Upeita vaellusmatkoja Euroopassa, joita et luultavasti ole ajatellut!

Suuret vaellusmatkat Euroopassa waldweg

Upeita vaellusmatkoja Euroopassa, joita et luultavasti ole ajatellut!

Oletko yksi niistä turisteista, jotka haluavat löytää pieniä, tuntemattomia paikkoja? Loppujen lopuksi kaikkia matkailun kohteita, jotka ovat näkemisen arvoisia, ei voida kehittää matkailumarkkinoinnin avulla. Kaikkia kauniita paikkoja ja vaellusmatkoja ei mainosteta hyvin. Joten ohitat ne ja menetät mahdollisuuden nauttia niistä.

Myös Euroopassa, täällä kotona, on mahdollisesti ihania vaellusretkiä, joita ei ole vielä löydetty. Et vain tunne heitä …

Vaellusretkiä Dervischin luostariin Bosniassa ja Hertsegovinassa

eksoottinen vaellus matka asuinpaikka kallio vesi

Ihmiset, jotka tuntevat tiensä ympäri maata, eivät koskaan unohda antaa sinulle hyviä neuvoja sinne menemiseksi. Kuitenkin kolmannen osapuolen matkanjärjestäjien järjestämät vaellusmatkat jättävät tämän paikan useimmiten pois matkoistaan.

Isle of Skye Skotlannissa

vaellusretkiä luonto metsätaivas

Monet saksalaiset ja eurooppalaiset rakastavat Skotlannin luontoa. Mutta monista vaellusmatkoista huolimatta jotkut kaunottaret näyttävät jääneen löytämättä. Yksi näistä on Isle of Skye.

Ljubljana Sloveniassa

Suuret vaellusmatkat Euroopassa Ljubljana Sloveniassa rakentavat vettä

Vaellusretkiä ei voi tarkasti mainita täällä. Paikka ei myöskään ole kovin tuntematon. Lopulta se on Slovenian pääkaupunki. Mutta monet eurooppalaiset eivät todellakaan tiedä, kuinka paljon he menettävät jättämättä käymättä tässä pääkaupungissa.

Vaellusretkiä Pelesin linnaan Romaniassa

vaellusretket linna alkuperäinen romania

Ihmiset, jotka tuntevat tiensä ympäri linnoja, eivät voi jättää sitä väliin. Tämä kohde on sisällytettävä vaellusretkiin Itä -Euroopassa. Koska monet asiantuntijat ovat julistaneet sen kauneimmaksi linnaksi. On sääli, että se ei ole niin tunnettu … Mutta siinä on myös jotain viehättävää, eikö??

Kylemoren luostari

vaellusretkiä ruoho vuoret järvi

Vaellusretkille Irlannin länsiosassa pitäisi ehdottomasti olla myös tämä kohde. Täällä on myös paljon historiaa ja kulttuuriperintöä, joita ei ehdottomasti kannata jättää väliin. Varsinkin ihmisille, jotka rakastavat historiaa!

Cesky Krumlov Tšekissä

Suuret vaellusmatkat Euroopassa kaupungin luonnonmaisemaympäristö

Tämä paikka sopii itse asiassa paremmin kaupunkimatkoille kuin vaellusretkille. Se on vain muutaman tunnin päässä Prahasta. Se on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Nyhavn Kööpenhaminan vieressä

vaellusmatkat viimeinen järvi single

Jos olet joka tapauksessa alueella, ota lyhyt reitti alueen läpi. Kerran Nyhavnissa ymmärrät, miksi et voinut missata tätä paikkaa.

Bled -järvi Sloveniassa

vaellusretkiä veneen yksittäisiä vuoria

Jälleen puhutaan vaellusmatkoista, jälleen Sloveniassa! Yksinkertaisesti kaunis ja viehättävä … ei kannata jättää väliin! Vähän tunnettu Lake Blender!

Basilica Cistern tai Sunken Palace Istanbulissa

Upeat vaellusretket Euroopassa pilarin valaistusmuseo

Kaikki Istanbuliin matkustavat vaeltelevat kaupungin läpi tuntikausia … Koska siellä on niin paljon historiaa. Seuraavan kerran kun olet siellä, yritä olla huomaamatta Cistern Basilica. Kannattaa ehdottomasti käydä Uppoutuneessa palatsissa!

Beaune Burgundiassa, Ranskassa

retkeilymatka sirkus elämäntapa

Rakastatko viehättäviä vaellusretkiä Ranskan läpi? Siellä pääset kauniisiin pieniin serenadeihin, joissa voit yksinkertaisesti pysyä koko elämän. Beaune on varmasti yksi heistä!