Stuart Haygarthin suunnittelemat modernit kattokruunut, jotka on valmistettu vanhoista esineistä

kattokruunu uudelleenkäytettyjä esineitä stuart haygarth

Stuart Haygarth luo kiehtovia nykyaikaisia ​​kattokruunuja vanhoista esineistä

Stuart Haygarth on monien vuosien ajan kerännyt erilaisia ​​tavaroita, jotka ovat tulleet merestä Kentin rannikolle. Sitten hän lajittelee ne ja tekee niistä paljon hienoja teoksia. Jopa moderni kattokruunu löysi itsensä näiden joukosta.

Valtava pallo, joka on tehty vanhoista asioista

kattokruunu suunnittelija kattokruunu stuart haygarth

Vasen kattokruunu, joka on valmistettu hehkulampuista

kattokruunu hehkulamput suunnittelu stuart haygath

Tide on niin kiehtova kappale

moderni kattokruunu vuorovesi suunnittelu värillinen pallo

Tämä kattokruunu on valmistettu erilaisista muoviesineistä. Ne ovat kaikki hyvin eri kokoisia. Siitä huolimatta kirjailija onnistui muotoilemaan niistä yhtenäisen pallon. Tämä on pyöreä ja kirjoittajan mukaan sen on tarkoitus jäljitellä kuuta. Tämä ei tietenkään ole sattumaa. Koska juuri nämä taivaankappaleen aiheuttamat veden liikkeet tulevat kaikki nämä esineet rannikolle.

Silmälasikruunu

Silmälasimalli sen sijaan luotiin 1000 diopterilaseista. Ne on sidottu yhteen niin, että tuskin voit sanoa, ettei se ole klassinen kattokruunu. Mutta jos tarkastelet tarkemmin, et voi menettää ylimääräistä peiliä ja suurentavaa vaikutusta sen sisältämien linssien vuoksi.

Tämä kattokruunu piristää mitä tahansa sisustusta

moderni kattokruunu silmälasien suunnittelu valtava

Takavalo kattokruunu

Takavalo on toinen erittäin suosittu malli. Automaattiset pysäytysvalot, joita voidaan havaita joissakin tapauksissa pitkiä tunteja, olivat kiehtovia. Hän keräsi ne, ryhmitti ne koon ja muodon mukaan ja kiinnitti ne akryylilaatikoihin. Näin saat haluamasi rakenteen.

Inspiroiva valaisin

moderni kattokruunu Stuart Haygarthin takavalo

Kertakäyttöinen kattokruunu

Tämän mallin valmistamiseen käytetyt resurssit ovat paljon loistelamppuja ja 416 muovikuppia. Voit ostaa mallin useissa eri malleissa.

Se on futuristinen muotoilu

moderni kattokruunu kertakäyttöinen stuart hyagath

Millenium -kattokruunu

Nykyaikaiseen Millennium -kattokruunuun hän tarvitsi yli 1000 käytettyä konfettirasiaa. Ne ovat erittäin kevyitä ja tarjoavat siksi mukavan hohtavan vaikutelman. Teet ne uusista laatikoista ja niitä löytyy monista eri sävyistä.

Kattokruunu, joka muistuttaa värillistä yläosaa

moderni kattokruunu Stuart Haygarth epätavallinen muotoilu

Hehkuu lumilaudalta

Kuten otsikossa jo mainittiin, voit myös ostaa monia lumilautailutarvikkeita tältä kirjoittajalta. Asennat kolme hehkulamppua urheiluvälineiden yläpuolelle ja luot niistä suuren lampun. Voit lisätä vastaavia koristeita itse saavuttaaksesi paremman vaikutuksen.

Tällaiset kattokruunut herättävät kiehtovuutta

kattokruunu stuard haygarth suunnittelija kattokruunu

Tyylikäs muotoilu voidaan luoda myös uudelleenkäytetyistä esineistä

stuart haygarth -kattokruunu epätyypillisesti ylellinen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80