15 modern fekete óra kialakítás – amelyek most felkapottak

Tick ​​Tock Tick Tock – ez a hang minden otthonban hallható, emlékeztetve minden jelenlévőt, hogy az idő repül. Az órákat úgy választják meg, hogy illeszkedjenek a fal, a bútorok és a kárpitok színéhez. Látható volt, hogy a fekete óra formatervezést nagyon kedvelik, mivel sokoldalúan illeszkedik bármilyen dekorációhoz. Íme néhány fekete óra, amelyek elbűvölőek és könnyen elférnek a zsebben.

A legjobb fekete óra minták Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb fekete óramintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fekete -fehér falióra:

Fekete -fehér falióra

Ez a fekete falióra aranyos kialakítású, és nagyon jó a gyerekszobába a Miki egér kialakítás miatt. Ez a háromdimenziós óra szuper nagy, fehér számjeggyel rendelkezik, amelyet a gyerekek könnyen leolvashatnak, és megtanulják gyorsabban megmondani az időt.

2. Fekete szalagos óra a nappaliban:

Fekete szalagos óra a nappaliba

Ez az egyik legszembetűnőbb nagy fekete falióra. Az óra kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Feketével van bevonva. Az acéllemezek úgy vannak elrendezve, hogy az 1 -től 12 -ig terjedő számokat ábrázolják, azaz az órát. Az óra mutatói fehérek, hogy könnyen meg lehessen mondani az időt.

3. Fekete selyem falú konyhai óra:

Fekete selyem falú konyhai óra

Ez az óra nagyon egyedi és varázslatos kialakítású. Ez a modern fekete óra jellegzetesen stílusos és nagyon feltűnő a ház bármely helyiségében. A fő feltűnő jellemzője a fekete műanyag szálak, amelyek egymásba fonódva hálóhatást eredményeznek.

4. Fekete -erdei óra:

Fekete -erdei óra

Ez egy kivételesen szép fekete erdei óra, amelyet érdemes kiállítani a nappaliban. Ez a 19. századi óra nagyon finom faragásokkal ábrázolja a sötét erdő élővilágát. A számok római karakterekben vannak, antik megjelenést kölcsönözve. Három súlya és inga van.

5. Black Metal Skull Clock:

Fekete fém koponya óra

Ez a fekete fém óra tökéletes azok számára, akik szeretik a teljesen ritka órákat. Ez a fekete asztali óra koponya alakú és körülbelül 8 hüvelyk magas. Az óra öntött alumíniumból készült, a szemük pedig az órákat és perceket ábrázolja. Nézz hát a halál szemébe, hogy lássd az idődet!!!

6. Fekete márvány óra:

Fekete márvány óra

Itt egy szép hatszög alakú fekete márvány óra. Ez a márvány óra spanyol fekete Marquina márványból készült. A márvány felül jól csiszolt, lekerekített élekkel és fém kézzel van ellátva. Ez az óra kifinomult megjelenésű, és hangulatot kölcsönöz a nappalinak.

7. Fekete fa óra:

Fekete fa óra

Ez a fekete falióra etnikai megjelenést kölcsönöz otthonának. Az órában két gyönyörűen faragott páva van, amelyek csillogó fehér kristálykövekkel vannak kitűzve. Az óra 12 számjegye csinos, kerek fehér kövekkel van helyettesítve, a kezekhez pedig két bonyolult faragású fémet használtak.

8. Kakukk fekete órák:

Kakukk fekete órák

Ha szereted a kakukkok hangját, és szereted a fekete színt is, akkor szerezd be ezt a szép fekete kakukkórát. Az óra fából készült, majd fényes fekete festékkel festették. Nagyon szép faragványok vannak rajta. És egy csinos kakukkmadár óránként kijön, és megmondja az időt.

9. Digitális fekete órák:

Digitális fekete órák

Ez a szép modern fekete óra minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyet kívánhat. Nem csak az időt jeleníti meg, hanem a naptárakat is, amelyekben a hét, a dátum, a nap és a hónap, valamint a szobahőmérséklet és a páratartalom szerepel. Rendkívül hasznos lehetőségeket kínál, mint például a kettős USB töltőport, a kettős riasztás és a szundi időzítő. Kellemes „JÓ reggelt” köszönt.

10. Fekete üvegóra:

Fekete üvegóra

Tartsa ezt a kézzel készített, lélegzetelállító fekete üvegórát az asztalán, és készüljön fel a soha véget nem érő megjegyzésekre és kiegészítésekre bárki, aki belép a kabinjába. Ez a fényes kis fekete óra szép, ívelt absztrakt kialakítású. Az ívelt kialakítás lehetővé teszi az asztalra állítást.

11. Fekete asztali óra:

Fekete asztali óra

Ez a fekete asztali óra egy fa alapra van szerelve, és úgy néz ki, mint egy asztali számítógép monitorja. Arany színű pöttyökkel rendelkezik a 12 számjegy és a fém kezek számára. Ez a rendkívül modern fekete óra tökéletesen illeszkedik modern gondolataidhoz.

12. Fekete négyzet óra:

Fekete négyzet alakú óra

Ez egy csodálatos DIY kézműves ötlet egy órához. Ezt a kreatív órát és kijelzőt csak úgy készítheti el, hogy rengeteg kiegészítést szerezzen vendégeitől és barátaitól. Ez a fekete négyzet alakú óra négyzet alakú drótokból áll. Az egyszerű, mégis művészi darab szépséget és kreativitást kölcsönöz a szobának.

13. Egyszerű fekete asztali óra:

Egyszerű fekete asztali óra

Vessen egy pillantást erre az ellenállhatatlan asztali órára, és biztos, hogy megragadja. Ez a kicsi fekete óra egyszerű kialakítású, tiszta és ügyes megjelenést kölcsönöz a hálószobának. Zajtalanul működik, így nyugodt, jó éjszakai alvást biztosít. Klasszikus mintával rendelkezik

14. Fekete ébresztőóra:

Fekete ébresztőóra

Ébresztőóra vásárlását tervezi, akkor itt a megfelelő választás. Ez a legújabb fekete ébresztőóra, amely beépített olyan vetítőberendezéssel, amely megjeleníti az időt a mennyezeten vagy a mögötte lévő falon. Idővel a beltéri hőmérsékletet is megjeleníti. Azt is beállíthatja, hogy kristálytiszta vetítést kapjon.

15. Fekete Vintage óra:

Fekete Vintage óra

Nézze meg ezt a gyönyörű fekete vintage órát. Ez a nagyapa órája a fenyőfából készült fából készült. Lakkozott, és négy palatábla van. Szép táblatartókkal és kampókkal is rendelkezik a kulcsok és egyéb dolgok felakasztásához. Ez egy szép darab a nappaliban, hogy vintage megjelenést kölcsönözhessen.

Leggyakrabban a fekete óramintákat választják, mivel jól láthatóak és jól láthatóak minden színes falon. Számos különböző típusú és formájú fekete óránk van, amelyeket a szobájának megfelelően választhat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80