15 egyszerű és legjobb kis óra kivitel képekkel

A tökéletes óra megvásárlása művészet. A kis óra kialakítás nagyszerű módja annak, hogy megvilágítsa szobáját vagy házát. Aranyosnak és imádnivalónak tűnnek, mégis segítenek a menedék díszítésében. Ezek az órák nemcsak jól néznek ki, hanem kiválóan is teljesítenek, különféle egyedi funkciókkal és értékesítési lehetőségekkel – így mindenki számára megtalálható. Tehát azonnal ugorjunk a listára. Itt található a kis óratervek listája, amelyek a régi divatot váltják fel.

Modern kisóra minták Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb kis óratervet vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Borsótartó akkumulátor utazó ébresztőóra:

Borsótartó akkumulátoros ébresztőóra

ez a kis ébresztőóra tökéletes útitárs lesz. Könnyű és szögletes jellemzői biztosan kiemelkednek a tömegben. Még utazás közben is tökéletesen elfér egy bőröndben vagy akár a zsebében. Nagy, könnyen hozzáférhető ki- és bekapcsoló, kényelmesen a tetején, szundi és fénysáv az előlap jobb oldalán. A teljes tárcsa, beleértve a kezeket is, izzik a legjobb éjszakai megtekintéshez. Az óra négy sípoló riasztási fokozási fokozattal rendelkezik, teljesen kullancsmentes, csendes mozgással, és egyetlen AA elemmel működik.

2. Nikky Home Small Vintage dekoratív óra:

Nikky Home kicsi Vintage dekoratív óra

Ez a klasszikus kialakítású, kis méretű dekoratív óra, amelyet teljesen a házikó stílusa ihletett, zsebóra formájú, és őrülten stílusosan néz ki az asztalon. Egyszerűen fémből készült, elegáns arany színű, csak egy AA elem szükséges a működéséhez. Ez tökéletes az irodába vagy az asztalhoz.

3. V Marketing Site Mantel Small Clocks:

V Marketing Site Mantel Small Clocks

Teljesen dió színűre burkolva, ez a kis kandallóóra gyönyörűen fából készült – elegáns megjelenésével kész benyomást kelteni. Ezért stílusa könnyen kiegészíti a szoba többi bútorát. Méretei ideálisak a ház legtöbb polcára is. Ez is egy kvarc óra &a csengő doboza automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik 22:00 és 5:00 között-így nem zavarja az éjszakai alvást.

4. Haoun vízálló kis órák:

Haoun vízálló kis órák

Ez egy nagyon kicsi falióra a fürdőszobához. A legnagyobb jellemzője, hogy teljesen vízálló, így semmilyen mennyiségű víz nem árthat neki. Az óra nagy tapadókoronggal tartja magát minden sima felületen, és szilikon váza nemcsak tartós kialakítást kölcsönöz, hanem szép megjelenést és könnyű súlyot is biztosít. Ez egy aranyos illeszkedés a fürdőszobához.

5. Smart Living Company Vintage fekete álló asztali óra:

Smart Living Company Vintage fekete álló asztali óra

Ez a mindössze 0,8 kg súlyú kis álló óra tökéletes az asztalához. Egyedülálló fekete színével megvilágítja a szobát, és továbbra is pontos időt tart. Bármilyen helyiségben vagy asztalon hűvös megjelenést kölcsönöz a dekorációnak, ez hasznos az irodai asztalnál is.

6. Chengsan ezüst asztali óra:

Chengsan ezüst asztali óra

Ez a kis ezüst óra a design és az elegancia megtestesítője. Fémhéjból készült, fém alappal és nagyfelbontású üveggel, amely nem károsítja a bútorokat. Ez az óra is könnyen kezelhető, így bárki használhatja. Ez a retro kinézetű modern digitális óra biztosan díszíti az életét és javítja életének minőségét. Ez kiválóan alkalmas tanulásra, irodába vagy nyilvános helyiségekbe.

7. Godinger New Shannon Small Mantle Clock:

Godinger New Shannon kis köpenyes óra

Ez a kis köpenyes óra kiváló lesz a vendégszobában. A külső burkolat teljes egészében üvegből készült, és az óra elején található ezüst gyűrűvel együtt gyönyörűen néz ki. Az ebben az órában használt üveg vagy kristály minőségi anyagokból készül, és az óra előlapja műanyag borítással van ellátva. Az óra azonban nem néma, és a kullancsok hallhatók.

8. Vintage Retro nappali dekorációs óra:

Vintage Retro nappali dekorációs óra

Ez a kisméretű vintage óra visszavezeti a 80 -as éveket retro klasszikus európai stílusú dizájnjával. Ez az óra felemeli otthonának elegáns hangulatát, nem ketyegő, sima, seprő pontos kvarc mozgásával, amely biztosítja az éjszakai jó alvást és a legjobb munkakörnyezetet. Ezenkívül a nagy számlapok könnyen olvashatók gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

9. The Country House Small Patina Aged Table Top Clock:

A vidéki ház kis Patina éves asztali óra

Teljesen fém bádogból és patinás kivitelből készült, ez a kis asztali óra tökéletes méretű társ lesz az éjjeliszekrényhez, a palásthoz vagy a polchoz. Kis méreteivel bármilyen helyiségben elfér. Működéséhez egyetlen AA elem szükséges.

10. Pluteck Non Ticking Small Battery Clock:

Pluteck nem ketyegő kis akkumulátor óra

Ez a kemény műanyag burkolatból készült és akkumulátorral működő kis akkumulátor óra szuper csendes mindenféle idegesítő kullancshang nélkül. Az óra háromfokozatú hangjelzővel is rendelkezik, valamint egy szundi sávval. Az óra mutatói világítanak, és éjszaka is könnyen láthatók. Ennek működéséhez egyetlen AA elem szükséges. Ez az óra tökéletes a kisgyermekek számára.

11. Chelvee kvarc ébresztő kis órák:

Chelvee kvarc ébresztő kis órák

Ez egy nagyon aranyos kinézetű kis fehér óra, könnyű súlyú és könnyen elfér a zsebében. Van egy éjszakai fény gomb, amely megvilágítja a tárcsát az éjszakai megtekintéshez. Az órának van egy 3D digitális tárcsája is, fém mutatókkal. Teljes kvarc mozgás ketyegő hang nélkül – a sima éjszakai alváshoz, hogy másnap produktív lehessen.

12. Jomparis Rustic Country Fa asztali polc óra:

Jomparis Rusztikus vidéki fa asztali polc óra

Ez a retro stílusú kis polcos óra tökéletes bármilyen dekorációhoz az asztalon vagy a polcon. Teljesen fából készült, ez egy nagyon csendes óra. A szuper minőségű kvarc mozgás nagyon pontosan tartja az időt, miközben környezetét is mentes minden hangtól. A kezek fémből készültek és fehér színűek. A számlapok a tárcsán is könnyen olvashatók.

13. Ecvision Creative fekete kis órák:

Ecvision Creative fekete kis órák

Ez a csendes kis fekete óra tökéletes különleges ajándék egy férfi számára, irodájában vagy hálószobájában. Egyetlen ketyegés sem biztosítja, hogy dolgozzon vagy aludjon mindenféle zavaró tényező nélkül. A külső héj, a gomb és az óra mutatói – mind alumíniumból készülnek, kivéve a számlapot, amely PVC anyagból készült. Az órának éjszakai fénye is van a legjobb éjszakai megtekintéshez.

14. Deco Mates kis ébresztőóra:

Deco Mates kis ébresztőóra

Ennek a kis kerek órának az egyedisége a lapos lencse, amely lefedi az óralapot, hogy megvédje a szennyeződésektől és a törmeléktől. A dizájn egyszerű, mégis klassz, modern és stílusos. Íróasztalként vagy akár kis falióraként is használható. Nem ketyeg, így a működés csendes.

15. Travelwey LED digitális ébresztőóra:

Travelwey LED digitális ébresztőóra

Ha szereti a kis elektromos órát, akkor szeretni fogja ezt a jumbo világítású LED órát. Ez a legjobb gyerekeknek, időseknek vagy felnőtteknek. Egyszerűen kezelhető, éjszakai lámpával, ébresztővel és szundival rendelkezik. Ezt könnyedén felgyújthatja, ha 120 V-os hálózati aljzathoz csatlakoztatja, és dupla AAA elemeket is képes tárolni biztonsági mentés esetén.

Ezért láthatjuk, hogy a kis óratervek közül számos lehetőség közül lehet választani – az elektromos és a fehér szín között, és ez a lista mindegyiket részletesen áttekinti. Így az egyik megvásárlása sokkal könnyebbé válik, és minden bizonnyal segít a lakásdíszek következő szintre emelésében.