Tilaa dirndl verkossa – miten voit säästää rahaa ostaessasi perinteisiä pukuja verkossa

Ei mene kauaa, kun se alkaa uudelleen: suurten kansanjuhlien aika – etenkin Etelä -Saksassa. Riippumatta siitä, onko kyseessä ylivoimaisesti tunnetuin festivaali, “Wiesn” Münchenissä vai Cannstatter Wasen Stuttgartissa, syyskuu tarjoaa parhaat mahdollisuudet valtakunnallisesti käyttää perinteisiä pukuja ja juhlia. Juuri silloin dirndlistä tulee yhä enemmän lukuisten toiveiden ja Googlen hakukyselyjen kohde.

Dirndl kukka niityllä kannettavan tietokoneen kanssa ylhäältä

Ei ole epäilystäkään, juhlava röyhelöpusero, jossa on mekko ja esiliina, on lantionmuotoinen kuin harvoin ennen. Syy on ilmeinen tai katsojan silmissä. Dirndl pelaa korttinsa suoraan ja avoimesti: upea imartelija jokaiselle hahmolle, joka korostaa erinomaisesti käyttäjän etuja ja loihdi kirjaimellisesti epämiellyttäviä paikkoja – kaikki.

Perinteiset koristeet, maalaismainen ja leikkisä elementti sekä lähes ehtymätön kuosien ja värien tarjonta tekevät dirndlistä universaalin mutta monipuolisen asun.

Löydä dirndl -unelmasi verkossa

Monilla naisilla on jo erittäin tarkka käsitys unelmistaan. Varsinkin kun sen pitäisi kestää ja inspiroida jonkin aikaa. Ehkä lyhyt mini -ohjain tummansinisessä? Hienosti koristeltu pitsiä ja söpöjä elementtejä ja pyöristetty punaisella ja valkoisella ruudullisella esiliinalla? Onko parasta kiinnittää tyylikkäät metalliset silmukat? Kuten näette, se on hyvin erityinen idea! Kysymys kuuluu, mistä voit löytää yhtyeen, joka täyttää kaikki odotuksesi?

Nuoret naiset perinteisissä baijerilaisissa vaatteissa - dirndl tai tracht - niityllä keväällä

Tietenkin ensimmäinen satama voi olla alueellinen perinteinen pukukauppa. He inspiroivat asiakkaitaan henkilökohtaisilla neuvoilla paikan päällä ja rakastavalla käsityöllä. Tällä on kuitenkin yleensä hintansa. Lisäksi perinteisten vaatteiden kauppoja voi olla vähän ja kaukaa asuinpaikastasi riippuen ja valinta on luonnollisesti jonkin verran rajallista tilan vuoksi. Usein myydään vain tiettyjä merkkejä tai vain omaa tuotemerkkiä ja sen erityispiirteitä. Ja me kaikki tiedämme, miten reagoimme, kun joku pukeutuu niin paljon ponnistelujen jälkeen täsmälleen samaan kuin me &# 128521; Toinen ärsytys: koon suhteen kaikki ei ole aina varastossa.

Kuinka voit hyödyntää online -monimuotoisuutta eduksesi

Toistaiseksi emme kuitenkaan ole turhautuneet dirndlin monipuolisuuteen ja olemme edelleen vakuuttuneita siitä. Tämä on kuitenkin etu, joka tulee pääasiassa verkossa, eikä se ole suinkaan ainoa.

Kokoongelma löytyy tietysti myös Internetistä, varsinkin kun kaupat ilmoittavat myynnistä. Mottona tässä on ehdottomasti: ole nopea! Silloin todelliset tarjoukset ovat mahdollisia ennen kuin suosituimmat kappaleet myydään loppuun. Valinnan osalta verkkokaupat kuitenkin arvioivat selvästi saatavuuden ja inspiroivan valikoiman merkkejä. Jokaiseen hahmoon ja jokaiseen makuun oikea tyyli ja oikeat mitat löytyvät muutamalla napsautuksella.

Kuva 3 Tilaa dirndl verkossa

Sinulla on pieni etu, jos olet jo nauhoittanut, sitonut tai kiilannut itsesi dirndliin. Sinun pitäisi sitten tuntea koko enemmän tai vähemmän. Verkkokaupat ovat kuitenkin nyt sopeutuneet tilaamaan eri kokoja ja muunnelmia, ja pahimmassa tapauksessa voit palauttaa tuotteet ilman ongelmia. Esimerkiksi Alpenwelt -kaupassa sinulla on 30 päivää aikaa päättää ja lähettää palautus postitoimistoon mukana toimitetulla palautustarralla.

Dirndl -trendi on kuuma, samoin kuin verkkoasukauppojen hinnat

Hinnan osalta dirndlit eivät yleensä ole halvin ostos ja ne pelaavat selvästi eri sarjassa kuin paidat tai vapaa -ajan mekot. Jos et vain etsi ulkoasua, vaan arvostat myös todellista dirndl -kokemusta, puhumme vähintään 60 eurosta (tarjolla), mutta yleensä huomattavasti enemmän kohti 100 euroa ja enemmän. Se kuulostaa paljon, jos näet johtosi pitkäaikaisena sijoituksena, mutta se on perusteltua. Se on suhteellisen vankka rakenteeltaan ja myös todellinen katseenvangitsija, johon haluat liukua uudelleen. Tunnet sen perinteisenä vaatekappaleena, joten anna siitä tulla henkilökohtainen perinne. Kun olet löytänyt unelmiesi dirndlin, tuskin on mitään syytä ostaa uusi kuuden kuukauden välein – vaikka tietysti kukaan ei estä sinua löytämästä itseäsi uudelleen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että sinulla on laaja valikoima, joka toteuttaa toiveesi.

Kuva 5 ja 6 Tilaa dirndl verkossa

Kun otetaan huomioon tämä ja koska on vielä joitakin temppuja, joita voidaan käyttää hinnan alentamiseen, ei ole syytä olla epätoivoinen kustannusten suhteen. Verrattuna suoraan kauppaan verkkohinnat ovat usein huomattavasti halvempia, koska esimerkiksi verkkokaupoista ei tarvitse aiheutua lisäkustannuksia myymälän työntekijöille, myymälän vuokralle jne. Edellä mainitut myynnit ovat myös hyvä mahdollisuus. Jotkut kaupat myyvät tuotteita ympäri vuoden, toiset vain tiettyinä aikoina. Dirndl -myymälöissä – sekä offline -tilassa että verkossa – Oktoberfestin aika on tietysti tärkein kausi, ja tänä aikana myynti on melko heikkoa tai hyvin varusteltua. Sesongin ulkopuolella löydät upeita tuotteita täältä todella halvalla (alennettu).

Tarjouskoodit ja kampanjahinnat dirndl -tarjouksille

Alennuskampanjoita tai kuponkikoodeja löytyy myös lähes jokaisesta dirndl -verkkokaupasta. Nämä voivat tehdä suuren eron ja kallistaa asteikot, varsinkin jos olet langennut dirndliin, joka on itse asiassa liian kallis. Lahjakortin ammattilaiset alkaen KUPONIT4U Esimerkiksi olemme jopa omistaneet erillisen osion perinteisille vaatteille, jossa sinulle esitetään oikeiden kuponkien lisäksi myös runsaasti dirndl -kauppoja. Tyypillisiä tarjouksia ovat kuponkikoodit, jotka antavat sinulle esimerkiksi 10% tai 15 € alennuksen koko ostoksestasi. Muiden kuponkien avulla voit poistaa toimituskulut laskusta tai jopa saada ilmaisia ​​tuotteita, kuten jousia tai muita lisävarusteita, tilauksesi kanssa bonuksena.

Kuva 7 ja 8 tilaa dirndl verkossa

Mielenkiintoista on, että tositeportaaleilla onnistuu löytämään erittäin jännittäviä tarjouksia kaupoista pääkaudella, joista osa löytyy vain siellä yksinomaan. Todella hyödyllisten kuponkikoodien lisäksi osio tarjoaa paljon enemmän tietoa. Tämä selventää myös tärkeimpiä kysymyksiä, kuten ”Kuinka sidon dirndlin?” Tai “Kuinka minun pitäisi sijoittaa jouseni?”. Älä siis unohda etsiä valitsemasi myymälän koodeja ja hyödyntää kaikkia verkon tarjoamia etuja. Periaatteessa oikea puku löytyy jokaiseen budjettiin. Koristeissa ja yksittäisten elementtien laadussa voi olla eroja, mutta niillä kaikilla on yhteinen imarteleva leikkaus ja värikkäät kuviot.

Kannettava, tabletti, älypuhelin – kauppasi kotisohvalla

Lisäksi ostaessaan dirndlejä verkossa ne ihmiset, joiden aluetta ei ole siunattu lukemattomilla perinteisillä pukukaupoilla, hyötyvät merkittävästi. Sitä, että lähes kaikki tuotteet ovat kaikkien saatavilla eri malleina, pidetään yleensä yhtenä verkkokaupan suurimmista vahvuuksista. Se, että sinun ei tarvitse matkustaa lähimpään kaupunkiin päästäksesi oikeaan kauppaan, säästää todella paljon aikaa. Varsinkin kun aukioloajat eivät sido sinua, mikä on erityisen hyödyllistä 9–5 työnarkomaanille, joiden on vielä työskenneltävä ytimen aukioloaikana. Vain muutamalla napsautuksella saat nopeasti yleiskatsauksen, joka muuten olisi maksanut sinulle monta kilometriä. On lasten leikkiä vertailla löydettyjä perinteisiä pukuja ja tarkistaa hinta eri kaupoista. Mieti kuponkikoodit täältä! Tämän seurauksena tietty kauppa voi kerätä lisäpisteitä pro-con-listallesi.

Pari asussa

Kauppa ei voi enää vaatia käsintehtyjen tuotteiden etua vain itselleen. Menestyvät perinteiset yritykset ja luojat ovat jo kauan sitten löytäneet Internetin mahdollisuudet ja myyvät myös tuotemerkkejä verkossa. Joten sinun ei tarvitse tehdä ilman todellista ammattitaitoa.

Meille naisille ostokset ovat tietysti mukava kokemus – tapahtuma. Tunne kankaat ja istuin omalla vartalollasi ja näet värit omin silmin, se näyttää olevan paikallisten kauppojen suuri plus. Verkko -ostamisen etuja ei kuitenkaan voi sivuuttaa käsistä, varsinkin näin laajalla haulla, varsinkin kun kaupat tekevät kaikkensa tehdäkseen ostoksensa mahdollisimman mutkattomaksi ja päästäkseen eroon väitetyistä palveluista, kuten ilmaisista palautuksista, aiheutuvista haitoista. poista ja poista viimeiset huolenaiheet pitkillä paluuajoilla. Kotikokous mini -muotinäytökseen ja keskustelu häiriöttömästi voi myös olla tervetullut muutos tungosta kauppakeskuksista. Toisaalta verkkokaupat ovat ehdottomasti stressitön vaihtoehto – selaa dirndlejä mukavasti kotisohvalta tai riippumatossa. Voiko olla helpompaa??

Wiesn, Wasen, Woasn vielä? – Koko vuoden asu

On sanomattakin selvää, että Münchenin Oktoberfest ja Stuttgartin Cannstatter Wasen ovat syystä tai toisesta suurimpia ja suosituimpia kansanfestivaaleja Euroopassa tai koko maailmassa. Alkaen 17.9. tai 23.9. Molemmat festivaalipaikat muuttuvat kahden viikon ajan värikkäiksi ihmispalloiksi, jotka lupaavat runsaita, onnellisia hetkiä nuorille, vanhoille ja kaikille siltä väliltä. Etenkin Münchenin “Wiesn” houkuttelee vierailijoita kaikista mantereista. Hullu asia: Lähes kaikki heistä ovat hyvin pukeutuneita hienoon perinteiseen lankaan! Et tietenkään halua olla huonompi kuin tämä ja jotenkin se on osa sitä, kuten vanha hyvä Maß -olut.

Ketjukaruselli

Ehkä kysyt nyt itseltäsi: ”Ohjaaja vain kaksi viikkoa vuodessa? Onko se todella sen arvoista? ”Trachten-muoti sopii vain harvoin kouluun ja toimistoon, mutta juhlat ja perinteiset puvut yleensä voivat olla ympärivuotinen kohokohta. Perinteiset festivaalit ja tapahtumat tarjoavat sinulle mahdollisuuden käyttää upouutta dirndlia ympäri vuoden. Erityisesti keväällä, esimerkiksi puiden kukinnan aikana, upeasti kukkivat puut sopivat upeasti yhteen tyylikkään dirndlin kirkkaiden värien kanssa. Alueellasi on varmasti sopivia mahdollisuuksia vuotuisessa kansanjuhlamaratonissa, vaikka ne eivät ehkä saisikaan Oktoberfestin tiedotusvälineiden huomiota. Kuitenkin juuri tämä voi luoda erityisen viehätyksen! Se on jotain muuta ystävien ja perheen kanssa.

Muuten kaikkia vinkkejä, tositteita ja vastaavia voidaan tietysti käyttää myös loistavasti ostaessaan lederhosenia. Loppujen lopuksi jokainen rohkea tyttö on onnellinen siitä, että hänen vieressään on upea poika.