9 indiai egyszerű korall nyaklánc minták hölgyeknek

A nőknek kötelekre és kötelekre van szükségük Lánc a hibátlan nyaka körül, a Coral tervezésű nyaklánc pedig figyelemre méltó igazság. A Coral Jewels a legcsábítóbb, legkifinomultabb szerves kő, amelyet az ókori egyiptomi és az őskori európai temetések során találtak, és a mai napig a legnépszerűbb drágakő. A korall nyaklánc akár gyönyörű korallokkal, akár aranyból, gyémántból, ezüstből és nyakláncból is készülhet..

korall-nyaklánc-tervek

A korallok különböző színűek lehetnek, leginkább a korallok a meszes korallok vörös (corallium rubrum), fehér, halvány vagy mély rózsa, kék és Conchiolin típusú fekete, barna. A mélyvörös korallok és a tiszta fehér korallok nagyon drágák a piacon. A legjobb vörös korallok a Földközi -tengerből származnak. Az ékszerkészítésben használt korallok kemény magúak, amelyek nagy fényezést igényelnek.

Különböző típusú korall nyakláncok:

Íme a 9 népszerű korall nyaklánc -dizájn:

1. Egyszerű korall nyaklánc kialakítás:

Egyszerű korall nyaklánc design

A korall önmagában szépséget kölcsönöz a nyakláncnak. Ez az oka annak, hogy a hölgyek szívesebben viselnek korall nyakláncokat, és antik megjelenést kölcsönöznek neki, és a színkombináció is lehetővé teszi a korall nyaklánc különböző színeinek kiemelését. A nyaklánc lehet két- vagy többszálú korallkötél korall függővel, vagy magához a lánchoz forrasztott korallkő. A korall nyaklánc nagyon jól illik az egyszerű pamut szárihoz vagy a pamut Kurtához. amikor a nők sima ruhákat viselnek, korallmintás nyaklánccal, akkor ott mindenki szemét megnyerte!!

2. Női vörös korall nyaklánc arany színben:

Női vörös korall nyaklánc, arany színben

Ez a típusú nyaklánc tipikus hagyományos viseleti ékszer. Az arany ékszerek viselése az ünnepi szezonban az indiai része, és a korallokkal keverve egyre testre szabottabbá válik a hagyományos ruhákhoz.

A Coral with Gold kombinált ékszereket többnyire az 50 -es korosztály kedveli, mint a fiatalabb generációt, és a tervek is úgy készültek, hogy alkalmasak legyenek az 50 év feletti nők számára. A nyaklánc kialakítása: korall drágakövek az arany nyaklánc közé helyezve, vagy arany nyaklánc, korall drágakövekkel, amelyek gyöngyként lógnak.

3. Korall kristály nyaklánc:

Korall kristály nyaklánc

A korall képes újra kapcsolatba lépni a természet szépségeivel és csodáival. Ezzel a gondolattal a kristály és a korall kombinációja csodákra képes. Mivel a kristályok és korallok szellemi támogatást nyújtanak a kapcsolatok gyógyításában & a belső békét és elősegíti az érzelmi stabilitást is. A kristályok ragyogása fenséges a korallokkal.

4. Korall gyöngy nyaklánc lányoknak:

Korall gyöngy nyaklánc lányoknak

Ahogy Jean de la Bruyere idézi: „A világon a legritkább dolog, a megkülönböztetés szelleme mellett, a gyémánt és a gyöngy.” A korallgyöngy kombináció határozottan remekmű. A gyöngy pazarossága és a korall színessége kéz a kézben jár. Ezt a típusú nyakláncot ajánlott parti viseletre modern ruhában (lobogó ruha, csipke ruha) vagy Statement Gown.

5. Tervező Coral Diamond nyaklánc tervezés:

Tervező Coral gyémánt nyaklánc tervezés

A Diamond név mindig szerepel az „ő” ajándéklistán. A gyémántot a szerelem jelének tekintik !! A gyémánt nyaklánc mindig keresett az esküvő vagy az ünnepi szezon során az egész világon. Az ékszergyártók határozottan kitalálták a két drágakő ötvözésének zseniális ötletét, és mostanában a legjobban eladott ékszernek számít. A korall kecses színét gyémántok vásárolják ki.

6. Piros korall ezüst nyaklánc:

Piros korall ezüst nyaklánc

Az ezüst a leggazdaságosabb fémékszer, összehasonlítva más nemesfémekkel és a nők és a férfiak által kedvelt fémekkel. Az ezüst korall nyaklánc minden korosztály számára ajánlott. Könnyű ékszer darab. A korallkövek beágyazhatók az ezüst láncba, vagy ezüst korallmintát készíthetnek. (Pl .: korall golyó és ezüst golyó minta)

7. Korall fehér arany:

Korall fehér arany

A fehér arany ötvözet ötvözetből és egy ötvözet, amely fehér színű, és ahogy a neve is mondja, ezüst színű, ródiummal. A fehér arany az egyik legkedveltebb a fiatalok körében. Mivel az arany szín nem kedvelt szín az iskolai és főiskolai lányok körében. A fehér arany és a korall kombinációja szintén hagyományos viselet lehet.

8. Korallzománc nyaklánc lányoknak:

Korallzománc nyaklánc lányoknak

A korallzománc a legnépszerűbb minden korosztály körében, és elérhető áron kapható a piacon. Ebben a típusban a korallokat bármilyen kívánt formában kívánják, és ezek a faragott korallok színes zománccal vannak összekötve, ezek a zománc ékszerek arany vagy fehér arany elemekkel is bevonhatók.

9. Hagyományos Coral Kundan nyaklánc:

Hagyományos Coral Kundan nyaklánc

A nyaklánc utolsó mintája kundan kövekkel (Bikaneri vagy Jaipuri Jewellery néven ismert). A leghíresebb drágakő arannyal fóliázva a kő és a hegy között. Az egyik legindiásabb drágakővé vált és trendi. A kundán kő csiszolatlan megjelenése korallokkal keveredve modern megjelenést kölcsönöz.

Az intenzív halászat miatt a korallok kioltási szakaszában vannak. Tehát az embereknek ezt a gondolatot figyelembe véve kell korall ékszereket készíteni. manapság szintetikus korallok is rendelkezésre állnak, amelyek ugyanazt a tulajdonságot ábrázolják, mint az igazi korallok. Ami megvásárlásával is elfáradhat.

A korall ékszerek megőrzése nagyon fontos, mivel a korallokat általában nemzedékről nemzedékre továbbítják. Ajánlott puha, tiszta ruhát törölni, és szappanos meleg vízzel felszállni. A korallokat soha nem szabad áztatni. A korall tárolása ugyanolyan fontos, mint a törlés. Puha szövet erszényben vagy saját ékszerdobozban kell tárolni. A korall nyakláncot a sminkelés befejezése és a parfüm hozzáadása után kell elvégezni.