Espaciel -heijastin parantaa luonnollista kirkkautta pimeissä huoneissa

Valaise pimeää asuntoa tehokkaasti ja älykkäästi

Päivänvalo voi paljastaa kodin kauneuden. Ikkunalauta on huoneen kirkkain kohta. Espaciel -heijastin parantaa luonnollista kirkkautta pimeissä huoneissa. Voit ohjata päivänvalon lähteen kodin kauimpiin kulmiin ja lisätä kantamaa.

Espaciel -heijastin

Espaciel-heijastin on käytännöllinen ja tehokas ja tarjoaa hyvinvointia ja mukavuutta jokapäiväisessä elämässä. Sinun ei tarvitse muuttaa, jos asuntosi on liian pimeä. ”Erittäin heijastavalla, kääntyvällä pinnalla varustettu päivänvalo näkyy laitteen läpi Espaciel Suuntaa heijastin haluamaasi kohtaan. Tällä tavalla voit lisätä valon voimakkuutta ”, sanovat suunnittelijat.

Sisällä ikkunalaudalla

Aseta Espaciel ikkunan eteen. Asiakkaille on saatavana kolme mallia. Tuotetyyppi riippuu pinnasta, jolle se asennetaan: parvekkeen kaide, ulompi ikkunalauta ja sisäikkuna. Valonheijastin voidaan kiinnittää helposti poraamatta sitä pintaan (puu, kivi, kipsilevy). Heijastin on erittäin ohut, noin 4 mm paksu, joten voit avata ikkunat helposti asennuksen jälkeen. Jos ikkunoissa ei ole levyjä, voit asentaa ne seinälle.

Säädä suunta helposti  

Kiinnitetty parvekkeen kaiteeseen

Kirkastaa kaupungin asuntoa tehokkaasti

  Espaciel -heijastin