15 modern zenei óra kivitel képekkel

A zene fontos szerepet játszik életünkben. Felderíti napjainkat és boldoggá tesz bennünket. A zene hangja az egyetlen valódi kapcsolat minden ember között. A legjobb módja a nap kezdésének, ha a zenei óra tervei szórakoztató módon mutatják be az időt. A zene lehet klasszikus, ünnepi vagy modern.

A legjobb zenei óratervek Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb zenei óratervet vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Piano Scroll zenei óra:

Zongoratekercs zenei óra

Ez a kedves zongoratekercs ritmusú zenei óra tökéletes a falhoz. Az óra zongorakulcs -kavarás alakú, 3, 6, 9 és 12 -es számokkal..

2. Kerek zenei óra:

Kerek zenei óra

Próbálja ki ezt a kerek zenei faliórát, amely a zongora kulcsaival rendelkezik a külső határ körül. Az óra közepén arany színű római számok, középen pedig egy magaskulcsos kulcs található. Ezt a kedves órát ajándékba adhatjuk annak, aki nagyon szereti a zenét, és különösen zongorázik.

3. Zenei nosztalgiaóra:

Zenés nosztalgiaóra

Íme egy nagyszerű zenei ébresztőóra egy neves cégtől, amely nosztalgikus árnyalatú órákat készít. Az óra a régi királyság hátterét zenészek trombitáival játssza. Az óra előlapja tiszta megjelenésű, szép fekete -fehér kontrasztú.

4. Melody Musical Clock:

Dallamos zenés óra

Ez egy különleges gyűjtői tárgy, amely egy zenés mozgásóra. Az órán szép tervek vannak, amelyek egy kastélyról szólnak. Az óra az óránként lejátszott zene szerint mozog. Ez egy nagyszerű ajándék mindenkinek, aki különleges és szereti a zenét. A gyerekek is imádni fogják ezt az aranyos tárgyat.

5. Zongora zenei óra:

Zongora zenei óra

Itt egy zenei köpenyóra, amely a zongoradarabhoz hasonló alakú. Az óra alján található zongorahangok színben és formában tökéletesek. A zongora borítóján az óra ül, fekete alapon. A borító körül zenei jegyek díszítik a bájt.

6. Hangjegy óra:

Hangjegyek óra

Nézze meg ezt a nóta órát, amely jegyzeteket tartalmaz az óra számaihoz. A számokat az ütések száma jelöli. Ez egy nagyon jó órát készít, amelyet a zene szerelmesei nagyra értékelnek. Azok, akik tudják, hogyan kell hangjegyeket olvasni, könnyen beleszeretnek ebbe az órába.

7. Tervezői zenei óra:

Tervezői zenés óra

Szerezzen zenei témájú órát annak, aki hangszert tanul, vagy aki járatos a zenében. A zenei téma csodálatos tematikus megjelenést kölcsönöz a szobának. Ez ajándéknak születésnapra vagy valamilyen zenei karrier elindításához is kiváló.

8. Zenés kakukkóra:

Zenés kakukk óra

A zenés kakukkórák csodálatos dolgok a házban. Idősek és gyerekek egyaránt szeretik őket. A zenés madáróra lehetőséget ad arra, hogy a szabadban lássa a belső tereket. A madarakat és a fákat fából faragják, és a madár kijön a fészekből, és minden óra ütésénél énekel.

9. Zenei ünnepi óra:

Zenés ünnepi óra

A fesztiválok a boldogság és a meleg ideje. A zenés karácsonyi óra tökéletes módja annak, hogy élvezze az ünnepeket. Az órában a karácsony alatt elhangzó sok dal szerepel. A közepén egy csinos magyal és szalag ünnepi hangulatot kölcsönöz. Ez egy csodálatos zenés asztali óra is.

10. Cartoon Musical Clock:

Rajzfilm zenés óra

A Disney minden gyerek kedvence, és a bemutatott rajzfilmek is háztartási kedvencekké váltak. A Disney zenei óra olyan, amit a legtöbb gyerek szeret otthon és a szobájában tartani. Mickey és Minnie a két leghíresebb Disney -karakter.

11. Zenés rajongói óra:

Zenés rajongó óra

A vinil órák fantasztikus módja a régi vinil albumok újrahasznosításának és zenei órákká alakításának. A The Beatles clock musical jó módja annak, hogy megajándékozzunk valakit, aki szereti a Beatles -kor zenéjét. A tökéletes Beatles -rajongó imádni fogja ezt a darabot, és különösen, mivel a bakelitlemezből készül.

12. Zenei ingaórák:

Zenés ingaórák

Ezek a nagyszerű zenei órák sok otthonban büszkék, és lenyűgözően néznek ki. A zenei ingaóráknak hosszú inga van, amely az óra alján található. Az inga előre -hátra lengeti az időt, és óránként csörög.

13. Fa zenei óra:

Fából készült zenés óra

Itt van egy Beethoven klasszikus zenei óra, amely egy híres darab jegyzeteit tartalmazza. A fából készült órára a zenelap töredéke és a számok vannak nyomtatva. Ez jól működik azoknak, akik szeretik a zenét, és különösen őrültek a klasszikus darabokért.

14. Kanál zenés óra:

Kanál zenés óra

Valami zenés a konyhában tökéletes módja a nap kezdetének. Ez a zenés konyhai óra villákból és kanálból készül, amelyek az óra külső oldalán vannak bélelve. A központ egy szabványos óra, amelynek acél éle van. Ez tökéletes egy nagy konyhához, mivel az óra mérete meglehetősen nagy.

15. Gyerekek zenés órája:

Zenei óra gyerekeknek

A vállalatok által gyártott szabványos Seiko zenei órákon kívül vannak aranyos és élénk színű zenei órák gyerekeknek. Ezek nagyszerűek arra, hogy megtanítsák a gyerekeket az időmeghatározásra. Az élénk színek elfoglalják és vonzzák az órát. Az órák perc- és percmutatói szintén nagyszerű módja annak, hogy megtanítsák őket megkülönböztetni a kettőt.

A zenei órák stílusa változatos lehet. Fényesek lehetnek gyerekeknek, vagy klasszikus jegyzetek felnőtteknek. A zenekarok rajongóinak saját zenei órák is vannak. A zenei jegyzetek nagyszerű módja annak, hogy a zenét az órákba építsék be.