15 aranyos és hűvös LED -es óra, képekkel

A LED a fénykibocsátó forrás, amelyet lámpákban és izzókban használnak. A LED -et használó órákat manapság is sokat használják. Az ipari órákat mindig vezetik. Itt bemutatjuk a piacon kapható különféle led óra formákat. Otthoni és ipari célokra egyaránt használhatók.

A legjobb LED -es dizájn Indiában:

Itt 15 egyszerű és modern LED -es órarendszert vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Ipari LED óra:

Ipari LED óra

Ez egy ipari led óra, amely nagynak és fényesnek tűnik. Ennek az órának a színei élénkpirosak, és ezt szükség szerint módosíthatja. Az ipari óra használható nagy terekben lévő gyárakban vagy irodákban. Ez nagy távolságból látható, így jól használható.

2. LED ébresztőóra:

LED ébresztőóra

Ennek a digitális órának az egyik aranyos dolga a led világítás. A kicsi led óra tökéletes irodai asztalhoz vagy otthonhoz. A ledes ébresztőóra pontosan megadja az időt, és jó ébresztő hanggal ébreszt. Ez a fakeretes led óra tökéletes fiataloknak.

3. Háromszög LED óra kialakítás:

Háromszög LED óra kialakítás

Nagyszerű ötlet egy fa hűvös led óra. Ez az óra tökéletesen ül az asztallapon. Az óra háromszög alakja egyedi és furcsa is. Az ebben az órában használt szín kék, de választhat a rendelkezésre álló különböző színek közül.

4. Minimalista LED óra:

Minimalista LED óra

Íme egy egyszerű, mégis lenyűgöző led falióra, amelyet India kínál Önnek. Ennek az órának a minimalista megközelítése különbözteti meg. Az óra éppen az, amire szüksége van ahhoz, hogy karaktert vagy varázst adjon a helyiségnek. Ennek az órának a nagy számjegyei távolról is láthatók.

5. Kompakt LED óra kialakítás:

Kompakt LED óra kialakítás

Próbálja ki ezt a kompakt led digitális órát, amely nagyon lenyűgöző. A ledes fényóra tökéletes módja annak, hogy megvilágítsa a szobát. Az ebben az órában használt LED -lámpák hőmérséklet -szabályozáson alapulnak. Átlátszó tokja van, amely jól mutatja a számokat.

6. LED szóóra:

LED szóóra

A digitális órákon kívül vannak ledes szóórák is. Ez az óra mondatformátumban adja meg az időt. Ez egy LED -es fényóra, amely led asztali óraként működik. Az óra szavai félkövér és nagybetűvel vannak írva, így könnyen leolvashatja az időt.

7. Kerek LED óra kialakítás:

Kerek LED óra kialakítás

Itt van egy nagy led kék óra, amelyet otthonában vagy irodájában használhat. Az óra kerek számai félkövér és nagy méretűek. Az itt használt LED -es lámpák nagyszerűek sötét helyiségekben is. Ezzel a kerek, nagy led faliórával sötét helyiségekben olvashatja az időt. A led analóg óra tökéletes ajándék lehet valakinek.

8. Sport LED óra kialakítás:

Sportos LED óra design

A legtöbb sportarénában órákra van szükség ahhoz, hogy a megfelelő időpontot mutassa egy eseménynek. A piros led óra tökéletes sportterületekhez. A ledes elektronikus óra digitális formátumban mutatja az időt, óra, perc és másodperc részletekkel. Ez segíti a sporthatóságokat abban, hogy a legtöbb sportesemény esetében megfelelő döntéseket hozzanak.

9. Naptár LED óra:

Naptár LED óra

Nagyszerű, hogy van egy teljes naptári led órája, amely nemcsak a napszakot, hanem a napot, a hónapot és az évet is megadja. Ez a ledes atomóra tökéletes iskolákba, irodákba és otthonokba is. Az óriási információ, amit az óra ad, tökéletes. Ezt bármikor felhasználhatja minden szükséges adathoz.

10. A mester LED óra tervezése:

Mester LED óra design

Szerezze be ezt a mester-szolga led órát, amelyet használhat egy gyárban vagy irodában, sok szobával. A főóra és a szolgaórák egyidejűleg működnek, hogy pontos időzítést biztosítsanak. Az órák tökéletesek egymásba nyíló szobákhoz. A kijelző GPS -en is működik, így az információk pontosak.

11. Visszaszámláló LED óra:

Visszaszámláló LED óra

Szerezze be ezt a fehér led visszaszámláló órát, amely minden esemény visszaszámlálási idejét megjeleníti. Beállíthatja a visszaszámlálást a kívánt időre, és ennek megfelelően kezdi el az időzítést. Ez az óra tökéletes fényes fényeihez és megfogalmazásaihoz. Az órában is kiválaszthatja a kívánt szavakat.

12. Személyre szabott LED órák:

Személyre szabott LED órák

Ajándékozzon valakit, akit szeret, ezt az akkumulátoros led órát, amelynek tetején személyes üzenet található. Az üvegen olyan megfogalmazások vannak maratva, amelyeket szeretnél mondani szeretteidnek. A kép üvegre is maratható. Ez az óra tökéletesen illeszkedik a fényhez, amely nemcsak az órán, hanem az üveghomlokzaton is megjelenik.

13. Gyerekek LED -es óraterve:

Gyerekek LED Óra Design

A legtöbb gyerek szereti a színeket és az élénk dolgokat, beleértve a rajzfilmeket. Ez a ledes utazási óra nagyszerű gyerekeknek. 7 különböző színben mutatja az időt. A kocka oldalán található rajzfilmképek is szórakoztatóak a gyerekek számára. Ez ajándékként is adható egy gyermek születésnapi partijára.

14. Low Vision LED óra:

Low Vision LED óra

Ez egy zöld led óra, amely gyengén lát. Az óra ébresztőóraként is használható, valamint hangos ébresztőhanggal rendelkezik. Az óra tökéletes az idős emberek számára, mivel éjszaka is jól látják az időt. A hangos ébresztő hang azoknak is jó dolog, akik nehezen hallják jól.

15. Egyedi gyártású LED órák:

Egyedi gyártású LED órák

Íme a legújabb, egyedi gyártású led órák. Az órák fából készült tömböknek tűnnek, lyukakkal. Az analóg stílusú órák igazán divatos tárgyak, amelyek otthonában is megtalálhatók. Gyűjtői tárgyak, amelyeket el kell rendelni.

Led óra A minták világosak és színesek, a piros, kék, zöld és a neon színek között változhatnak. Ezek az órák felderítik a szobát, és éjszaka is használhatók. Az órák lehetnek kicsik vagy nagyok. Személyre szabhatók ajándékok vagy gyerekek számára. Ezenkívül egyedi LED -es órákat is készíthet.