is táplálja, frissességet és életerőt kölcsönöz a szellemnek. Ez a kő zöld színű, és az igazság keresője. Ezt a drágakövet még sok király és királyi család is imádta, és ez a drágakő még koronájuk része volt. A divat és az ékszerek világában nagyra értékelik fényes megjelenése és vonzó színe miatt.

smaragd nyaklánc

Különböző típusú smaragd nyaklánc indiai ékszerek:

A smaragd nyakláncot világszerte imádják, mivel ez a drágakő csodálatos megjelenéssel rendelkezik, és bármilyen fémhez keverhető. Nézzük most az Emerald nyaklánc különböző formáit.

1. Hagyományos arany smaragd nyaklánc készlet:

Hagyományos arany smaragd nyaklánc szett

Az aranyat kedvező fémnek tekintik, és ha smaragd van rajta, akkor semmi sem lehet szebb, mint ez a nyaklánc. A nyaklánc harang alakú, a szélén smaragd drágakövek fokozzák a nyaklánc szépségét. Ez az egyik hagyományos nyaklánc, és esküvőkön, valamint bármilyen alkalomkor is viselhető, így csinosnak és bájosnak tűnhet.

2. Smaragd gyöngy nyaklánc kialakítás:

Smaragd gyöngy nyaklánc tervezés

Ez a nyaklánc smaragdból ​​készült, nyakláncba gyöngyözve. Nagyon divatosnak tűnik, és autentikus viselethez, valamint alkalmi ruhákhoz is társítható, és dögösnek és bájosnak tűnhet. Mivel a smaragd drágakő zöld színű, jól illeszkedik más színű ruhákhoz is.

3. Rubin, smaragd és egy grammos arany nyaklánc:

Rubin, smaragd és egy grammos arany nyaklánc

Amikor a rubint és a smaragdot kombinálva lenyűgöző nyakláncdarabot hoz létre, királyi és egyedi megjelenést kölcsönöz a tömegben. A smaragdok a nyaklánc közepén vannak szegezve, ezáltal javítva az egész készlet megjelenését. Ez a fajta nyaklánc akár egy gramm aranyból is elkészíthető, így gazdaságosabb, és nem lyukasztja rosszul a zsebeit.

4. Gyöngy és smaragd nyaklánc készlet:

Gyöngy és smaragd nyaklánc készlet

A gyöngy mindig egyedi megjelenést kölcsönöz neked, de ha a gyöngyöt smaragddal keverik, szépsége sok hajtogatást eredményez, így a nyaklánc gyönyörű lesz. A készletben lévő gyöngy 22 karátos. Az egész nyaklánc szirmok formájába van faragva, a széleken domború gyöngyök pedig javítják a nyaklánc kinézetét és a nyakkivágását is.

5. Szív alakú smaragd nyakék gyémántokkal:

Szív alakú smaragd nyakék gyémántokkal

Ahogy a smaragd a szerelmet jelzi, és ez az értékes drágakő segít a kapcsolatok simításában. A szív alakú nyaklánc a megfelelő forma, ahol smaragdokat lehet szegezni, mivel minden kapcsolat a felső szívhez kapcsolódik. A nyaklánc félelmetesen néz ki, mivel a fele aranyból készült, a másik fele pedig gyémántból áll, ahol a smaragd szegecsekkel csillogó megjelenést kölcsönöz.

6. Crystal Emerald Birth Stone nyaklánc:

Kristály smaragd születésű kő nyaklánc

A smaragdokat kétféleképpen lehet használni, az egyik bájos nyakláncként. Azok az emberek, akiknek születési köve smaragd, nyakláncként is használhatják, és stílusosan viselhetik születéskövet. Akár egy kristályláncra is felakaszthatja, így javítva a nyaklánc látását, és csodálatosnak tűnik.

7. Stílusos arany és gyémánt smaragd nyaklánc készlet:

Stílusos arany és gyémánt smaragd nyaklánc készlet

Itt egy stílusos és divatos smaragd szett lányoknak, valamint középkorú nőknek. A smaragd levél alakú gyémántokkal van faragva, a sarokban pedig gyémántok vannak, amelyek stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöznek. Az ilyen típusú nyakláncok bármilyen alkalomra viselhetők, és még a hűvös társalgáshoz is alkalmasak.

8. 18 centes gyémánt sárga arany smaragd készlettel:

18 centes gyémánt sárga arany smaragd szettel

Ezekben a nyakláncokban smaragd van domborítva az értékes gyémántok között. A nyaklánc faragásához két értékes drágakövet használnak. Micsoda szépség? A gyémántokat más mintával domborítják, így az egész nyaklánc fantasztikusnak tűnik, és ezt a nyakláncot menyasszonyi viseletként vagy bármilyen kedvező alkalmon is viselheti.

9. Gyönyörű Vintage smaragd nyaklánc design:

Gyönyörű Vintage smaragd nyaklánc design

Ahogy a név évjáratot közvetít, ez a smaragd nyaklánc nemzedékekre öröklődik, és az idősebbek áldásának egyik formája lehet. A nyaklánc kivitelezése szótlan, így csodálatosnak tűnik, és királyi érzést kölcsönöz, és egyedivé varázsolja az eleganciát.

A nyakláncot lányok és nők viselik, mivel fokozza szépségüket és elbűvölő megjelenést kölcsönöz nekik. Ha a nyaklánc smaragdból ​​készült, akkor mit mondjunk! Sok hajtogatást fokoz a szépségben, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a nyakkivágásnak. Nem állíthatja meg magát, hogy jól nézzen ki, és saját stílusát formázhatja, és képet alakíthat ki barátai, kollégái előtt.