Sisustuksessa enemmän luonnollisia materiaaleja ja kankaita

luonnonmateriaaleista ja kankaista sisustuksessa

Katso luonnonmateriaalit uudesta näkökulmasta!

Tuoreet ideatiimimme seuraa mielellään tyylimuutoksia ja uusia suuntauksia. Alla oleva Hollywood-tyylinen olohuone on todiste siitä, että “Shine” on kutsuttu “parhaaksi valinnaksi” monien kausien ajan.

Vielä muutama vuosi sitten geometristen kuvioiden toistamista, lakattuja huonekaluja, tyylikkäitä kukkia ja runsaasti kiiltäviä pintoja pidettiin sisustussuunnittelun hyväksi ihanteeksi. [DKOR Interiorsin mukaan Houzzin kautta]

Kyse oli Hollywood -tyylin elvyttämisestä kaikessa loistossaan. Nyt tämä tyyli on palannut, ja kuten aina, monet harrastajat ovat omistautuneet siihen. Mutta sisustussuunnittelu on saanut aivan eri luonteen viime vuodenaikoina … [CB2: n mukaan]

Sisustuksessa enemmän luonnollisia materiaaleja ja kankaita

luonnonmateriaaleja ja kankaita vaaleanpunaisen sohvan sisustuksessa

Monessa suhteessa viileä yksinkertaisuus näyttää olevan uusi “normaali”. Kuten yllä olevassa kuvassa, käytetään usein kirkkaita värejä ja geometrisia kuvioita. Sinulla on runsaasti luonnonmateriaaleja. Ihmiset haluavat käyttää metallia, kiveä ja puuta. Usein tyylin inspiraatio perustuu materiaaliin. Riippumatta siitä, onko kyseessä metallilevy, marmori vai puun geometria, itse materiaalit ovat “tähtiä”. Usein ne hallitsevat minimalistisessa tyylissä.

Esimerkiksi kupumaiset riippuvalaisimet, kolmiomaiset pöydät ja sylinterinmuotoiset kynttilänjalat ovat paljon suositumpia kuin runsaat koristeelliset muodot. Täten huomio kiinnitetään marmorin muutokseen, kuparin kiiltoon ja puun viljaan.

Se on uusi lähestymistapa, joka ansaitsee toisen ulkoasun. Tästä tämän päivän artikkelissa on kyse!

metalli-

Metalli on kiiltävää ja jos olet antanut sille mielenkiintoisia merkintöjä, se voi näyttää muodolliselta ja jopa raskaalta. Nykyaikaiset suunnitteluratkaisut luopuvat siksi muotojen monimutkaisuudesta saadakseen sen todella loistamaan.

Kuvan kuparivalaisimet ovat suunnittelija Tom Dixonin työtä

Sisustuksen luonnolliset materiaalit ja kankaat loistavat kuparin kiillolla

Ne ovat monien toivelistalla. Teoksella on erottuva ulkonäkö yksinään tai ryhmissä!

Täällä näemme seinävalaisimet, jotka on valmistettu kokonaan pellistä

luonnonmateriaaleja ja -kankaita sisustusseinävalaisimen lampussa

Ne on valmistettu käsintehdystä pellistä, jossa on luonnollinen, matta kiilto. Käyrät ja monet pyöreät muodot ovat hallitsevia täällä.

Emme säästäneet metalliaksentteja seuraavassa esimerkissä

luonnonmateriaaleja ja -kankaita sisustussuunnitteluseinäsohvalla

 Niitä esiintyy sekä huonekaluissa että lisävarusteissa, kuten kelloissa. Tässä näemme suunnittelijayrityksen CB2 teoksen, joka koostuu rautarautasta ja sisältää joitain alumiinikerroksia.

puu

Puu on materiaali, jota esiintyy käytännössä kaikissa suunnittelutyyleissä. Tätä käytetään sekä nykyaikaisissa että perinteisissä laitteissa. Puuviiluvalaisin sisältää jalustan, joka on peitetty aidoilla puuviiluilla ja jossa on luonnollinen käsin kirjoitettu pinta. Yksinkertaisesti tyylikäs!

Monet halutuimmista puukappaleista sisältävät rohkeita geometrisia muotoja

luonnonmateriaalit ja -kankaat loistavat sisustuksessa

 Viime vuoden marraskuussa yritys “Design This” lisäsi valikoimaansa tämän kattovalaisimen, jonka näet alla.

Silmiinpistävän muotoilun luonnetta tekee vieläkin silmiinpistävämmäksi puun lämpö ja älykkään geometrian jännitys

Luonnolliset materiaalit ja kankaat sisustussuunnittelussa

Yritys “Retauration Hadrware” ohjaa lavavalot puun geometrian kauneuteen teoksellaan “Geometric Forms in Cloche Natural”.

Se sisältää kopioidut vintage -geometriset mallit täytetyssä lasissa

luonnonmateriaaleja ja -kankaita sisustussuunnittelun geometrisissa linjoissa

kivi

De Steinen rohkeaa luonnetta ei voi sivuuttaa. Luonnolliset kuviot ovat niin toivottavia, että marmorin suonista ahaattien raidoihin asti ovat niin toivottavia, että niiden rakenne on jopa jäljitelty monissa tekstiileissä. Mutta pysytään kivien parissa ensimmäistä kertaa …

Kivikupoli jättää pysyvän vaikutelman CB2 -kattovalaisimista

luonnonmateriaaleja ja -kankaita sisustussuunnittelukivestä

 Pehmeä valkoinen marmori, paljastettu hehkulamppu ja viereinen hopea muodostavat yhdessä tehokkaan yhdistelmän.

West Elm esitteli äskettäin uuden sarjan kivipainikkeita, jotka monien mielestä olivat henkeäsalpaavia. Katso myös vaaleanharmaat akaattikahvat.

Täällä näet vihreät akaattipainikkeet, jotka luovat elävän kontrastin puusta valmistetusta huonekalusta

luonnonmateriaaleista ja kankaista sisustuksessa

Katso, kuinka mineraalinauhat näyttävät todella rohkeilta kevyempää mineraalipohjaa vastaan. Tuloksena oli puinen kaappi, jossa oli lohkareita, joihin napit ja kahvat oli kiinnitetty. Luonnonmateriaalit ovat erityisen häikäiseviä.

Kivi on myös vaikuttanut kuvioiden, seinämaalausten ja taiteen kuvioihin

luonnonmateriaaleja ja -kankaita sisustussuunnittelussa

Tämä taiteellinen esitys “Ferm Living” -materiaalin luonnonmateriaaleista on Christina Kroghin teos, ja se on painettu 13 mm koivupuulle..

Tarkkaile marmorivuorauksen ja puuvillan yhdistelmän vaikutusta

luonnonmateriaalit ja kankaat sisustusteksteissä puukivi

Tulimme artikkelin loppuun. Tässä vaiheessa haluan muistuttaa teitä jälleen siitä, että jotkut suosituimmista kappaleista sisältävät näiden yhdistelmiä. Esimerkiksi marmori kohtaa puun täällä tehtaalla, jota kutsutaan nimellä “Marble + Wood Slab”.

Se on ihanteellinen juuston ja muiden herkullisien alkupalojen tarjoiluun

luonnonmateriaaleja ja -kankaita marmoripuun sisustukseen

Luonnonmateriaalien palauttaminen on myös tuonut uuden muotoiluideoiden aallon Etsyn kaltaisille verkkosivustoille.

On paljon DIY -projekteja, jotka ovat nousseet esiin ja joille on ominaista puu-, metalli- ja kivipinnat. Jos haluat saavuttaa rohkean ilmeen, älä unohda, että värilliset palaset ja geometriset hahmot voidaan integroida upeasti taustaa vasten. Tämän yksinkertaisuuden avulla voit myös luoda viittauksen Hollywood -tyyliin!