15 Hűvös és aranyos gyerekóra minták képekkel

A gyerekeket sok mindenre megtanítják fiatalon. Ez a legjobb alkalom arra, hogy sok téma iránt érdeklődjön. Az idő olyasmi, amit a gyerekeknek korai életkorban meg kell tanulniuk. Az órák azok a tárgyak, amelyek az időt jelzik. A gyerekek óratervei színesek és világosak, így szeretik látni. Itt számos különböző típusú gyermekórát mutatunk be, amelyek minden korosztály számára megfelelőek.

Legújabb & A legjobb gyerekóra minták Indiában:

Itt 15 egyszerű és klassz gyerekóra -mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Mondja el a Time Kids gyerekeknek az óratervet:

Mondja el a gyerekeknek az óratervet

Itt van egy aranyos és színes gyerekóra, amelyet minden gyerek imádni fog a szobájában. A színes óra élénk színű óraszámokkal rendelkezik. Az óramutató és a percmutató címkével van ellátva, így könnyebben megtanulhatják és megmondhatják az időt. Ez a gyerek falióra nagyszerű ajándék is.

2. Gyerekek óra információkkal:

Gyerekek óra információkkal

Ez a színes és legjobb gyerekóra tökéletes kezdőknek. Az órán látható időt könnyen megtanulhatja a rajta látható információ. A 12-es szám alatt az óra van írva, míg a 6-os alatt a fél múlt szó. Így a gyerekek könnyen meg tudják mondani az időt.

3. Rainbow Kids Clock Design:

Rainbow Kids Clock Design

Az egyik aranyos gyerekóra ez a szivárvány színű óra. Ez lehet egy gyerekszoba falióra, amely felderíti és barátságosabbá teszi a szobát. A szivárvány színei az órára vannak festve, a számok pedig fehér színűek. Ez megkönnyíti a gyerekek számára az idő elolvasását is.

4. Szállítás gyerekek óra tervezése:

Szállítás gyerekek óra tervezés

Ajándékozd meg egy gyereknek ezt a fantasztikus, nagy gyerekórát, amely különböző szállítójárművek képeit tartalmazza. Ez a személyre szabott gyerekóra születésnapra vagy bármely más különleges napra adható. Az itt bemutatott szállítójárművek közé tartozik a repülőgép, a traktor, a tűzoltóautó és a vonat. A gyerekek imádni fogják ezt a csodálatos órát.

5. Cartoon Kids Clock Design:

Rajzfilm gyerekek óra design

Minden gyerek szereti a rajzfilmeket, és ez a rajzfilm gyerekóra olyan szép dolog. Az órára nyomtatott rajzfilmfigurák minden híres karaktert tartalmaznak. Lesznek olyan karakterek, amelyeket a fiúk kedvelnek, és olyanok, amelyeket a lányok. Így ajándékozhat egy gyereket a választása alapján.

6. Planets Kids Clocks:

Planets Kids Clocks

A gyerekek által kedvelt egyéb menő tárgyak a bolygók és minden, ami az éggel kapcsolatos. Ezt az órát, amelyre a bolygók vannak nyomtatva, a legtöbb gyerek imádni fogja a szobájában. A bolygók mindegyike gondosan festett, a nap fényében. Ez megtanítja a gyerekeket az időre és a bolygókra is.

7. Digitális gyerekórák:

Digitális gyerekórák

Azok a gyerekek, akik szeretik a legújabb találmányokat és kütyüket, biztosan szeretni fogják ennek a gyereknek a digitális óráját. Az óra nagyméretű számokat jelenít meg. A vezeték nélküli óra gyerek ébresztőóra is. Az óra felébreszti a gyermeket a megfelelő időben. A legjobb dolog ebben az órában a digitális nyomtatás, amely sokkal könnyebben olvasható.

8. Sleep Trainer Kids Clock:

Sleep Trainer Kids Clock

A gyerekek óráinak egyik jó tulajdonsága, hogy megtanítja őket az idő olvasására és a jó alvásra. A gyerek éjjeli órájának van egy szép rajzfilmfigurája, mint egy bárány az oldalán. Ez segít a gyermeket is elaludni. Elmesélhet gyerekeinek néhány éjszakai történetet, és az órát kellékként használhatja.

9. Fából készült gyermekórák:

Fából készült gyermekórák

Itt van egy válogatás óra, amely tökéletes a gyerekeknek. A gyerek fából készült órája különböző alakú blokkokból készül. A formák lyukakba illeszkednek az órában. A gyerekek nemcsak az időt, hanem a számokat, formákat és színeket is meg tudják tanulni. Ez a tökéletes ajándék egy gyereknek.

10. Fali gyerekórák:

Fali gyerekórák

Szerezd meg ezt az aranyos gyerek rózsaszín órát, amely elfér a falon. A fali rózsaszín óra tökéletes azoknak a kislányoknak, akik szeretik a rózsaszínt. A cupcake témájú óra imádnivaló, a csíkos torta bélésen rózsaszín kavargó cukormáz. Az óra számai vastag betűvel és feketével vannak nyomtatva.

11. Ébresztőóra:

Ébresztő gyerekóra

Melyik gyerek nem szereti az ébresztőt? Szerezd meg nekik ezt az aranyos gyerek asztali órát a vészharangokkal. A haranghoz rögzített aranyos íj tökéletesen illeszkedik a kislányokhoz. A fantasztikus óra rendelkezik a tinédzser képével, vagy személyre szabhatja a gyermek képével. Ezt ajándékozhatják a gyermeknek.

12. Színváltó gyerekórák:

Színváltó gyerekórák

Tedd boldoggá a gyerekeket ezzel a hűvös, gyerekváltós órával, amelynek színe változik. A szín fényesen változik, és ez riasztórendszerrel is rendelkezik. Ez egy hordozható óra, amelyet a gyerekek bárhová magukkal vihetnek. Az óra ajándékként adható a gyerek születésnapjára is.

13. Seesaw Kids Clock Design:

Seesaw Kids Clock Design

Csakúgy, mint egy szép kakukkóra, ez az aranyos „gyerekek a libikóka” órája is nagyszerű elem a gyerekszobába. Az óra csenget óránként, és a kisgyerek imbolyogása a hintán. Ez nagyon szórakoztató dolog a gyerekek számára. A legtöbb gyerek imádni fogja ezt az órát a szobájában. Az órában kézzel készített különböző tárgyak nagyszerűek.

14. Sport gyerekóra tervezése:

Sport gyerekóra tervezés

A legtöbb fiú sportrajongó. Ez teszi őket sport témájú szobáik díszítésére. Ez a futballóra tökéletes elem egy fiú szobájába. A kerek óra a futball mintáját mutatja. A fekete -fehér óra fekete számokkal rendelkezik. Az óra óra és perc mutatója helyesen látja és megmondja az időt.

15. Inga gyerekórák:

Inga gyerekórák

A legtöbb csengőórának inga is van. Ennek a gyerekórának a vitorlás jacht témája kék -fehér színű. Az inga két matrózfiú alakja. Ez az aranyos gyerekóra éppen alkalmas egy gyerek asztalához vagy ágytartójához.

A gyerekek óratervei nagyszerű módja az idő tanításának. Színes keretekben, számlapokban, stb. Jöhetnek az alakválogatás, a rajzfilmfigurák, a led, a fa stb. Az összes különböző típusú óra élénk színű és nagy számokkal rendelkezik.