9 szép szív nyaklánc minták pároknak

A nehéz nyakú nyakláncokat most egyszerű láncok és finom ékszerek váltják fel, amelyeket gyönyörű medálok díszítenek. Különböző medálok, például mangó, könnycsepp, szemforma, kör alakú stb., Az egyszerű láncok is megragadták a helyüket a nők szívében. Közülük a szív nyakláncok a legjobban kiválasztottak.

A legújabb és stílusos szív nyakláncok a trendi nők számára:

Íme néhány csodálatos szívnyaklánc -dizájn, amelyeket a nők széles körben választottak ki a megjelenésük domborítására.

1. Végtelen szív nyaklánc:

Végtelen szív nyaklánc

A feltétel nélküli szeretet kifejezésére széles körben választják ki az ezüst szívű nyakláncot, amely a végtelen szimbólumot is hordozza. Az ezüst színű kivitel két szívet kapott, amelyek a végtelenség szimbólumát képezik az összekapcsolás révén. A nyaklánc az örökkévalóságot, az örök szeretetet és az erőt jelenti.

2. Szív kulcs nyaklánc:

Heart Key nyaklánc

A szív és a kulcsfontosságú tervek nagyon népszerűek a szerelmesek körében. Egy gyémánt szívű nyaklánc itt kapott egy kulcsot. A design egyszerű ajándéka szerelmének azt jelenti, hogy ő a szíve kulcsa. A felszabadulást és a szabadságot is jelképezi.

3. Gyémánt arany szív nyaklánc:

Gyémánt arany szív nyaklánc

A gyémántokkal díszített arany szívű nyaklánc előkelő megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az egyszerű szív kialakításának ívelt végei vannak a nagyvonalú megjelenés érdekében. Ez a dizájn egyszerűen a szeretetet, a tisztaságot, az ártatlanságot, a hűséget és a gazdagságot jelöli, ami minden kapcsolathoz szükséges ahhoz, hogy erős legyen.

4. Személyre szabott osztott szív nyaklánc:

Személyre szabott osztott szív nyaklánc

Az osztott szívű nyakláncok nagyon népszerűek a szerelmesek körében. Azonban a személyre szabott szív medál nyakláncok sokkal jobban tetszenek, mint bármely más. A medál két részre van osztva, és mindkét oldalon nevek vannak kialakítva. Ha akarja, személyre szabott üzenetet is küldhet.

5. Szimbólum ördög szív nyaklánc:

Szimbólum Ördög szív nyaklánc

A szív alakú nyaklánc a személyisége alapján választja ki a legjobb kilátást. Hasonló kialakítást alkalmaznak, ha a szív medál ördögi megjelenést kölcsönöz. A szív medál gyémántokkal van szegezve, két szarv és egy farok arany színben. Megmutatja viselőjének gonosz oldalát

6. Gyűrű függő szív nyaklánc:

Gyűrű függő szív nyaklánc

Egyedülálló és meglehetősen érdekes dizájn látható ebben a rózsaarany színű nyakláncban. A nyaklánc medálja egy gyűrűből készül, amely körül több szív van dombornyomva, és egy szív alakú henger gyémánttal. A dizájn kedvező, ha a szerelmed felajánlása idején hordozod.

7. Egyszerű érintéses szív nyaklánc:

Egyszerű tapintású szív nyaklánc

Egy egyszerű szívből készült gyémánt nyaklánc nagyon érzelmileg kötődik az anya és a gyermek kapcsolataihoz. A nyaklánc medált kap, amely a gyermeke kezét tartó anya bálványát kapja, ami az anyai szeretetet mutatja. A szívet gyémántokkal is szúrják, hogy élénkebb legyen.

8. Rózsaszín drágakő szív nyaklánc:

Rózsaszín drágakő szív nyaklánc

Egy szerelmes szív nyaklánc itt csodálatos varázst kap, hogy elfogadhatóbb legyen. A szív rózsaszín drágakővel van szúrva, míg a szív szárnyakat is kap, ami szöget jelent. A nyaklánc egyszerű elkötelezettség az életed szöglete mellett, szárnyakkal, kis üzenetként, amely megemlíti a szerelmet.

9. Alkalmi viselet szív nyaklánc:

Alkalmi ruha szív nyaklánc

A medál medálok minden alkalomra a legjobbak voltak. Itt található egy hasonló szív medál nyaklánc, amely kék és rózsaszínű pillangót tartalmaz. A medál lehetővé teszi, hogy megőrizze két olyan ember képeit, akiket a legjobban szeret.

Akár különlegesnek ajándékozva, akár csak egyszerűsített megjelenés miatt viselték, a szív nyakláncok mindig is millió ékszerkedvelő szívét nyerték el. Általában az együttérzést, a szeretetet, az egységet és a ragaszkodást szimbolizálják. Szóval, mire vársz, válassz a legjobb dizájn mellett, és növeld a bájodat a nyaklánc kollekciódban, szív alakú nyakláncokkal..