A legjobb 9 antik nyaklánc -dizájn

Az antik nyaklánc egy olyan ékszerfajta, amely az emberi társadalom korábbi korszakát vagy időszakát képviseli. Az ilyen típusú ékszereket nemzedékről nemzedékre adják tovább, és egyfajta áldást jelentenek a vének. Ezek a nyakláncok a család érzelmeit is hordozzák, és örökségi díszek. Az antik nyaklánc értékes drágakövekből készül, és a nyaklánc kivitelezése lenyűgöző, így szótlan marad.

antik nyaklánc minták

A nyaklánc bármilyen fémből, például aranyból, gyémántból, smaragdból ​​vagy ezüstből is kialakítható. Az antik nyaklánc királyi és ízlésességet kölcsönöz. Lássunk néhány antik nyakláncot.

A legjobb antik nyakláncok:

Íme a 9 legjobb antik nyaklánc, az alábbiak szerint.

1. Tiszta arany antik nyakék:

tiszta arany-antik-nyaklánc1

Az arany egy fém, amely az ókor óta népszerű. A királyok és a császárok tiszta aranyból készült nyakláncot viseltek, ahogy egy személy jogdíjait ábrázolták. Általában az antik nyakláncokat tiszta aranyból készítették, és a nyakláncon végzett kivitelezés elképesztő volt. Az ilyen típusú antik arany nyakláncokat esküvőkön vagy bármilyen kedvező alkalmon viselheti, így kecsesnek és előkelőnek tűnhet.

2. Menyasszonyi antik nyakláncok:

menyasszonyi-antik nyaklánc2

A mai menyasszonyok szeretnek antik nyakláncot viselni az esküvőjük napján. Mivel ezek a nyakláncok egyedülállóak, és gyönyörűnek és másnak tűnnek a többiektől, e tulajdonságok miatt a menyasszonyok szívesen viselik ezeket a nyakláncokat a napjukon. Ezek a nyakláncok nagyon nehézek, és vörös rubin és kundán dombornyomással kinézik a világból.

3. Lélegzetelállító antik nyakláncok:

Lélegzetelállító antik nyakláncok

Bár ez a nyaklánc egyszerűnek tűnik, de első pillantásra beleszerethet ebbe az antik nyakláncba. Az összes drágakő, például rubin, smaragd, gyöngy, gyémánt és kundan kombinációja fantasztikus megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak. Az ilyen típusú nyakláncot könnyű bulikon is viselheti, és hűvös társalgókban is, így hűvösnek és stílusosnak tűnhet. Bármilyen öltözékkel zselézhet.

4. Antik nyakék rubinnal és istennővel domborítva:

Antik nyakék rubinnal és istennővel dombornyomott

A rubin és az arany illeszkedése évszázadok óta létezik, sőt remek kombináció. A nyakláncot levél formájában tervezték, és a dollár között istennő alakja van. A tervezés teljes koncepciója különbözik más típusú nyakláncoktól, így egyedivé válik másoktól. Ez a legjobb antik arany nyaklánc.

5. Spirituális antik nyakláncok:

Spirituális antik nyakláncok

Vannak, akiknek lelki gondolataik vannak, és nyakláncot vagy ehhez kapcsolódó dísztárgyakat szeretnének viselni. Tehát ez az arany antik nyaklánc a tökéletes választás számukra, mivel a függő „Lord Krishna” portréja, és a rávésett kivitelezés a világon kívül van. Még tetszés szerint gravírozhat bármilyen más arcképet is.

6. Kundan antik nyaklánc:

Kundan antik nyaklánc

A Kundan szintén az arany egyik formája, és sok nehézség után jött létre. A kundannal készített antik nyaklánc szikrázó és királyi megjelenésű. Ebben a nyakláncban a nyaklánc körül gyöngy és aranygolyók vannak felakasztva, amelyek fokozzák a nyakkivágás és a nyaklánc szépségét. A nyaklánc között használt rubin és smaragd növeli az ékszer értékét.

7. Tervező Ruby antik nyakláncok:

Tervező Ruby antik nyakláncok

A tervezők egy antik nyakláncot készítettek, amely egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. A nyaklánc csillag alakú; a rubin szegecselt, csillogó megjelenést kölcsönöz az ékszernek első pillantásra. A lánc vékony aranyhuzalokból összekuszálva erős láncot képez, így a készlet divatosnak tűnik és divatosnak tűnik. Ez az egyik legnépszerűbb arany antik nyaklánc.

8. Pearl Jhumka antik nyakék:

Pearl Jhumka antik nyakék

A Jhumka egyfajta harang, és nagyon hagyománya van az indiai kultúrában. Ebben a készletben a rubin használatát sajátos módon tűzik ki, és alatta felakasztják a jhumkát, amelyen gyöngy lóg, így a nyaklánc rendkívül hétköznapi. A nyaklánc teljes kivitelezése gyönyörű és minden alkalomra tökéletes lesz.

9. Hagyományos indiai antik nyakláncok:

Hagyományos indiai antik nyakláncok

Itt jön egy hagyományos indiai antik nyaklánc, amely aranyból készült. Az aranyat spirális kerekek mintájára tervezték és alakították ki, a széleken pedig kis aranygyöngyöket használnak. A közöttük függő arany kerékből és drágakő rubinból készült. Az ilyen típusú nyakláncokat általában esküvőkön és különleges alkalmakkor is viselik, és jól mutatnak a hagyományos viselet mellett. Ez az egyik legjobb antik arany nyaklánc.

Az antik nyakláncok azok, amelyek különböznek a többiektől és értékesek is. Mivel ezek a nyakláncok drágakövekből készülnek, így fel tudják venni a zsebeit a magasabb oldalon. De ugyanakkor kecsesnek, csinosnak és másnak tűnnek. A megjegyzések folyamatosan ömlenek, így Ön is különlegesnek érzi magát. Így az antik nyaklánc tökéletes választás esküvőkre és kedvező, különleges alkalmakra is.