Käytä dirndlia oikein ja saavuta täydellinen Oktoberfest -ilme!

Oktoberfest antaa monille naisille mahdollisuuden tuntea olevansa Heidi sadun maailmasta, koska lokakuun aika tarkoittaa dirndl -aikaa! Perinteiset mekot antavat naisille leikkisän ja seksikkään ilmeen, joka lisää heidän itseluottamustaan. Jotta voit tehdä kaiken oikein tänä vuonna ja olla koko Oktoberfestin kaunein tyttö, sinun tulee myös pukeutua kauniiseen dirndliin oikein.

Annamme sinulle vinkkejä siitä, mitä etsiä, miten sen pitäisi istua ja miten se löydetään. Viittaamme myös Oktoberfest 2019: n uusimpiin trendeihin.

solmio dirndl jousi kulumista dirndl kunnolla

Pukeudu dirndliin oikein: komponentit

Jotta dirndl sopii ja näyttää täydellisesti, se on koottava oikein. Yksi tärkeimmistä on liivi tai liivi. Oikealla leikkauksella silmä kiinnittyy erityisesti pilkkomiseen. Sitten sinulla pitäisi olla myös dirndl -rintaliivit, jotka korostavat täydellisesti naisellisia viehätyksiä. Tämän pitäisi tarjota hyvää tukea ja istua täydellisesti, jotta kaikki pysyy paikallaan tanssin aikana. Tämä sisältää tiukan istuvan puseron. Yleensä esiliina täydentää dirndl -ilmeen. On mielenkiintoista, että siviilisääty voidaan paljastaa myös silmukan kautta: Vasen tai oikea on tässä ratkaiseva ero. Ja koska dirndlin pitäisi tuntua prinsessalta, voit käyttää myös alusvaatteita tai alusvaatteita. Tämän ansiosta hame voi kääntyä erityisen kauniisti ja dirndl näyttää entistä tyylikkäämmältä. Löydät kaikki dirndl -komponentit ja tällä hetkellä suositut mallit www.krueger-dirndl.de katso ja tilaa netistä.

dirndl hameen pituus yllään dirndl oikein

Hameen oikea pituus

Dirndl imartelee naishahmoa ja luo lumoavan naispuolisen siluetin. Mutta jotta se istuu todella hyvin, sinun on valittava oikea hameen pituus. Pituuksia on periaatteessa kolme – mini, midi ja maxi.

  • Mini -ohjainon erittäin seksikäs, hieman leikkisä ja rohkea. Hameen pituus on noin 50 senttimetriä ja sopii paremmin pienille naisille (korkeintaan 170 cm). Tämän pituiset naiset, jotka haluavat myös esiintyä provosoivina, voivat valita hameen pituuden 60 cm. Pääsääntöisesti hameen reunan tulee olla käden leveydellä polven yläpuolella.
  • The midi dirndlsopii todella kaikenkokoisille ja -kokoisille. Tässä hameen pituus on 70 senttimetriä ja sen tulisi olla käden leveys polven alapuolella. Midi dirndlin avulla nainen on tyylikkäästi pukeutunut ja samalla hän näyttää edelleen vasikoitaan viehättävällä tavalla – tämä on klassikko, joka sopii aina hyvin tänään.
  • Maxi dirndlin kanssahame on 85 cm pitkä ja sopii erinomaisesti pitkille naisille. Hameen reuna päättyy tähän noin käden leveydeltä nilkan yläpuolelle. Alushame on suositeltava korostamaan kellon muotoa paremmin.

Korkeakaulaiset dirndl-puserot käyttävät dirndliä kunnolla

Dirndl -pusero

Dirndl ilman puseroa ei voi kuvitella! Perinteinen mekko saavuttaa täyden vaikutuksensa tämän kautta. On tärkeää, että se istuu täydellisesti ja että se on valittu vastaamaan dirndl-leikkausta, koska pääntie määrittää lopulta puseron syvälle istuvan liivin läpi. Hihanpituuden osalta voidaan sanoa, että keskipitkät hihat ovat erityisen trendikkäitä tänä vuonna. Plus -kohta: Nämä ovat ihanteellisia naisille, joilla on vahvemmat kädet. Lyhyet hihat ovat myös tervetulleita Oktoberfestille ja sopivat todella lämpimänä. Tyyliltään, jos olet a "leikkisä" Kun valitset dirndl -mekon, valitse yksinkertainen pusero. Jos dirndlin leikkaus on melko yksinkertainen, voit valita puseron, jossa on romanttiset koristeet, kuten kirjonta, pitsi tai flounces.

Kärki: Puserot, joissa on korkea pääntie, ovat tänä vuonna erittäin trendikkäitä ja seksikkäitä. Näitä on saatavana kaikenlaisina versioina.

dirndl -värit käyttävät dirndliä oikein

Perinteisten pukujen trendit 2019

Kuten jo mainittiin, korkeakaulaiset dirndlit ovat suosittuja vuonna 2019 – joten päästä eroon liiallisesta pilkkomisesta! Valitsetpa parvekkeen dirndlin tai korkeakaulaisen puseron, molemmat ovat hienovaraisesti seksikkäitä. Värien osalta kaikki mitä haluat, on sallittua, mutta yleensä: vähemmän on enemmän! Herkkien pastellisävyjen lisäksi myös mykistetyt värit ovat suosittuja. On myös kokoelmia, jotka tarjoavat runsaasti värikontrasteja. Kukkakuviot luovat todellisen kesätunnelman. Dirndls kauniilla kukkakuvioilla on ja hyvällä tuulella. Etualalla on jaloja kankaita, kuten jacquardeja. Nämä lumovat sinut kauniilla väriyhdistelmillään ja ainutlaatuisilla kuvioillaan, eikä sinun tarvitse lisätä muita yksityiskohtia, kuten naruja ja koristeellisia nauhoja.

Pelkkä dirndl on tyylikäs, kaunis ja tyylikäs! Siksi lisävarusteet on pidettävä yksinkertaisina. Perinteinen pukuketju tai kaulapanta riittää, tämä koru korostaa pääntietä kauniisti. Punottu kampaus on yksinkertaisesti pakollinen. Meikin tulee myös olla hienovarainen ja sopia perinteisiin väreihin. Kengät: Ehdottomasti HOT tätä varten ovat espadrillot tai ballerinat. Nämä ovat myös erittäin mukavia tanssihiirille.

Löydä itsellesi täydellinen dirndl, ole koko Oktoberfestin kaunein tyttö ja pidä vain hauskaa sen kanssa!

dirndl -trendit, jotka käyttävät dirndlia oikein

Käytä dirndlia oikein dirndl -trendit 2019