15 Legújabb és legjobb otthoni falióra minták képekkel

Az otthoni óra a ház fontos része. Díszítse a legjobb stílusokkal. Számos otthoni falióra -kivitel létezik, különböző tartományokban. Költségkeretének megfelelően választhat. A legnépszerűbb minták a vintage típusúak, és kicsit drágák is. Kiválaszthatja azt, amelyik tetszik, és gyönyörűvé varázsolja otthonát.

Otthoni falióra minták Indiában:

Keressük meg itt az említett top 15 egyedi otthoni falióra mintát képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Gyönyörű otthoni falióra:

Gyönyörű otthoni falióra

Készen áll arra, hogy kipróbáljon valami újat otthonában? Próbálja ki ezt a gyönyörűen díszített fekete lakberendezési órát, kristálymintákkal. Az óra számlapja kicsi, de a külső kialakítása nagyszerű és drága. A közepén egy ezüst kör látható, ahol láthatók a tűk és a külső fekete keret.

2. Analóg tárcsázás Vintage otthoni falióra:

Analóg tárcsázó Vintage otthoni falióra

A Vintage design rajongóinak ezek a lakberendezési faliórák a tökéletes lakberendezési faliórák. Ez egy elegáns óra, analóg számlappal, római számokkal, és jó kontrasztot teremthet a rusztikus elefántcsont óra számlapjával. Ez az óra fekete keretű, vintage tapintású.

3. A jógatervezés otthoni faliórája:

Jóga Design otthoni falióra

Próbálja ki ezt a falióra tervezést a jóga témában. Ezt kipróbálhatja a szoba díszítésére. Ebben az órában különféle jógapózokat láthat számlapként. Próbálja ki ezt a korszerű gimnasztikai órát a szobájában, és mindig emlékeztet a fitneszre.

4. Little Birds otthoni falióra:

Little Birds otthoni falióra

Ez egy falióra dekoratív lakberendezés. Gyönyörű kis madár óra design egy antik stílusú óra, lelkipásztori stílusban. Ez egy több darabból álló készlet, és otthon könnyen összeillesztheti az összes darabot. Az óra műanyagból készült, számjegyekkel. Próbálja ki ezt a teremben, lépcsőn stb.

5. Star Wars dekorációs óra:

Star Wars dekorációs óra

Ezek a gyönyörű faliórák otthona számára. Keményfából és alumíniumból készül. Használhatja otthonának vagy irodájának díszítésére, és kortárs megjelenést kölcsönözhet neki. A természetes fa színe illeszkedik a fal színéhez, és bármilyen falfestékhez illeszkedik.

6. Hagyományos otthoni faliórák:

Hagyományos otthoni faliórák

Ez egy stílusos hagyományos otthoni óra típus, amelyet otthonába választhat. Ez az óra műanyag kerettel rendelkezik, és könnyű. Az órán belül római számok és percnyomok találhatók. De a keret úgy néz ki, mint egy fa, és fokozza a falak szépségét.

7. Forró kávé dekoratív falióra:

Forró kávé dekoratív falióra

Megfelelő dizájnt keres a konyhai órához? Ezt keresed. Ez a forró kávéra tervezett falióra műanyagból készült, és egy kis számlap. Az óra kicsi, számokkal. Ezzel az elegáns kialakítású faliórával jobb konyhai megjelenést kaphat.

8. Királyi építészeti falióra:

Királyi építészeti falióra

Ha valami különlegeset szeretne kipróbálni otthonában vagy irodájában, próbálja ki ezt a hagyományos építészeti faliórát. Díszített faanyagból készült. Az óra díszei nagyon szépek, fehér számlappal. Legyen ez a falióra, és mindenkitől dicséretet kap. A kézzel készített külső keret is nagyon elegáns.

9. Egyedi otthoni falióra kialakítás:

Egyedi otthoni falióra kialakítás

Ha csodálatos órával szeretné díszíteni a falát, ez a legjobb választás. Ez egy korszerű falióra kortárs hasonlókkal. A tárcsák nyitva vannak, és csak a számokat tartalmazzák. A belső kialakítás a gépeket tárcsákkal mutatja. Nézze meg ezt, és szerezze be, ha úgy tetszik. Ez visszavisz a régi időkbe.

10. Modern falióra házhoz:

Modern falióra házhoz

Ez egy dekoratív falióra design az Ön számára. Ez egy fából készült óra, római számokkal és gyönyörű fekete számlappal. Az óra háttér fehér és kopott, fából készült gabona kivitelben. Bármilyen helyiségben használható, hogy megkapja a régi kopott, mégis elegáns megjelenést. Adja otthonának a legjobb megjelenést, és díszítse a választott ízlést.

11. Olvadó otthoni falióra kialakítása:

Olvadó otthoni falióra kialakítása

Szerezze be ezt a túlméretezett olvadó faliórát, hogy jobban megtekintse otthonát. Színes óra, sok színnel és számmal szavakkal írva. Az időjelző nagyon szép, fa kerettel. Ezzel a csodálatos órával díszítheti otthonát. Antik megjelenést kölcsönöz a falaknak.

12. Virágmintás falióra:

Virágmintás falióra

Ez egy gyönyörű falióra virág designban. Ezzel a lakberendezési órával üdvözölheti vendégeit. Tartsa a vendégszobában, és mindenki szeretni fogja a választását. Van egy fekete kerek számlap pöttyökkel, és a virág design fehér kristályokkal készült. Ragyogóvá varázsolja otthonát.

13. Luxus gyémánt páva – otthoni falióra kialakítás:

Luxus gyémánt páva - otthoni falióra kialakítás

Szerezze be ezt az antik óramintát páva segítségével, hogy vonzóvá tegye szobáját. Ez egy díszített gyémántok és kristályok különböző színű, ami az óra színes. A teste akril kristályból és fémből készült, külső része aranyszínű, a belső tárcsa fehér színű. Számok vannak a tárcsán, és a tű arany színű.

14. Üveg falióra otthonra:

Üveg falióra otthonra

Ha lakberendezési órával szeretné kialakítani a nappaliját, akkor ezt a típust választhatja. Ez egy csodálatos óra, szemüveggel, és úgy néz ki, mint egy nap. A külső terület üveg alakú, szem alakú. Fekete tűkkel rendelkezik, amelyek illeszkednek az üveg hátteréhez, és jó vonzerőt kölcsönöznek. Láthatja szépségét éjszaka.

15. Alkotóház falióra:

Kreatív ház falióra

Kell valami kreatív dolgot kipróbálnia magának? Ez egy kreatív óraterv, amely egyszerűnek és csodálatosnak tűnik. De a tervezési háttér színes. A tű fehér alapon, színes alapon. A külső keret műanyagból készült. Díszítse nappaliját vagy hálószobáját ezzel a faliórával, és ez a fal kiválóan nézzen ki.

A fenti otthoni faliórák mindegyike különböző típusú, amelyeket ebben a részben talál. Íme néhány elérhető fajtát, amelyekkel megtervezheti a falát. A legtöbb óra a lakberendezési részből származik. De a népszerű minták antik típusok.