15 legjobb személyre szabott óraterv – amelyek megőrzik emlékeit

Az emlékezetes ajándékok, amelyeket több változatban kaptunk, de a személyre szabott órák érzelmi kötődést és emlékeztetőt adnak az ajándék személyére is. A személyre szabott óratervekben tetszés szerint gravírozhat bármilyen nevet, szöveget vagy fényképet. Ez a fajta ajándék jó választás karácsonyra vagy évfordulóra. Próbálja ki ezeket a személyre szabott, képekkel ellátott órákat, hogy mosolyt csaljon kedvesére.

Modern, személyre szabott óratervek Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb személyre szabott órát terveztünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Személyre szabott fotóóra:

Személyre szabott fotóóra

A személyre szabott órák nyomtatott vagy ábrázolt képeket tartalmaznak. Személyes órának tekinthető, amelyet kifejezetten valakinek terveztek. A lényeg az, hogy olyan megjelenést kölcsönöz, amely képes ébren tartani az embereket önmagukról. Az óra személyre szabható a családtagok vagy baráti társaság fényképeivel. Az egyik ilyen kép megtalálható a képforrásban. Ezeket is meg lehet ajándékozni valakinek.

2. Személyre szabott gyermekóra:

Személyre szabott gyermekóra

A személyre szabott gyermekóra lehet kedvenc rajzfilmfiguráik képe, vagy akár saját fényképe is. Az ilyen típusú órák igazán imádnivalónak tűnnek, ha személyre szabott fotós falióraként használják őket. A gyerekek szeretnek izgulni, amikor kedvenc dolgukat látják maguk körül, legyen szó akár plakátról, akár másról.

3. Személyre szabott esküvői óra:

Személyre szabott esküvői óra

A személyre szabott, képekkel ellátott óra a legjobb tervezhető óra. Az esküvői órák a közelmúltban összeházasodott párok képei lehetnek. Ez lehet a legjobb ajándék számukra a házassághoz. A szépség a kreativitásban rejlik, és ezek a személyre szabott órák valóban kreatívak belül. A személyre szabott esküvői órák a legjobb ajándékok lehetnek pároknak.

4. Személyre szabott fa óra:

Személyre szabott fa óra

A személyre szabott fából készült órák lehetnek a személyre szabott képekkel ellátott faliórák. A fából készült óra általában fa mintázatú, így egyedi megjelenést kölcsönöz, és kreatív módon személyre szabható, például idézeteket, képeket, díszleteket stb. Ezenkívül a fa rész előkelő megjelenést kölcsönöz az embereknek. A legjobb választás egy barna színű faóra lehet.

5. Személyre szabott hálószoba óra:

Személyre szabott hálószoba óra

A hálószobák személyre szabott órái lehetnek a nagy, személyre szabott órák, ahol személyre szabhatjuk az órát tájképek vagy idézetek alapján, ami jó környezetet biztosít. Egy másik lehetőség az, hogy a családtagok képét használhatjuk az egyetlen személyre szabott órában, amely elég hatékony lenne ahhoz, hogy a legjobb legyen. A legjobb választás a kék színű óra lehet.

6. Személyre szabott ébresztőóra:

Személyre szabott ébresztőóra

Ezek lehetnek a szokásos egyéni órák, ahol a személyre szabott kandallóórában fenntartható az ébresztés. A személyre szabott óra itt egyszerű és elég jó lehet ahhoz, hogy észrevegyék. Az ébresztőórákat általában az oldal mellett tartják, hogy az ember tisztában legyen az idővel. Ezeket személyre is lehet szabni, ha több színt használnak a díszletek helyett.

7. Személyre szabott évfordulós óra:

Személyre szabott évfordulós óra

Az évfordulós személyre szabott órák általában az ajándékozható órák, amelyeket szeretet jeléül adhatunk valakinek. Az évfordulós órák a legalkalmasabbak azoknak a pároknak, akik a legjobb ajándékot kaphatják ezen órák tekintetében. Ezen túlmenően a gyerekek ajándékozhatják szüleik ilyen személyre szabott óráit ezen a különleges alkalmon. A legjobb választás itt a vörös színű személyre szabott évfordulós óra.

8. Személyre szabott garázsóra:

Személyre szabott garázsóra

A személyre szabott garázsórák azok az egyszerű órák, amelyek nem bemutató eszközök, hanem csak az idő megjelenítésére szolgálnak. Lehet használni egyszerű díszleteket, vagy akár az érdeklődési területüknek megfelelő képet az autókról, kerékpárokról, robogókról stb. Egy ilyen kép látható a mellékelt képen, amely világosan mutatja a garázs személyre szabott óráját. A legjobb választás egy fekete színű óra lehet.

9. Személyre szabott nyugdíjas óra:

Személyre szabott nyugdíjas óra

A nyugdíjazás pillanata egyszerre érzelmes és értékelhető. A szeretet vagy hála jeléül megajándékozhatjuk az idősebbeket a személyre szabott órával. Ezek a személyre szabott órák memóriaforrásként tartalmazhatnak képeket a címzettről vagy azokról a szolgáltatásokról, ahonnan visszavonultak. Azt is mondhatjuk, hogy ez a legjobb ajándék az időseknek. A legjobb választás a kék színű személyre szabott óra lehet.

10. Személyre szabott üvegóra:

Személyre szabott üvegóra

A személyre szabott üvegórák imádnivalók, és nem könnyű kezelni. Ezeket fel lehet akasztani a társalgóba, ahová általában vendégek érkeznek. A családtagok képe használható ezekben az órákban. Az óra jó képet ad a családról tükrözve. Megfelelően kell kezelni az üveggel együtt, amelyet meg kell tisztítani.

11. Személyre szabott családi óra:

Személyre szabott családi óra

Az emberek szeretnek névnyilatkozatot tenni bármilyen anyag formájában; ettől a személyre szabott családi órától eltekintve mindig jó ötlet lesz. Bármilyen szót is szeretnének hozzáadni az órához, személyre szabhatják igényeiket. Az ilyen típusú óráknak jó lesz a ravaszkodás.

12. Személyre szabott asztali óra:

Személyre szabott asztali óra

A személyre szabott asztali órák sok esetben jó választás; ez a legjobb megoldás azoknak a népeknek a megbecsülésére, akik keményen dolgoznak az irodában vagy az asztalon. Üzleti alkalmakkor vagy az emberek bármely nyugdíjas napján ilyen típusú órákat kaphatnak ajándékba.

13. Személyre szabott asztali óra:

Személyre szabott asztali óra

Ha személyes fényképét vagy páros fényképét használja, majd az óra keretébe csomagolja, az ilyen típusú különleges ajándék vagy különleges művészet az órában jó választás lesz az asztalon. A képek JPEG formátumával személyre szabhatja a minőségi asztali órát.

14. Személyre szabott konyhai óra:

Személyre szabott konyhai óra

21 karakter hosszú üzenet szép gondolatok lesznek a konyhában. Ez a fajta személyre szabott óra a legjobb választás új otthonába, és esküvőn ajándékba adhatja ezt a típusú konyhai órát egy új házaspárnak is.

15. Személyre szabott Mantel Clock:

Személyre szabott Mantel Clock

Az ilyen típusú kandallóórák vagy polcórák akkumulátorral vannak ellátva; ez a görbe köpeny típusú óra, amelynek számlapja ezüst. Ezt a személyre szabást szakértők mesterembere végezte. Elöl személyre szabhatja üzenetét igényeinek vagy ötleteinek megfelelően.

Az emberek szeretnek ajándékokkal kifejezni érzéseiket, és személyre szabott ajándékok emlékeztetik azokat a népeket, akik ilyen típusú személyre szabott ajándékokat adtak. De az ajándékgyűjtemény széles körében a személyre szabott óratervek helyesebb szerepet játszanak az ajándékban, ha adtál valakit, akkor biztosan gondolnak rád, mikor keresnek időt a falukon.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80