15 egyszerű és modern mechanikus óra kivitel képekkel

A mechanikus órák azok az órák, amelyek a gépeken futnak. Nem köti őket a természet, mint a napóra vagy a homokóra. Nagy pontossággal mondják el az időt, ezért széles körben használják őket. A mechanikus óra formatervezés is nagyszerű. A számos fogaskerék, amelyek egymáshoz vannak kötve, hogy könnyen és pontosan megteremtsék az óraművet. A mechanikus órák is nagyon ipari megjelenésűek, mivel nem fedik le az óra mechanikáját. Az óra minden részét könnyen láthatja, és ez teszi különlegessé ezeket az órákat.

Menő & A legjobb mechanikus óra minták Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb mechanikus óratervet vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Kerti mechanikus óra:

Kerti mechanikus óra

Szerezze be ezt a nagyméretű mechanikus órát, amelyet a kertben használhat. Ez az óra nagy számlapokkal rendelkezik, és fémből készült. Ez elképesztően néz ki nagy térben. Az óra masszív szélei ipari megjelenést kölcsönöznek.

2. Többfokozatú mechanikus óra:

Többfokozatú mechanikus óra

Itt van egy többfokozatú mechanikus falióra, amely nagyon klassz és egyedi. Az öt fogaskerék egy különleges darabot alkot, amelyek jól mutatják az időt. A mechanikus fogaskerék falióra csak egy csodálatos darab otthonában.

3. Mechanikus bemutató darab:

Mechanikus bemutató darab

Szerezze be ezt a mechanikus órát otthonába vagy ajándékba valakinek. A mechanikus csontvázas falióra ránézésre kiváló, és több fogaskerekével van összekapcsolva. Az óra kombinált megjelenése ipari jellegű. A központi óra körül nagy római számok vannak.

4. Vintage mechanikus óra:

Vintage mechanikus óra

Próbálja ki ezt a gyönyörű vintage mechanikus órát, amely nagy számban érkezik. Az óra kijelzője olyan, hogy két réteg van. A külső réteg sárgaréz számokkal rendelkezik. A belső réteg mechanikus fogaskerék -rendszerrel rendelkezik, amely az óra- és percmutatókat tartalmazza. Ez egy régi mechanikus óra, amely elegánsnak tűnik.

5. Ezüst mechanikus óra kialakítás:

Ezüst mechanikus óra kivitel

Ha szép ezüst árucikkeket szeretne otthonában vagy irodájában, akkor ez az ezüst mechanikus óra pontosan az, amire szüksége van. Ez a mechanikus ébresztőóra egy értékes órája is. Az óra világos színe szemet gyönyörködtető. Fekete óra és perc mutatókkal rendelkezik, amelyek jó kontrasztot adnak az órának.

6. Fa mechanikus óra kialakítás:

Fa mechanikus óra kialakítás

A fa is kiváló választás az órákhoz. Ez a fa mechanikus óra kiválóan néz. Ennek az órának a 3D -s hatását fogaskerekek rétegei alkotják. A nagy római számok tökéletesen vannak elhelyezve. Ez is mechanikus ingaóra.

7. Forgó mechanikus óra:

Forgó mechanikus óra

Néhány egyedi mechanikus óra forgó kialakítással rendelkezik. Az egyedi és modern mechanikus órák retro és dekoratívak. Az óra forgó mozgókereke különleges, és ébresztőóra is van hozzáerősítve. Ez egy nagyszerű asztali óra, amelyet otthon is használhat.

8. Mechanikus óra készlet:

Mechanikus óra készlet

Barkács módszerrel elkészítheti saját egyszerű mechanikus óráját. Az eszközkészlet biztosítja az óra összes alkatrészét. Könnyedén elkészítheti ezt a bonyolult megjelenésű órát. Ez a mechanikus inga falióra remekül fog kinézni egy sötét falnak. A kontraszt minden helyiségben megfelelő.

9. Mechanikus nagyapa óra:

Mechanikus nagyapa óra

A nagyapai órák csodálatos dolgok voltak a múltban, és most is divatos tárgyak. A mechanikus nagypapa óra nagyszerű darab minden házhoz. Az óra nagyméretű és fa kerettel rendelkezik. Ezeken az órákon az inga a megfelelő órában csilingel.

10. Mechanikus zsebóra:

Mechanikus zsebóra

Nagyszerű ajándék sok ember számára, ha rendelkezik ezzel a mechanikus zsebórával. Ennek a zsebórának a sárgaréz borítása üvegkészlettel rendelkezik. Ennek a zsebórának a közepén lévő kis mechanikus óra teszi működőképessé. Az óra lánccal rögzíthető a kabátzsebre.

11. Bronz mechanikus óra kialakítás:

Bronz mechanikus óra kivitel

A bronz egy másik nagyszerű lehetőség az órák készítésére. Az itt használt bonyolult minták általában a régi időkből származnak. A tervek teszik ezt a mechanikus asztali órát a legjobbá. A bronzfém könnyen csilloghat, és hosszú ideig foltmentes maradhat.

12. Mechanikus óra időmérő:

Mechanikus óra időmérő

Néhány ember számára nagy büszkeség, ha csodálatos kinézetű órája van a házban. Ez a mechanikus asztali óra kiváló ránézésre, és a beszélgetések középpontjában állhat. A design elegáns és egyszerű, mégis látványosnak tűnik. Az óra római számai nagyok, és a fehér és a fekete kontrasztja gyönyörű.

13. Faipari mechanikus óra kialakítása:

Fa munka mechanikus óra tervezés

Itt van egy kiváló óra, amely fából készült. A tervező labirintus futót épített be az óra aljára. A labda az útvesztőben fut az egyik végéről a másikra az óra során. Ez az egyik legjobb mechanikus óra.

14. Sasszobor óra:

Sas szobor óra

Szerezd meg ezt a szemet gyönyörködtető órát, amelynek tetején sasszobor található. A kis nyulak is tök aranyosak. Ez a kerek mechanikus óra bronz borítással és üvegborítással rendelkezik. Ezt az órát asztali terítékként is megkaphatja, és központi elemként tarthatja.

15. 3D nyomtatás – Cool Mechanical Clock Design:

3D nyomtatás - Hűvös mechanikus óra kialakítás

A 3D nyomtatás a legújabb művészeti szolgáltatás, amely mindenkit utolér. Az itt használt nyomtató 3D objektumot hoz létre a kívánt képből. Ez az óra 3D nyomtatóval készült, és csodálatosan működik.

A mechanikus órák különböző stílusokban készülnek. A faórák, a sárgaréz, a bronz és a réz a legkeresettebbek a mechanikus óra világában. Az óráknak inga is lehet. Némelyikük lehet riasztóval vagy 3D modellezéssel.