15 gyönyörű és legjobb kvarcóra kialakítás képekkel

A kvarc órák a különböző típusú órák, amelyek elektronikus oszcillátort használnak az idő megtartására. Ez pontosabb, mint egy mechanikus óra. A kvarcórák népszerűbbek, és túlságosan díszítik otthonukat. Ebben a kategóriában van analóg és digitális típus. Szerezzen be egyszerű vagy néhány dekoratív mintát.

A legújabb kvarcóra minták Indiában:

Itt 15 egyszerű és modern kvarcóra -mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Kvarc ébresztőóra:

Kvarc ébresztőóra

Ez a kvarcfehér riasztó világos tárcsával rendelkezik, könnyen olvasható számokkal. Az óra mögött felkapcsolhatja a lámpát, és éjszaka is ellenőrizheti az időt. Az ébresztés elhalasztása, amikor csak akarja. Vigye ezt a kvarc ébresztőórát a hálószobájába, és ébredjen fel időben.

2. Kvarc kristály óra:

Kvarc kristály óra

Ha valami extravagánsra vágysz, beszerezheted ezt a gyönyörű kvarc kristály órát. Kiváló minőségű kristályból készült, a belsejét rózsavirág díszíti. Ezek a fehér rózsavirágok csodálatosnak tűnnek, és más színt is kaphat, ha akar. Szépítse meg irodai asztalát vagy hálószobáját ezzel az aranyos órával.

3. Kvarc Mantel óra:

Kvarc Mantel óra

A kvarc kandallóóra aranyos kivitel, és ezt díszítheti a szobájában. Kristálykupollal és római számokkal ellátott számlapokkal rendelkezik. Az óra alatt van egy forgó inga, ami csodálatosnak tűnik. Ettől csillog az otthona.

4. Vintage Verichron kvarcóra:

Vintage Verichron kvarc óra

Adja meg otthonának hagyományos megjelenését ezzel az elegáns Vintage Verichron kvarcórával. Ez egy nagyon szép választás, és kulcsfontosságú, hogy működjön. 31 napos kulcsszél-szabályzóval és egy fából készült tokban található ingával érkezik. Ez egy kvarc falióra, amelyet beszerezhet és felszerelhet nappalijában, hálószobájában vagy bárhol.

5. Nagyapa kvarcóra:

Nagyapa kvarcóra

A nagyapa órák nagyon népszerűek és drágák is. Megkaphatja ezt a gyönyörű kvarc nagypapa órát, és a nappaliban tarthatja, hogy fogadja vendégeit. A kivitel nagyon egyedi és jó minőségű faanyagból készült. Pontos időt mutat megbízható kvarcmozgással, és ha nem akarja ezt a hangot éjszaka, egyszerűen kikapcsolhatja.

6. Fekete kvarc óra:

Fekete kvarc óra

A jó megjelenésű kvarc órát nagyon keveset lehet választani, és ez az egyik közülük. Ezt a fekete kvarc órát a falra szerelheti. Ez egy vintage design, amely a belső mechanikus felszerelést és a rajta található római számokat mutatja. Van egy zöld csap, amely mutatja az időt.

7. Készített kvarc óra:

Készített kvarc óra

Ha kvarcórát szeretne kapni a kézművességhez, próbálja ki kagylóval. Ez egy kvarc óra, amellyel díszítheti otthonát. Ez a kivitel tengeri kagylóból készült páva. Szerezzen be különféle színeket, azonos kialakítással. Azokban a kagylókban, és kristályok vannak rajta.

8. Kakukk csendes kvarcóra:

Kakukk csendes kvarcóra

Ez egy német kvarc kakukkóra 12 óránként 12 dallammal. Van egy mozgó szerelvénye, amely éjjel -nappal forog. Két fenyőtoboz van lógva ingaként felakasztva. Bármikor BE/KI kapcsolhat, amikor csak akarja, van egy fényérzékelő, amely elnémítja az órát, amikor sötét van.

9. Naptári kvarc ingaóra:

Naptár Kvarc ingaóra

A naptár kvarc ingaóra új újítás ebben a részben. A kvarcmozgás beállításával szabályozhatja saját naptárát. A dátumot és az időt az óra mögötti gomb segítségével állíthatja be. Az óra egyszerű kialakítású, fehér háttérrel és római számokkal. Ez a fekete -fehér kombináció pompásan néz ki egy inga mellett.

10. Adonis asztali analóg óra:

Adonis asztali analóg óra

Ez egy rózsafa csarnok kész kvarc analóg óra, jó kivitelben. Elöl és hátul fehér fehér számlappal és fekete római számokkal van ellátva. Van egy üvegkristály ezüst tónusú előlappal, két fekete kézzel és ezüst percmutatóval. Sík aljú asztallapon tarthatja, és elemmel működik.

11. Kvarc LED óra:

Kvarc LED óra

A kvarc LED óra nem túl gyakori, és nagyon érdekes óra, amelyet használhat. Ennek célja a dátum, idő, nap, hőmérséklet stb. Ez egy asztali óra típus, és az ágy mellett tartja. Nem kell máshová mennie, hogy megtudja a dátumot és a hőmérsékletet.

12. Fából készült Vintage kvarc óra:

Fából készült Vintage kvarc óra

Fából készült vintage kvarc falióra, amelyet otthonába vásárolhat. Ez a nagyon szép design színes részleggel rendelkezik, és rusztikusnak tűnik. Római számok vannak rajta, fekete és piros percmutatók. A nappaliban tarthatja, hogy vintage megjelenést kölcsönözhessen. Ők is tartósak és szépek.

13. Egyiptomi stílusú kvarcóra:

Egyiptomi stílusú kvarcóra

Kipróbálhatja ezt a csodálatos kvarcóra kialakítást. Ez egy gyönyörű óra, jó architektúrával, és úgy néz ki, mint egyiptomi megjelenés. Ez fából készült, és hieroglifikus számokkal díszített. A számlapok fehérek, a fa barna színű és sárga színű rajzzal. Próbálja ki ezt a kívánt régi stílusú megjelenést.

14. Akril falióra:

Akril falióra

Ez egy gyönyörű akril kvarc falióra matematikai egyenlettel. Ha valami intellektuálisra vágysz, ez az óraterv nagyon jó. Bárhol tarthatja, ahol csak akarja. A számlap fehér, és minden számot a matematikai egyenlet képvisel.

15. Modern kvarcóra kialakítás:

Modern kvarc óra design

Ha színes órával szeretné díszíteni otthonát, akkor ezt a LED órát választhatja. Ez egy jó, színes LED kijelzővel, és még az éjszakai időt is láthatja. Ha nem akarja a fényt, kapcsolja ki. Tartsa a hálószobájában, és ellenőrizze az időt, amikor csak akarja.

A kvarcóra minták ebben a kategóriában híresebbek. Ha sokféle megjelenést szeretne kapni, próbálja ki ezt. Ha olyan lehetőségekről van szó, mint a falióra és az asztali óra, akkor ez a legelőnyösebb választás. Ebben a kategóriában sokféle mintát talál.