Nykyaikaiset ruokapöydät ja tuolit – design -ratkaisut massiivipuusta ja lasista

Moderni ruokapöytä ja tuolit puusta

Nykyaikaiset ruokapöytämallit

Suunnittelin tämän vuoden alussa enemmän illallisia hyvässä seurassa: perheen, ystävien ja naapureiden kanssa.

Kevät on luultavasti paras aika panna tämä päätös todella täytäntöön! Pidätkö sinäkin ideasta? Sitten me Freshideenistä haluamme auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Haluamme auttaa sinua saamaan virkistävän vilauksen kevääseen 2014. Istu alas, mutta älä nosta jalkojasi ylös. Käsittelet ruokaa paremmin, kun pohjasi ovat maassa. Pidä tauko ja nauti tyytyväisyydestä, joka syntyy hyvästä syömisestä ja juomisesta. Ryhdy naapuruston keskipisteeksi. Joten tule sellaiseksi, mikä näyttää olevan olemassa vain suurissa elokuvissa ja saippuaoopperoissa.

Anna asunnostasi tulla naapureidesi toinen talo. Siitä voi pikkuhiljaa kehittyä paikka, jossa järjestät parhaat juhlat ja jossa on upea ilmapiiri. Riippumatta siitä, onko sinulla suuri asuinpaikka ja pieni, kodikas tunnelma, on aina tarpeeksi tilaa ruokapöydälle ja tilaisuus käyttää sitä. Haluammeko katsoa tänään 10 innostavaa tämäntyyppistä huonekalua Cattelan Italiasta? Ne saavat ihmiset kääntämään päänsä ja piristämään tunnelmaa.

Kaunis Brera

Moderni ruokapöytä ja tuolit

Modernit ruokapöydät ja tuolit valkoista lasiverhoilua

Suoralla leikkauksellaan ja upeilla pinnoillaan tämä pöytä edustaa yleistä sisustustyylien ja ruokailutarpeiden nimittäjää. Olipa kyseessä ylellinen kokoontuminen tai perhepeli -ilta, se tarjoaa sinulle oikean tilan.

Lumoava Eliot

Moderni ruokapöytä pyöreillä marmorituoleilla

Kaikki on hauskaa! Olen huomannut, että pyöreän pöydän ääressä istuminen saa minut tuntemaan oloni hieman epämukavaksi.

Kun olet käytännössä kaikkien rinnalla, vaihtomahdollisuudet ovat paljon suurempia

Moderni ruokapöytä pyöreillä valkoisilla tuoleilla

Loistava Valentino

Moderni ruokapöytä ja tuolit lasipuusta

Joskus tarvitset taulukon, joka sopii luonteellesi tarkasti. Muissa tapauksissa vieraat voidaan tuoda vilkkaampaan keskusteluun edes suu auki. Mikään ei voi tehdä tätä paremmin kuin taulukko, jossa on symbolinen läpäisevyys. Lasin valinnassa on monia etuja. Se antaa enemmän tilaa. Luo raikkaan ja raikkaan vaikutelman ja saat tarjoamastasi näyttävämmän. Jos olet kiinnostunut muodista, voit jopa istua alas keskustelemaan kengistäsi ja housuistasi. Joten sinulla on vielä enemmän aiheita viihdettä varten.

Kirk – aika itsenäisille esiintymisille

Modernit ruokapöydät ja tuolit hyllyt seinä vihreä tuoli

Pieni ruokapöytä on täydellinen valinta

Moderni ruokapöytä designtuoleilla

Mutta ehkä olet päättänyt viettää enemmän aikaa yksin ja ymmärtää paremmin itseäsi. Yhden henkilön pöydän ei tarvitse tehdä sinusta yksinäistä, ja se mukautetaan usein omiin tarpeisiisi. Siellä voi tehdä aamiaisen, lounaan, illallisen tai tehdä pienen työn välillä. Mikään ei ole huonekalu, joka sopii tarpeisiisi ja etuihisi täydellisesti.

Hieno zenit

Modernit ruokapöydät ja tuolit riippuvalaisimilla

Lisää kotiisi kontrastia, alkaen neliömäisestä ruokapöydästä. Tämä valinta ei ole niin yleinen kuin pitkänomainen, suorakulmainen tai pyöreä pöytä. Mutta se ei johdu siitä, ettei se ole käytännöllistä. Se on erityisen houkutteleva, erityisesti siksi, että kontrastinen lasi ja metalli yhdistyvät harvoin. Pehmeä vaikutelma lasista ja sen mukauttaminen ruostumattomaan teräkseen tuo neliön luonteen vieläkin enemmän.

Innoittamana vuosisadan puolivälin muotoilusta

Modernit ruokapöydät ja tuolit riippuvalaisimet pyöreä

Kiinteä, soikea ja valmistettu marmorista

Modernit ruokapöydät ja tuolit pallomaiset riippuvalaisimet soikea marmori

Haluatko kokea tämän tyylin kauneuden uudelleen??

Moderni ruokapöytä ja tuolit helmillä kattokruunu

 Seuraavat kaksi taulukkotyyliä auttavat sinua tekemään tämän ratkaisun. Molemmat erottuvat omilla tyyleillään. Molemmat puhuvat klassisen suunnittelun kieltä, mutta eri murteella.

Rento ja taiteellinen

Modernit ruokapöydät ja tuolit riippuvalaisimet pyöreä lasi

Oletko tunnettu cocktailjuhlien järjestämisestä? Tartu tähän ajatukseen ja tuhlaa pöytää, joka kutsuu sinut syömään ja juomaan ja juhliin samanaikaisesti!

Jalat…

Moderni ruokapöytä ja tuolit suunnittelijavalaistus

Kuka sanoi, että ruokapöydissä on oltava neljä jalkaa? Seuraavasta esimerkistä näet, että jopa kaksi voi tehdä saman työn. Teollisen ulkonäkönsä ansiosta se täyttää avoimen tilan hienostuneella ja samalla vankalla luonteellaan.

Läpinäkyvää kauneutta

Nykyaikaiset ruokapöydät ja tuolit pallopöytä

Jos jokin näistä pöydistä olisi täydellinen valinta myös sinulle?

Moderni ruokapöytä ja tuolit kiiltävä ruokasali

Tämä inspiroi keskusteluja paitsi ruoasta myös mediasta, joka on kauniisti koottu yhtenäiseen kuvaan. On kuitenkin otettava huomioon myös se tosiasia, että sormenjäljet ​​ovat aivan liian näkyvissä täällä. Joten varokaa naapureita, jotka haluavat varastaa tämän kauneuden!