Inspiraatiota ja sisustusideoita pienille mökeille

Sisustusideoita pienille mökeille-moderni-sisustus

Jos sisustat pienen kaapin itse, tämä artikkeli voi olla erityisen hyödyllinen sinulle

Minun on myönnettävä, että suunnittelun suhteen rakastan vain moderneja muotoja, abstraktia geometriaa ja puhtaita linjoja. Kun puhuin sisustuksesta ja Sisustavia ideoita aiheesta pienet mökit tutkittuani, tuli suuri kiehtovuus.

Miksi? Maanläheisissä ja kodikkaissa malleissa on jotain erittäin houkuttelevaa, ja niiden ihana luonne näkyy erityisesti talvella. Vaikka et valitsekaan täysin maalaismaista sisustusta, upeat yksityiskohdat voivat myös olla erittäin houkuttelevia.

 Sinulla on paljon – tilaa säästävistä ratkaisuista mukaviin koristetyynyihin ja -peitteisiin. Kaikille kuville on ominaista upea puinen tyyli. Älä ajattele, että tässä tyylissä on vain vähän nykyaikaisia ​​ja erittäin ajankohtaisia ​​malleja! Katso alla olevat kuvat ja vinkit, ja ehkä löydät suosikkisi hyttityylin alta.

Elinympäristö pienessä mökissä (ensimmäinen kuva)

Miten kuvailisit tässä esillä olevaa huonetta ensi silmäyksellä? Onko se jotain muuta kuin tyypillisesti pieni mökki? Itse asiassa tämä Seattlen mökki on muisto minulle: se kertoo meille, että pienten mökkien tapauksessa sinun on oltava hyvin “avoin”. Tee valintoja, jotka todella kuuluvat SINUN henkilökohtaiseen suunnittelutyyliisi. Älä unohda todella pienten yksityiskohtien, kuten pystysuoran puutarhan, tärkeyttä.

Sisustusideoita pienille mökeille

Sisustusideoita pienille mökeille moderni puutuoli

Tällaisessa tunnelmassa puukalusteet ovat aina erityisen kauniita ja houkuttelevia. Näin tehdessäsi sinun ei pidä hylätä nykyaikaisten huonekalujen käyttöä tämän lisäksi. Täällä näemme West Elmin tyylikkäitä tuoleja, jotka on kehitetty yhteistyössä afrikkalaisen suunnittelijan John Vogelin kanssa. Hänet tunnetaan kudotuista istuimista. Juuri tämä yhdistelmä kapeaa ja maanläheistä tekee täydellisen tyylin pienille mökeille.

Sisustusideoita pienille mökeille maalaismaiset hyllyt

Näyttääkö yläkerran huone enemmän mökiltä? Kyllä, mutta täällä näkyvät huonekalut ovat varmasti kaikkea muuta kuin perinteiset. Tarkastelemme Matt Garcia Designin Llano, TX -kotia. Teollinen tyyli ja hyllyjärjestelmän älykäs käyttö on helppo kiehtoa.

Sisustusideoita pienille mökeille maalaismainen television sivupöytä

Kuten missä tahansa pienikokoisessa talossa, myös tällä on luonnollisia vaatimuksia. Älä pelkää käyttää pieniä ja tehokkaita huonekaluja. Mielestäni konsolipöytä, jossa on säilytystilaa West Elmin massiivisesta mangopuusta, on loistava ratkaisu. Ja sinä?

Sisustusideoita pienille majoille kuvio punainen sohva

Sitten löydät markkinoilta valikoiman mukavia mattoja ja tekstiilejä, jotka voivat kaunistaa sisustustasi. Pienimmätkin esineet voivat tehdä suuren vaikutuksen. Esimerkiksi tyynyissä on alkuperäisiä kuvioita, joita tuskin voi sivuuttaa.

Sisustusideoita pienille mökille kuvioiduille heitotyynyille

Jos puhumme mielekkäistä tyynyistä pienissä mökeissä, olen suuri fani CB2: n nykyisestä suunnittelutyylistä. Mitä mieltä olet geometrisesta Janey -tyynystä yllä olevan kasan yläosassa? Tribal -motiivit kuvaavat itsensä hyvin maalaismaiseen sisustukseen. Kirjoitat upeasti huoneisiin, jotka edustavat yhteyttä ulkoalueeseen.

Sisustusideoita pienille mökeille modernit verhot huoneenjakajat

Kun mietit huoneen sisustamista, älä unohda liikkeen ja yksityisyyden merkitystä. Alla Burlinghtonin talossa näemme jaon kutsuvan olohuoneen ja viihtyisän makuuhuoneen välillä. Täällä kaunis verho on asetettu keskelle huonetta. [Kuva Susan Tree Joan Heaton Architectsille]

Sisustusideoita pienille mökeille geometrinen timanttimatto

Huomattavat koriste -esineet voivat myös vaikuttaa huoneeseen. Eikö CB2: n Marque Chindi -matto näytä vain täydelliseltä jokaiseen olohuoneeseen? Hei. geometriset timantit ja vapaat nauhat!

Sisustusideoita pienille mökeille olohuoneen pieni talo

Joskus paras tapa saada kaikki irti huoneesta on täyttää se käytännöllisillä esineillä. Suuret sisäänrakennetut sohvat toimivat ylimääräisinä makuutiloina vieraille tässä Portlandin maalaistalossa. Älkäämme unohtako, että alla oleviin laatikoihin on paljon piilotettavaa. [Jessica Helgersonin sisustussuunnittelun mukaan]

Sisustusideoita pienet mökit maalaismainen keittiö ruokasali

Joskus ei ole huono käyttää yhtä elementtiä laitteista kaikissa huoneissa. Yllä on kuva samasta Portland -talosta, mutta nyt keskitytään keittiöön ja ruokailutilaan. Paikallisen puun lisäksi huomio kiinnittyy puulämmitteiseen uuniin, joka yksinkertaisesti lämmittää tätä pientä taloa. [Kuva: Lincoln Barbou Jessica Helgersonin sisustussuunnittelusta]

Makuuhuone pienessä mökissä

Sisustusideoita pienille mökeille lastentarhan parvisängyn portaat

Nyt näemme kuvan saman talon makuuhuoneesta. Nyt ollaan päiväkodissa. Täällä näemme samat valkoiset levyt, joita esiintyy niin monissa muissa paikoissa kodin ympärillä. Miten ratkaisit haasteen täällä olevan tallennustilan kanssa? Täällä voit hallita sitä! Asennettu ulosvedettävä kaappi, joka sijaitsee perinteisesti oikealla puolella vuoteiden vieressä.

Sisustusideoita pienille mökeille, pienille makuuhuoneille

Joidenkin sisustusideoiden kauneus on niiden yksinkertaisuudessa. Tämä on paljon parempi kuin täyttää huone korilla, oksilla ja raskailla puukalusteilla. Voit virkistää tunnelmaa paljon tällä kevyellä ja ilmavalla lähestymistavalla. Tämä pätee erityisesti silloin, kun ikkunoista on niin kauniit näkymät kuin täällä. Ajattele myös tällaista mukavaa ja mukavaa vilttiä. [kuva Susan Teare Elizabeth Hermann Archietcture + Designille]

Sisustusideoita pienille mökeille vuodevaatteet kodintekstiilit länsi jalava

Mielestäni West Elm ovat yksinkertaisesti parhaita mukavuuden suhteen. Kuvan palaset osoittavat juuri sen.

 Sisustusideoita pieniin mökkeihin, joissa on kiiltävä metallipintaEikö olekin kiehtovaa, kun yhdessä huoneessa on erityyppisiä kattoja? Tämä on erityisen mukavaa, kun kompakti elämä on erittäin tärkeää.

Katso alla olevaa tilaa, joka on osa keittiötä ja osa olohuonetta ja makuuhuonetta. Tässä laitteessa käytettiin kierrätettyä tammea ja moderneja elementtejä, esimerkiksi kiillotettuja ruostumattomia teräsosia. [Northworks Architects and Plannersin mukaan]

Sisustusideoita pienille mökeille geomuotoiset värit värikkäitä

Tarvitsetko erityistä elementtiä asuinalueellesi? Eikö tämä ole täydellinen yhdistelmä maanläheisiä ja moderneja sävyjä? Monipuoliset kappaleet näyttävät erittäin hyviltä missä tahansa modernissa huoneessa. Mutta sinä olet showstoppers maalaismaisessa mökissä. Värien turkoosi, charteuse ja oranssi valinta on onnistunut.

WC -tilat pienissä mökeissä

Sisustusideoita, pieniä mökkejä, maalaismainen, teollinen, kylpyhuone

Miltä majan wc: n pitäisi näyttää? Se riippuu mökistä, täytyy sanoa yleisesti. Nämä jyvillä täytetyt puulaatikot yhdistävät lämpimät ja viileät sävyt luoden teollisen maalaismaisen, modernin tyylin. Rakastan näitä valoja! [Matt Garcia Designin mukaan]

Sisustusideoita pienille mökeille pienet kylpyhuonelaatat

Tämä valoisa ja ilmava kylpyhuone on täynnä valoa, laattoja ja ainutlaatuisia mukavuuksia. Kuka sanoo, että mökeissä käytetään vain puulevyjä ja kudottuja mattoja? [Susan Tearen mukaan Elizabeth Hermann Archietcture + Designista]

Mikä olisi oma henkilökohtainen mökkityylisi? Mieluummin yllättävä moderni tyyli tai pikemminkin moderni ratkaisu!