15 egyszerű és legjobb kerek óra mintával

Azt tervezi, hogy egy kis extra hangulatot ad a nappaliba, az étkezőbe vagy akár a hálószobába? A kerek óra tervek tökéletes módja annak, hogy egész stílust és modernséget adjunk unalmas életéhez. Nemcsak az idő nyomon követésében segítenek, hanem abban is, hogy sok figyelmet vonzzon, különösen akkor, ha vendégeket fogad otthonában.

A legújabb kerek órarendszerek Indiában:

Itt 15 egyszerű és modern kerek órás mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Skandináv fekete és rózsa arany modern kerek falióra:

Skandináv fekete és rózsa arany modern kerek falióra

Ez egy szép 12 hüvelykes, nem ketyegő kerek falióra, kemény rózsaarany színű vázból. A dizájn teljesen lenyűgözőnek tűnik, és teljesen csendes, nem ketyegő technológiája elkerüli a zavaró tényezőket. Kiváló minőségű mozdulatai garantálják a pontos időt, és a hátsó körömnyílás megkönnyíti a falra akasztást.

2. Természetes nyír kézzel készített modern kerek falióra:

Természetes nyír kézzel készített modern kerek falióra

Ez egy meglehetősen kicsi kerek falióra, amelynek átmérője mindössze 10 hüvelyk. Ez a gyönyörű kézzel készített óra valódi nyírfa keményfából készült, az USA -ban. Modernnek és stílusosnak tűnik a lézergravírozott számokkal. Tiszta megjelenése ideális nappali helyiségekbe.

3. Környezeti időjárás Modern kerek falióra:

Környezeti időjárás Modern kerek falióra

Ez a 12 hüvelykes kerek falióra az egyik legfejlettebb technológiailag fejlett falióra. Ez a fényes alumíniumból készült kerek óra teljesen rádióvezérelt-így naponta többször automatikusan szinkronizálja az időt, soha nem kell visszaállítani, és másodpercre pontos. Tartalmaz egy kettős hőmérséklet- és páratartalom -érzékelőt is a környezet figyelésére.

4. Modern kerek falióra kialakítás:

Modern kerek falióra kialakítás

Ez egy meglehetősen nagy kerek falióra, amelynek átmérője 16 hüvelyk. Nagy számokkal rendelkezik, amelyek könnyen olvashatók, az első üvegfedél és a keret teljesen valódi fából készült. Ezenkívül a szuper minőségű kvarcseprő -mozdulat tökéletesen garantálja a pontos időt és a teljesen csendes környezetet. Elengedhetetlen kelléke a konyhának vagy a hálószobának.

5. Klasszikus & Modern kerek falióra:

Klasszikus & amp; Modern kerek falióra

Ha szereti az egyszerű és elegáns kerek faliórát, akkor ez az Ön számára. Ez egy nagyon egyszerű, tiszta, ultramodern stílusú fekete óra. A kerek fém keret fekete színű, könnyen olvasható fehér ékezetekkel. Bármilyen falra könnyen felszerelhető, átmérője 12 ”. Erősen ajánlott vállalati irodákhoz.

6. Római kerek falióra kialakítás:

Római kerek falióra kialakítás

Ez a római számokkal gravírozott, 24 hüvelykes, extra nagy, kerek falióra biztosan felkelti a figyelmet. Nem csak az időt fogja követni, hanem a stílust és a divatot is. Ez a minőségi dekoráció tökéletes lesz minden helyiséghez – legyen az nappali, konyha vagy hálószoba.

7. Mozgó fogaskerék modern kerek falióra:

Mozgó felszerelés Modern kerek falióra

Ez egy egyedi darab kerek falióra, amelyet mindenkinek birtokolnia kell. 12 “átmérőjű, az egész előlap kerek üveglappal van felszerelve. Az óra eleje gyönyörű megjelenésű mozgó fogaskerekekből áll, amelyek függetlenek az idő mozgásától. Van egy élénk piros second hand is.

8. Modern szalag kerek órák:

Modern szalag kerek órák

Ez a 12 hüvelykes, kerek falióra egyedülálló fekete porbevonatú acélszalagokkal, amelyek jelzik a modern óra óráit. Az ezüst mutatók megkönnyítik az olvasást, a kvarcóra pedig pontos időt és karbantartást nem igényel.

9. Fehér kerámia modern falióra:

Fehér kerámia modern falióra

Ez a 10 hüvelykes kis fehér kerek falióra műalkotás. Lágy, fehér porcelán arca és arany kezei illeszkednek bármelyik szobájába. Ezenkívül kvarc mozgást tartalmaz, és teljesen csendes. Egyetlen AA elem elegendő a működéshez.

10. Fekete fém modern falióra:

Fekete fém modern falióra

Ezt a minimális megjelenésű, kerek faliórát valós művészek alkották meg Cincinnatiban, Ohio államban. Teljesen vágott, festett, előkészített és összeszerelt USA -ban. Az alumíniumból készült, porszórt élekkel ellátott óra csendes, folyamatos mozgású órajelekkel rendelkezik. Az óra felülete félig fényes, puha pamutruhával könnyen letörölhető és falra akasztható.

11. Selyem modern kerek órák falra:

Selyem modern kerek órák falra

Ez a selyem nagyméretű kerek falióra valóban Németországban készült. Ez a selyemóra kiváló minőségű selyemből készült, amely tömör műanyagként is újrahasznosítható. Az óra fekete és fehér mutatókat is tartalmaz a kiváló színkoordináció érdekében. Ez bonyolult, légies és szemet gyönyörködtető dizájnt hoz létre bárki számára. Tökéletes ajándékba adni valakinek.

12. Luxus modern csendes, nem ketyegő kerek órák:

Modern, csendes, nem ketyegő kerek órák

Ez a gyönyörű kerek falióra kemény rózsaarany színben készült, ami nagyon vonzó kivitelben ragyog. Ez a 12 hüvelykes óra kiváló minőségű mozgással rendelkezik, hogy a legpontosabb és legpontosabb időt biztosítsa. Ezenkívül a csendes, ketyegés nélküli zajmentes technológia segít megszüntetni a felhasználó bármilyen zavaró tényezőjét. Itt van egy hátsó körömnyílás, amely könnyen felakasztható a falakra.

13. Néma fém fali kerek órák:

Néma fém fali kerek órák

Ez a 12 hüvelykes, kerek fém falióra valóban félelmetesen néz ki kék színben, és remek dekorációs elem az otthonában. Az óralap nagy számban kapható, és párásodásgátló üveggel, amely megkönnyíti az idő megtekintését. Az óra kvarc mozdulattal rendelkezik a pontos időmegjelenítéshez, és csendes, ketyegés nélküli működése biztosítja a kényelmes alvást és a jobb munkakörnyezetet, zavarás nélkül.

14. 3D modern kerek óra minták:

3D modern kerek óra minták

Ez egy nagyon szép megjelenésű modern kerek falióra. Ami megkülönbözteti, az a minimalista és modern stílus, 3D kapszula alakú vonalakkal, amelyek órajelzőként működnek. Az egyedi illeszkedő szegély, valamint az óra mutatói és vonalai segítik az órát egy nagyon kreatív rajzfilm stílusú illusztrációs megjelenésben. Az óra matt borítású, üvegfedél nélkül.

15. Nagy számjegyű modern kortárs falióra:

Modern, modern, nagy számjegyű falióra

Ez egy szuper nagy kerek falióra, extrudáló számjegyekkel, amelyek óránként jelzik. A modern és fülbemászó dizájn igazán különleges és egyedi. Az óra teljesen elemmel működik, és remek kiegészítője lehet otthoni dekorációjának. Ajándékként is szolgálhat szeretteinek.

Ha igazán rajong a stílusos és modern megjelenésű, éjjel -nappali dizájnért, akkor ez a lista biztosan segít kiválasztani a legjobbat magának és családjának. Biztos lehet benne, hogy ezek mindegyike megfordítja a fejét, és jobban megbecsüli őket.