25 egyszerű és hűvös visszaszámláló óra képekkel

A Visszaszámláló órák többsége tiszta és könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy kijelzővel szedett vastag betűs számok segítségével könnyedén leolvashatja a visszaszámlálót, bárhonnan is próbál rápillantani. Az ilyen típusú visszaszámláló órákban szabadon beállíthatja a visszaszámlálást, és hallja a hangos és tiszta, de nem fülsiketítő hangot. Egyes modellek emlékeztetnek arra, hogy a párolt vagy főtt ételeket időben kezelje, így finoman és szépen elkészítheti kedvenc ételeit. Mérsékelt hangja van, amely otthonának bármely szobájából hallható, és egy ideig tart. Az egyszerű visszaszámláló órarendszerek rendkívül egyszerűen használhatók, az intuitív gombbal együtt.

A legjobb visszaszámláló órák Indiában:

Íme a 25 egyszerű és legújabb visszaszámláló óránk, képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Piros LED digitális visszaszámláló óra:

Piros LED digitális visszaszámláló óra

Ez az óra DD: HH: MM: SS formátumú kijelzővel rendelkezik, és a számmagassága körülbelül 1,8 ”. Az óra teljes mérete 510x160x40mm. Piros árnyalatú, 3 egyedi funkcióval- visszaszámlálás, visszaszámlálás és normál óra 12/24 óra. A fényerő a hozzá adott távirányító segítségével állítható. A LED élettartama több mint 100 óra. A maximális megtekintési távolság 100 méter.

2. Nagy képernyő visszaszámláló riasztó kakas:

Nagy képernyő visszaszámláló riasztó kakas

Ez a figyelemre méltó típusú konyhai időzítő emlékeztetővel, stopperrel és visszaszámlálással, valamint riasztási lehetőséggel. Gyönyörű alakja van, nagy képernyővel. Hatalmas hangot ad ki, mérete 65 mm W x 75 mm H x 30 mm D. Szalagmágnes mintájára gyártják, akasztóval együtt, a konzolokkal együtt. Ezek a nagy visszaszámláló órák az 1.5V AAAA elemet használják, amely a legolcsóbb megoldás.

3. Digitális műanyag egyedi visszaszámláló óra:

Digitális műanyag egyedi visszaszámláló óra

Ez egy egyszerű visszaszámláló óra, amely időzítő típusú, digitális kijelzővel. Műanyagból készült, és rendelkezik CE/EU tanúsítvánnyal. Tartalmazott modell órával rendelkezik, amelyet az egyedi igényeknek megfelelően készítettek. Ez egy személyre szabott óra, 1X AAA power box időzítővel. Az időmérési funkciót látja el, és rendelkezik LCD digitális konyhai időzítővel.

4. Fehér konyha visszaszámláló óra:

Fehér konyhai visszaszámláló óra

Ennek a legjobb visszaszámláló órának a fő jellemzője az, hogy világos és könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, nagy és vastag számokkal. Hangos riasztó hangja van, amely nagyon jól hallható a ház bármely pontjáról. Nem szükséges, hogy az étel elkészítésekor figyelnie kell az órára. Bármikor visszaszámol 99 perc 59 másodpercig. Használható stopperként is, amelyet nullától számolhatunk. Ideálisak ételek főzéséhez, házi feladatokhoz, edzőtermi edzésekhez, sportokhoz, játékokhoz, irodához és osztályteremhez.

5. Négyzet alakú ezüst elektronikus visszaszámláló órák:

Négyzet alakú ezüst elektronikus visszaszámláló órák

Könnyen olvasható, és az ébresztőóra a legnagyobb számjegyeket kínálja a visszaszámlálással. Ez a nagy visszaszámláló óra rendelkezik az állítható számláló funkciójával, amely 99 perc 59 másodpercig állítható be. Ezt könnyedén fel lehet akasztani otthonának vagy irodájának falára vagy bármely asztali állványára. A felakasztáshoz használható mágnessel rendelkezik, vagy akár kiállítható állvánnyal is felállítható. Alumínium burkolattal és stopperórával rendelkezik.

6. A legjobb esküvői személyre szabott visszaszámláló óra:

A legjobb esküvői személyre szabott visszaszámláló óra

Egyetlen ajándék sem lenne olyan meglepő, mint a visszaszámláló óra képe. Ez gyönyörűen személyre szabott és személyre szabott egy adott személy igényei szerint. Ez a visszaszámláló időzítővel van beállítva, amely számolja a házasságig hátralévő napok és órák számát. Tökéletes ajándék lenne szeretett vőlegényének, aki izgatottan várja az értékelést.

7. Kerek mágneses visszaszámláló időzítő:

Kerek mágneses visszaszámláló időzítő

Ez az egyszerű visszaszámláló óra rendelkezik digitális ébresztőórával, konyhai visszaszámlálóval. Ennek a modellnek a stílusa változatos, és LED -es képernyővel rendelkezik. Ez az antik stílusú óra súlya körülbelül 37 gramm, és digitális kijelzővel rendelkezik. Szélessége 63 mm, és egyetlen felülete van. A teljes készlet műanyagból készült és kör alakú. Csak megfelelő átmérővel, körülbelül 63 mm -rel érkezik.

8. 60 másodperces animált visszaszámláló óra:

60 másodperces animált visszaszámláló óra

Itt jön a modern és túl divatos animált visszaszámláló óra. Ennek összesen 60 másodperces visszaszámlálója van. Ennek a legjobb visszaszámláló órának a legfontosabb jellemzője a hanghatása. Képes beszélni és reagálni a hallott hangra. Parancsolja az LCD -kijelzőn megjelenő digitális időt, és megadja az extra felszólított hanghatást. Ennek az órának az animált tulajdonsága válik a legvonzóbb jellemzőivé.

9. Digitális LCD képernyő újévi visszaszámláló óra:

Digitális LCD képernyő újévi visszaszámláló óra

Szerezze be az újévi hűvös visszaszámláló órák legújabb termékcsaládját, amelyhez egyedülálló funkció tartozik. Végrehajtja az újévi napra hátralévő órák számát. A színes LED körülbelül 100 órás. A látószög H: 85 és V: 85 között mozog. A szükséges áramforrás AC110-250V 50-60Hz, DC 5V USB csatlakozóval. Infravörös távirányítóval is rendelkezik. A maximális látótávolság nappal és éjszaka egyaránt 100 méter.

10. Kültéri karácsonyi visszaszámláló óra:

Kültéri karácsonyi visszaszámláló óra

Ez a visszaszámláló órák káprázatos sorozata, amely a karácsony estéig hátralévő időt mutatja. Az egész órát egy karácsonyi Mikulás segítségével ábrázolják Hammacher Schlemmerrel. F 2000 mm hosszúságú egyenfeszültségű tápkábellel van csatlakoztatva. Ezért ezt a dekorációt otthonában bárhol megtarthatja, vagy akár kültéri dekorációként is. A páratartalom 32 ° és 158 ° F (0 ° – 70 ° C) között van. Alumínium burkolattal és hardverrögzítő rendszerrel rendelkezik a kívánt helyre.

11. Ünnepi visszaszámláló óra időzítővel:

Ünnepi visszaszámláló óra időzítővel

Ez egy könnyen beállítható ünnepi visszaszámláló óra, amely megjeleníti a közelgő üdülési út hátralévő idejét. Ha különféle előkészületeket kell végrehajtania az utazáshoz, ez segíthet az idő hatékony kezelésében. Beépített időzítővel rendelkezik, amely könnyen beállítható a kívánt munkához. Működéséhez csak egy AA méretű elemet használ, és egyszerű mechanizmust használ.

12. Fekete születésnapi visszaszámláló órák:

Fekete születésnapi visszaszámláló órák

Ez a tökéletes módja annak, hogy emlékezzen a születésnapjára ezzel a hűvös visszaszámláló órával. Remekül illeszkedik otthonának bármely polcára. Az óra mérete 4 hüvelyk és 2,5 hüvelyk. Ennek az órának pedig az a lényeges tulajdonsága, hogy amikor az óra eléri az aktuális emlékeztető mérföldkőjét, akkor visszaállítható, hogy újra elkezdje számolni egy másik eseményt.

13. Személyre szabott visszaszámláló óra az eseményhez:

Személyre szabott visszaszámláló óra az eseményhez

Mindannyian szeretnénk visszaszámolni bizonyos eseményeket, például születésnapokat, esküvőket, vakációkat és hasonló alkalmakat. Ez a kis visszaszámláló óra alapvetően fehér árnyalattal rendelkezik, amely megjeleníti az eseményt és a megadott dátumot, amelyre emlékeztetni kell. Csak be kell írnia az esemény nevét, és be kell állítania az időzítőt a várható dátumra.

14. Esküvői gyűrűk dombornyomott esküvői visszaszámláló óra:

Esküvői gyűrűk Dombornyomott esküvői visszaszámláló óra

Ez az ideális módja annak, hogy teljenek a mozgalmas napok a közelgő esküvői eseményre várva. Ez egy hűvös visszaszámláló óra, amelyet dombornyomott jegygyűrű és rózsa nyomtat. Az óra megjeleníti a napokat és az esküvői esemény kedvenc eseményéhez hátralévő időt.

15. Kézzel készített nyaralás visszaszámláló órák:

Kézzel készített nyaralás visszaszámláló órák

Ez egy tökéletes szórakoztató időszak, hogy leállítsa kedvenc nyaralási útját, amelyet a következő napokban vagy hónapokban kell elkezdeni. Ez a hűvös visszaszámláló óra, amelyet vágott nyaralás visszaszámláló díszítéssel készítenek. Csak egy üdvözlőlapra hasonlító unott kártyára van nyomtatva. Hozzá van szerelve a teljes digitális óra, amely megjeleníti a nyaralás hátralévő napjait és idejét.

16. Találkozó visszaszámláló óra zene riasztással:

Találkozó visszaszámláló óra zene riasztással

Ez egy kemény műanyag visszaszámláló 5 x 3 cm -es LED digitális kijelzővel. A visszaszámlálási tartomány 1 másodperc és 99 perc 59 másodperc között változik. Az egyedi memória funkcióval rendelkezik, és minden hivatalos célra használható, például találkozókra. Ez a kis visszaszámláló óra egy áramkimaradó kapcsolóval és egy némító kapcsolóval rendelkezik.

17. Irodai használat nyugdíj visszaszámláló órája:

Irodai használat nyugdíj visszaszámláló óra

Ez a könnyen beállítható visszaszámláló óra másodperceket jelenít meg, ami azt jelzi, hogy mennyi ideje van a nyugdíjba vonulásig. Csak lépjen be a nagy napba, és gond nélkül törölje le a klubokat, és várja meg a pontos emlékeztetőt. Két AA méretű elemet használ, és tökéletes az irodai íróasztalhoz. Visszaállíthatók a jövőbeli emlékeztető hétre.

18. A babák visszaszámlálójának tervezése:

Baba visszaszámláló órák tervezése

Fedezze fel ezt a szórakoztató módszert, hogy visszaszámoljon a nagy napra, amikor új baba érkezik otthonába. Az egyszerű visszaszámláló óra egy kártyával készült, amelyen a Love Birds with Nest dombornyomott. A dizájnt a kártyán 3,75 x 3,75 hüvelyk visszaszámláló időzítő díszíti. Úgy néz ki és érezheti magát, mint egy csúcskategóriás üdvözlőlap. Könnyen programozható, és hatalmas mágnest tartalmaz elemekkel.

19. Kis fordított visszaszámláló óra:

Kis fordított visszaszámláló óra

Itt megnézheti a visszaszámláló órát, amely fordítottan számolja a beállított eseményt. Könnyen használható olyan célokra, mint játékok, edzések és még sok más. Ez egy univerzális időzítő is, alapvető funkciókkal, amelyeket egy hagyományos óra tartalmaz. Az óra könnyen beállítható, ugyanakkor könnyen olvasható is. Ezenkívül 24 órás óra üzemmódot, visszaszámlálást és létesítmény módokat tartalmaz.

20. 60 Második sárga visszaszámláló óra:

60 másodperces sárga visszaszámláló óra

Ez egy kicsi visszaszámláló óra, amelyet csak 60 másodperc számlálására szántak. Az óra fényes sárga árnyalatú mintázattal rendelkezik, amely friss érzést vált ki minden indításkor. Játékokra, hivatalos ügyletekre és belföldi igényekre is használható. Csak egy AA méretű elemet használ, és egyszerű mechanizmussal működik.

21. Extra kis visszaszámláló óra:

Extra kis visszaszámláló óra

Hozza ki a legtöbbet az időzítő vadonatúj elemeiből, amely megjelenik a kép linkjén. Ez egy aranyos visszaszámláló óra, amely extra kicsi, így könnyedén hordozhatja útközben. Különleges jellemzőkkel rendelkezik, mint például a LED -es lámpák használatának jelzése. Megfordíthatja a műveletet, visszaállíthatja az időzítőt, és beállíthat egy új eseményt időzítőként.

22. A visszaszámláló órák lágy változata:

A visszaszámláló órák puha változata

Ha Ön nem az, aki a kortárs típusú ideális óra típusú nézetet részesíti előnyben, akkor válassza a visszaszámláló órák ilyen szoftververzióját. Ezeket csak az eredeti formátumban töltik le a számítógépre, a laptopra vagy akár az androidokra. Ezek 1920 × 1080 felbontásban és 5,3 MB fájlméretben érhetők el. Ezeket 16: 9 képarányban, 23,97 képkocka / mp képkockasebességgel és 5 másodperces letöltéssel töltik le.

23. 3 ”9Digits nagy LED visszaszámláló óra:

3

Ismerje meg a 3 hüvelykes digitális LED visszaszámláló órák jellemzőit. Ez a nagy visszaszámláló óra, amely elegendő kijelzőterülettel rendelkezik 9 számjegy befogadására. Minden napra visszaszámlálhatnak, és azt is beállíthatják, hogy mikor számítják be a várt napot. A normál időt 12 és 24 órás formátumban is megjeleníti.

24. Asztali dekoráció digitális visszaszámláló óra:

Asztali dekoráció Digitális visszaszámláló óra

Ez az óra asztali visszaszámláló óra, amely ugráló mozgásmintával rendelkezik és mérete körülbelül 238 mm. Digitális motívum típusú, 85 mm széles. Négyzet alakú, hagyományos kínai stílusú. Ez műanyagból készült, és háttérvilágítással is működik. Minden változó színben és árnyalatban kaphatók. Súlyuk körülbelül 600 gramm.

25. 100 órás visszaszámláló óra:

100 órás visszaszámláló óra

Ez a bizonyos időzítő és visszaszámláló óra képes felfelé és lefelé is számolni. 100 másodpercig tudnak felfelé vagy lefelé teljesíteni 1 másodperces időközönként. Egyedülálló funkcióval rendelkezik, amely megmutatja, mennyi idő telt el a riasztás megszólalása után visszaszámlálási módban. Beépített állvánnyal, zsebkapoccsal és mágnessel rendelkezik.

Néhány órát távirányító szolgáltatással látnak el, ami még kényelmesebbé teszi a munkát vele. A visszaszámláló órák többsége LED -es digitális kijelzővel van beépítve, ami hosszabb élettartamot biztosít, mint más kiváló minőségű órák. Mindig ideálisnak és kényelmesnek teszik a nézőt, hogy LCD vagy LED kijelzőivel minden számjegyét elolvashassa. Rendszeres óraként is használható.