Löydä täydellinen dirndl Oktoberfestille: Uudet trendit ja tärkeät vinkit!

Ajatteletko Oktoberfestia liian aikaisin? Oletko tosissasi, oletko tosissasi, kun sanot sen! Perinteisten pukujen uuden kauden valmistelut ovat jo kauan sitten alkaneet, koska seuraava pätee aina: Oktoberfestin jälkeen ennen Oktoberfestia! Jos etsit myös trendikkäitä Oktoberfest -vaatteita, olet tullut oikeaan paikkaan. Koska tänään puhumme nykyisistä Dirndl -trendeistä 2018. Annamme sinulle myös muutamia vinkkejä perinteisen pukusi käyttämiseen. Ja tiedätkö jo mitä dirndl -jousi tarkoittaa ja miten se pitäisi sitoa? Löydät kaiken tämän seuraavilla riveillä, jos haluat pysyä kanssamme.

Tyylikäs dirndl on ehdottomasti aina osa Oktoberfestia

nuoret tytöt dirndleillä Oktoberfestillä

Dirndl -trendit 2018

Puvun päällä & Maailman kevät 2018 -messut Salzburgissa sekä muilla pukumuotimessuilla erikoissuunnittelijoilla on jo viimeisimmät trendit & Co setti. Tänä vuonna siitä tulee jälleen maagisen kaunis “Theresienwiesessä” Münchenissä, Cannstatter Wasenissa Stuttgartissa ja tietysti lukuisilla kansanfestivaaleilla kesällä ja syksyllä.

A "reipas dirndl" on ja pysyy ajattomasti naisellisena. Sitä ei pidä sekoittaa karnevaaliasuun. Riippumatta siitä, mitä uusia suuntauksia haluat seurata, perinteiden pitäisi kulkea punaisena langana puvun läpi. Onneksi on paljon korkealaatuisia valmistajia ja erikoisliikkeitä, jotka tarjoavat ensiluokkaisia ​​maalaistaloja ja perinteisiä pukumuotoja paitsi paikan päällä myös verkossa. Joten voit olla varma, että löydät täydellisen dirndlin ja luottaa kokeneen asiantuntijan neuvoon valittaessa. Klassinen, ylellinen tai epätavallinen dirndl – Ei ongelmaa!

Koska dirndl onnistuneella push-up-vaikutuksella on todellinen hahmon imartelija, joka loihti kauneimman pilkkomisen. Se näyttää vain hyvältä jokaiselle naiselle. Sinun tarvitsee vain valita oikea malli ja oikeat värisävyt. Viimeisimmät dirndl -trendit ovat lisäapua tämän tärkeän päätöksen tekemisessä.

Perinteiset, valkoiset dirndl -puserot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä

kauniita dirndl -trendejä valkoisella dirndl -puserolla

 Riippuen siitä, miltä haluat näyttää ohjauksessasi, sinun on päätettävä sopivista väreistä ja leikkauksista. Tänä vuonna sekä perinteiset, rohkeat värit, kuten punainen ja vihreä, että jauhemaiset pastellivärit, kuten vaaleanpunainen, alaston ja vaaleansininen, ovat melko suosittuja. Kun valitset värisävyjä, hiusten värillä on tärkeä rooli yhdessä ihon ja silmien värin kanssa.

Korkeakaulainen perinteinen mekko, jossa on V-pääntie, on parhaillaan paluussa ja tarjoaa ylimääräisen annoksen eleganssia, erityisesti sen liivien vaihtelussa. Valmistettu puuvillasta, mokkasta, pellavasta tai hienosta silkistä, se näyttää yksinkertaisesti upealta. Dirndl -puseroissa on tapahtunut paljon tänä vuonna. Rypyt ja pitsi ovat ehdottomasti pakollisia täällä. Ennen kaikkea käytetään puuvillaisia ​​valkoisia puseroita, jotka voivat olla puffihihaisia ​​tai korkeakaulaisia ​​makusi mukaan. Puolipitkät hihat kapeassa leikkauksessa ovat jälleen muodissa, vielä paremmin, jos ne on valmistettu pitsistä. Myös lyhyet korkkihihat ovat jälleen suositeltavia. Nämä tulevat omiin, kun niitä käytetään korkean kaulan dirndl-puseron kanssa.

Joidenkin pukusuunnittelijoiden retro -ilme on listan kärjessä. Perinteiset 50–60-luvun mekot näyttävät tyylikkäiltä ja leikkisiltä, ​​jopa ilman dirndl-puseroa, näyttävät täydellisiltä. Yksivärinen puku on myös täysin mukana ja luo enemmän vapautta korujen, kenkien ja asusteiden suhteen. Lisäksi yksiväriset dirndlit ovat yleismaailmallisia ja sopivat hyvin moniin muihin tilaisuuksiin.

Ylellisyys- ja hääjuhlat hyötyvät erityisen hyvin perinteisten pukumuodin uusimmista suuntauksista

nuori nainen krüger dirndl hääpuku

Pitsiliinat ovat varsin suosittuja uudella kaudella ja täydellinen idea antaa dirndlillesi raikas, romanttinen ilme. Hääjuhlien tapauksessa niitä voidaan myös kirjata runsaasti.

Ja mini dirndl, jonka pitäisi olla vähintään 50-60 cm pitkä, on vihdoin saapunut. Vaikka pitäisi sanoa etukäteen, että se sopii vain hyvin nuorille tytöille.

Kaikkia dirndlejä voidaan käyttää perinteisen puku liivin tai takin kanssa. Tyylikkäät nahkatakit eivät myöskään ole huono idea. Ne tarjoavat jopa hieman kivisen nuotin Oktoberfestillä.

Hiustarvikkeet ja kampaukset

Kukka -asetelma hiuksille on klassikko ja kukka -seppeleen muodossa loistava vaihtoehto punonnalle. Rento punottu kampaus ja kalanruotopunokset ovat luonnollisesti edelleen erittäin suosittuja, samoin kuin talonpoika punos, palmikkoseppele ja klassinen baijerilainen pulla. Muuten tämä voidaan myös helposti luoda keinotekoisen punoksen avulla. Velourista, nahasta tai sametista valmistetut päänauhat ovat onnistunut lisä useimpiin juhlallisiin kampauksiin.

Punosseppele on dirndl -klassikko

Oktoberfest -kampaukset ja ohjeet kuvissa dirndl -kampaus vaalea

Kengät, laukku ja korut

Mielipiteet vaihtelevat usein dirndlin kenkiä kohtaan. Viime vuosina nuoret Oktoberfestin kävijät ovat yleensä pitäneet parempana istuimia, ballerinoja ja jopa valkoisia lenkkarit, koska ne ovat mukavia ja käytännöllisiä. Mutta kun on kyse täydellisestä ulkoasusta, suositellaan tyylikkäitä pumppuja, hihnankenkiä ja nauhoitettuja saappaita. Paksu alustan kantapää on hyvä kompromissi.

Pukukorujen osalta pätee usein seuraava: vähemmän on enemmän! Kaula- tai kaulaketju, jossa on maaseudun aiheita, kuten edelweiss, tammenterhoja tai klassisia pretzeleita, sekä vastaavat korvakorut ovat aina erittäin suosittuja. Sinun pitäisi tietysti ajatella myös klassista Charivaria – pientä ketjua dirndlin katkaisun alla.

Kenkien väri sopii parhaiten esiliinan väriin

wiesn-2018-oktoberfest-asu-dirndl-kengät

Dirndl -keula ja sen merkitys

Ja oletko jo tutustunut dirndl -jousen kirjoittamattomaan lakiin? Tämä paljastaa käyttäjän siviilisäädyn ja on siksi erittäin tärkeä flirttaillessaan Oktoberfestillä. Väärinkäsitysten välttämiseksi sinun on jo sidottava dirndl -keula oikealle puolelle, nimittäin:

  • Vasen sidottu keula tarkoittaa, että olet sinkku;
  • oikealle sidottu jousi tarkoittaa, että olet jo otettu tai jopa naimisissa;
  • keskellä Sidottu jousi tarkoittaa neitsyt- tai joidenkin mielipiteiden mukaan ehdotonta liikkumisvapautta.

Dirndl -jousi on perinteisesti sidottu vyötärölle ja silitetty täydellisyyteen etukäteen. Nauhoitus on samanlainen kuin kengät, vain hienossa ja erittäin sileässä muodossa.

Dirndl -jouset on aina helppo nähdä ja ne tarjoavat usein raikkaan värin

trendikäs dirndl -keulan merkitys

Tärkeä dirndl no-gos

  • mustat tai liian tummat dirndl -puserot
  • Vapaat hartiat – Carmen -puserot ovat usein paikoillaan, lukuun ottamatta korkeakaulaisia ​​dirndlejä
  • Varvassandaalit ja -saappaat, jotka ovat liian korkeat, ylipolvet tai pumput, joiden kantapää on liian terävä
  • liian lyhyt dirndl – erittäin epäkäytännöllinen juhlien ja tanssiessaan pöydillä
  • halpa versio organzasta tai hohtavasta polyesteristä

Kaikista nykyisistä dirndl -trendeistä huolimatta voit tietysti käyttää myös sitä, mistä pidät eniten. On tärkeää, että tunnet olosi täysin mukavaksi juhlapuvussa ja näytät kauniisti naiselliselta. Tässä mielessä: “Ozapft” ja pidä hauskaa tänä vuonna Wiesnissä, Wasenissa ja kaikilla muilla kansanfestivaaleilla, joilla haluat vierailla!

    perinteinen dirndl ja dirndl -takki