15 egyszerű és legújabb faóra kivitelben, képekkel

A fából készült óra formatervezése divatos és nagyszerű is. Sokféle kivitelben kaphatja meg, az egyszerű kerek faliórától a komplex megjelenésű fogaskerék órákig. Ezen kívül kézműves díszített órákat is találhat. Díszítse otthonát egyedi fából készült órákkal, és ezzel az órával kapja meg régi, régi megjelenését. Íme néhány legkülönfélébb faóra minták, amelyekkel díszítheti otthonát.

A legjobb faóra minták Indiában:

Itt 15 hűvös és modern faórát terveztünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fából készült fogaskerék kézzel készített óra:

Fából készült fogaskerék kézzel készített óra

Ez egy régi stílusú analóg fa falióra. Az óra teljesen fából készült, és színe minden bútorhoz, falfestékhez stb. Illeszkedik. Ez egy kerek, fából készült fogaskerék falióra, amely pontos időt mutat, és bármilyen falazattal kombinálható. Díszítheti előszobáját, nappaliját, hálószobáját, konyháját stb.

2. Cseresznyeszállító köpeny:

Cherry Carriage Mantel

Ez egy cseresznye kocsi fa palást óra, amely retro hangulatot kölcsönöz a szobának. Ez egy kiváló óra design üvegkristály és fehér számlap római számokkal. Éjszaka szabályozhatja a csengőhangok hangerejét. Ez egy gyönyörű antik darab, amelyet otthonában tarthat.

3. Retro fa ébresztőóra:

Retro, fából készült ébresztőóra

Próbálja ki ezt a csodálatos fa ébresztőórát hálószobájához. Egy négyzet alakú ébresztőórával rendelkezik, amely vezérli a riasztást. Belül egy fehér számlapot és rajta számjegyeket lát. Kipróbálhatja ezt az ébresztőórát az éjszakai lite -val.

4. Kerek természetes és fa falióra:

Kerek természetes és fa falióra

Növelje otthona stílusát a kerek, fából készült faliórák segítségével. Ezt a fából készült órát a fémkerettel bárhol használhatja. Római számok vannak benne, és összehangolt mutatók mutatják az időt. Ezt a bájos órát kaphatja falai díszítésére.

5. Vintage Vintage fa falióra:

Vektor vintage fából készült óra

Ez a nagy, fából készült falióra díszíti a falakat. Kézműves fa kerettel és fehér számlappal rendelkezik. Az óra mutatói gyönyörűek, és a római számok a számlapokon tökéletesen mutatják az időt. A külső dekoráció virágos kivitelű, és megkaphatja ezt az aranyos órát, hogy extra szépséget adjon otthona falainak.

6. Rusztikus fa falióra:

Rusztikus, fából készült óra

Tetszik ez az óra típus? Ez egy nagyméretű, fából készült óra, rusztikus tapintással. Ez egy festett, fából készült óra, amely tökéletes megjelenést kölcsönöz otthonnak vagy irodának. Ez egy kézzel készített és kézzel festett óra, arany római számokkal. Más színeket is választhat, ha a falfestékhez szeretne illeszkedni.

7. Fa orsóóra:

Fa orsóóra

Ez egy fából készült órakialakítás sokféle formája. Ez rusztikus órának tűnik. Fából készült, és minden betű rusztikus megjelenésű. Díszítheti nappaliját ezzel a vintage stílusú túlméretezett órával, hogy megtudja az időt. A festék színét és számjegyeit tetszés szerint megváltoztathatja.

8. Fából készült digitális óra:

Fából készült digitális óra

Az analóg órákat most digitális órák váltják fel. Az ilyen mintákat fából készült óramintákban is megtalálhatja. Ez egy gyönyörű és egyszerű, fából készült digitális óra, amely megmutatja az időt. Ez világosabb lesz éjszaka, és megmutatja az időt is. Ezt a modern órát használhatja hálószobájában a kényelem érdekében.

9. Mechanikus faóra tervezés:

Mechanikus faóra tervezés

Ez egy nagyméretű, fából készült óra, amely gyönyörűvé varázsolja otthonának belsejét. Ez egy mechanikus fa falióra, amely jó minőségű faanyagból készült. Arany csapokkal rendelkezik, és antik típusú. Ez csak az óra csontváza bármilyen más díszítéssel. Próbálja ki a nappaliban, és imádni fogja.

10. Fából készült ingaóra:

Fából készült ingaóra

Megszerezheti ezt a fa ingaórát, hogy antik hangulatot kölcsönözzen otthonának. Ez egy hajó tervezés inga. A számlap arany színű és fekete számjegyekkel. Ha akar, kaphat egy kicsit nagyobb órát. Használja hálószobájának, nappalijának stb. Díszítésére.

11. Rusztikus óra a konyhához:

Rusztikus óra a konyhához

Ezzel a fa konyhai órával díszítheti a belső teret. Ez egy nagy fából készült óra, és kézzel készített. Szerezd meg ezt az egyedi dizájnt festett faórából, fekete római számokkal. Ez illeszkedik a fal színéhez, és megpróbálhat valami őrültséget rajta, hogy megkapja ezt a régi őrült megjelenést.

12. Kis faóra kialakítás:

Kis fából készült óra kialakítás

Egy kis, fából készült óraszekrényből beszerezhet valamit hálószobájába, irodai asztalához stb. Ez a tökéletes választás az Ön számára. első pillantásra úgy néz ki, mint egy képkeret, és egy kis 360 fokban elforgatható óra van benne. Az órának van egy kis számlapja, és számok vannak rajta. Gyermek faórának is alkalmas.

13. Fa LED ébresztőóra:

Fa LED ébresztőóra

A digitalizáció korszakában miért nem próbál ki valami újat a faórákban? A képen egy fából készült ébresztőóra látható LED kijelzővel. Az időn kívül a külső hőmérsékletet is mutatja, ami nagyon jó, így nem kell ellenőriznie a csiszolását, hogy megtudja a hőmérsékletet. A led fény ott lesz nappal és éjszaka is.

14. Divatos fa asztali óra:

Divatos, fából készült asztali óra

Ez egy tökéletes óra, ha divatos megjelenésű asztali órát szeretne kapni. Ez egy fából készült óra díszített kerettel. Kézzel készített fa kerettel rendelkezik, és tökéletes megjelenést kölcsönöz. A számok római típusúak, és az irodai asztalon tarthatja.

15. Antik fa órák:

Antik fa órák

Nagy fa faliórát keres? Ez egy antik, fából készült óra, színes dizájnnal. Láthatja az ilyen órákat a vasútállomásokon, buszpályaudvarokon stb. Hozza vissza otthonába, és díszítse vele falát. Az óra rusztikusnak tűnik római számokkal. A nappaliban tarthatja a vendégeket.

A fenti tervek mindegyike jó választás, amelyet egy fából készült órán láthat. Megkaphatja azt, amelyik megfelel a szobájának. A fából készült óra mindig jobb, mint a műanyag, mivel hosszabb ideig tart, mint a műanyag, és nem törik könnyen.