15 legjobb hangos ébresztőóra képekkel Indiában

Az ébresztőóra a legtöbb ember számára áldás, mivel felébreszti őket a mély álomból, hogy felkészüljenek egy új napra. Mivel egyesek mély alvók, a normál ébresztőórák nem ébresztik fel őket könnyen. Itt a legjobb választás a hangos ébresztőóra. Az ébresztőóra hangos hangja tökéletes a mély alvók felébresztésére.

Egyszerű & A legújabb hangos ébresztőóra minták:

Itt 15 modern hangos ébresztőórát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Hangos ébresztőóra ágyrázóval:

Hangos ébresztőóra ágyrázóval

Itt van egy csodálatos ébresztőóra, amely egy további funkcióval is rendelkezik. A hangos hangon kívül rezeg az ágy is, hogy felébresszen a mély álomból. Ez egy biztos ébresztő hívás mindazoknak, akik nem tudnak könnyen felkelni normál ébresztőórával.

2. Twin Bell Loud ébresztőóra:

Twin Bell Loud ébresztőóra

Ez a nagyon hangos ébresztőóra tökéletes azok számára, akik jól alszanak. A klasszikus asztali óra, mindkét oldalán ikercsengővel, remek darab otthon. A kvarcóra tökéletes az időzítéssel. Amikor az ébresztő a megfelelő órában megszólal, az ikerharangok hangos zajt keltenek, és ezért ez a hangos ébresztőóra a nehéz alvóknak.

3. Szuper hangos ébresztőóra:

Szuper hangos ébresztőóra

Szerezd meg magadnak ezt a szuper hangos ébresztőórát, amely a leghangosabb csengéssel rendelkezik. Az órához rögzített két oldalsó hangszóró biztosítja, hogy a riasztást mindenki hallja a szobában. Ez tökéletes mindazoknak, akiknek jól kell emlékeztetniük az időre. Ez az ébresztőóra az ágy közelében tartható a legjobb teljesítmény érdekében.

4. Tűzharang hangos ébresztőóra:

Tűzharang hangos ébresztőóra

Próbálja ki ezt a tűzharang ébresztőórát, amely a tűzoltóautó csengőjének hangját adja ki. Ez az igazán hangos ébresztőóra egy egész háztartást felébreszt a hanggal. Ez egy hangos, bosszantó ébresztőóra is lehet, mivel a hang nem mindenki számára megfelelő. De biztosan fel fog ébreszteni.

5. Extra hangos ébresztőóra:

Extra hangos ébresztőóra

Az egyik extra hangos ébresztőóra a legjobb azoknak, akik mélyen alszanak. Ez felébreszti őket álmukból, és pillanatok alatt készen áll rájuk. Az ébresztőóra által kibocsátott hang egyszerre ébreszt fel és megijeszt.

6. Sziréna hangos ébresztőóra:

Sziréna hangos ébresztőóra

Ennek a szuper hangos ébresztőórának sziréna hangja van, amely mindenkit felébreszt. Az óra által generált hang valóban nagyszerű, és tetszés szerint tárcsázhatja vagy csökkentheti a hangot. Ez a hangos digitális ébresztőóra lehet a legjobb ajándék egy barátjának, aki mindig késik a munkából.

7. Rezgő párna hangos ébresztőóra:

Rezgő párna hangos ébresztőóra

Itt van egy másik modul, amellyel felébredhet a mély álomból. Ez a valaha volt leghangosabb ébresztőóra vibrációs párnával, amelyet a párnája alatt tarthat. Ez nem csak hangos hangot ad, amikor megszólal az ébresztő, hanem rezegteti a párnát, és segít felébredni.

8. Rózsaszín hangos ébresztőóra:

Rózsaszín hangos ébresztőóra

Ajándékozd meg ezt az aranyos rózsaszín ébresztőórát a barátnődnek, aki mélyen alszik. Ez a legjobb hangos ébresztőóra pont olyan lánynak való, aki szereti a rózsaszínt. Az óra alakja szintén divatos, és szeretni fogja a barátja. Ez lehet hangos utazási ébresztőóra, valamint könnyű és kicsi.

9. Izzó hangos ébresztőóra:

Izzó hangos ébresztőóra

Ez a rendkívül hangos ébresztőóra világít, amikor megszólal az ébresztő. Az óra földgömb alakú, a középen lévő digitális óra pedig az időt mutatja. A földgolyó világítani fog a sötétben, és segít időben felébredni. Rögzíthető riasztóval és USB töltőporttal is rendelkezik.

10. Gyerek hangos ébresztőóra:

Gyerek hangos ébresztőóra

Itt egy menő kék gyerek ébresztőóra. Az ébresztőóra hangos riasztással tökéletes a gyerekeknek, mivel korán kell kelniük az iskolába. A riasztó aranyos nézni, és a hang őket is felébreszti. Ez a hangos elektromos ébresztőóra tökéletes ajándék a gyerekeknek.

11. Fémes hangos ébresztőóra:

Fémes hangos ébresztőóra

Próbálja ki ezt a szuper elegáns hangos ébresztőórát hallássérültek számára. Ez a lenyűgöző darab nemcsak jól néz ki, hanem a leghangosabb hangot is kiadja. Ez biztosan felébreszti a mély álomból, még akkor is, ha nagyothall. Az ébresztőóra hangja nagyon éles, és fel kell kelnie, és el kell halasztania.

12. Robot hangos ébresztőóra:

Robot hangos ébresztőóra

Ez a szuper különleges hangos kettős ébresztőóra nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is tökéletes. Az óra fémvázas robot alakú. Az óra zseblámpával is rendelkezik. Ezt az ébresztőórát nagyszerű nézni, és élvezni fogja a reggeli ébresztést az ébresztő hangjával.

13. Többfunkciós hangos ébresztőóra:

Többfunkciós hangos ébresztőóra

Ez a hangos gyerek ébresztőóra különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek különlegessé teszik. Az ébresztőóra digitális kijelzővel rendelkezik, amely sötétben világít. Ennek az órának a dátum és idő funkciója is nagy hasznát veszi. Ezt az órát utazás közben is hordozhatja, vagy használhatja konyhai időzítőként.

14. Utazás hangos ébresztőóra:

Utazás hangos ébresztőóra

Ha folyamatosan mozgásban van egyik helyről a másikra, akkor ez az utazó hangos ébresztőóra az Ön számára megfelelő. Ez egy könnyű ébresztőóra, amely karcsú és vékony. Nem foglal sok helyet, és könnyedén elfér a bőröndjében. Az óra hangos ébresztővel rendelkezik, így könnyen felkelhet időben a találkozókra.

15. Konyha hangos ébresztőóra:

Konyha hangos ébresztőóra

Ha a konyhában több feladatot végez egyszerre, nagyszerű, ha van egy órája, amely jelzi az időt, vagy beállít egy időzítőt. Ez az óra megszólal, amikor eljön az ideje, és emlékeztet a forrásban lévő edényre vagy a sütőre, amelyet ellenőrizni kell.

A hangos ébresztőóra különböző hangszinteken érhető el. Választhatja a tűzharangot, a szirénát, a robotot stb. A digitális és analóg órák hangos riasztással is érkeznek. Próbálja ki a férfiak, nők és gyerekek különböző óráit élénk színekben.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80