25 egyszerű és legjobb antik óraminta képekkel 2021 -ben

Dicsérje meg otthonát ezzel a csodás, lenyűgöző antik óraterv -választékkal, amelyek változatos stílusban kaphatók. Vannak olyan sorozatok, mint a nagyapák, a konzolok, az asztallapok, a faliórák, a fa és a nagymamák. A modellek hosszú tokokkal, ingákkal, visszhangzó harangszóval és római vagy korabeli számokkal rendelkeznek. Ezek a vintage órák klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthoni belső tereknek. Íme néhány modell az antik órák közül, amelyek vonzóak lehetnek, hogy beszerezzenek egyet.

Különböző típusú antik óratervek Indiában:

Itt van 25 egyszerű és modern antik óratervünk képekkel. Nézzük őket.

1. Tömörfa antik mantel órák:

Tömörfa antik mantel órák

Szerezze be ezt a tömörfa antik órát, hogy dekoratív legyen, ha több bútor van otthon, és további dekorációt szeretne hozzáadni. Ez egy nagyszerű lehetőség asztalokhoz, próbálja meg ezt az órát ajándékozni kedvesének, vagy ez egy jó ajándék a nagyapjának is a következő közelgő születésnapján.

2. Eredeti tölgyfa tok antik faliórák:

Eredeti tölgyfa tok antik faliórák

Ez a modell mindenképpen illeszkedik otthonához a falakon, anélkül, hogy további helyet takarna. Ezenkívül tökéletes méretet hordoz, hogy benyomást keltsen és megjelenítse elegáns megjelenését. A tok eredeti tölgyfából készült, amely a következő generációk számára is megmarad. Ez az antik falióra nagy arányban, 35 hüvelyk magas és 20 hüvelyk széles, 14 hüvelykes, ferde üvegajtóval.

3. Dió kész antik nagyapa órák:

Dió kész antik nagyapa órák

Ez a régi antik óra, amely tömörfa anyagból készül, és súlya körülbelül 22,7 kg. Dió színű, a modell nagyapai típusú antik órákra hasonlít. Ezek az órák hosszú tokjaikkal, ingaikkal, visszhangzó harangjaikkal és római számokkal vannak ellátva. Nincs szükség nagy összeszerelésre.

4. Vintage Retro 18 ”antik kakukkórák:

Vintage Retro 18 ”antik kakukk órák

Ez az antik falióra tisztán kézzel faragott, és szakképzett kézművesek gyártják. Ez az óra 18 hüvelyk magas, a súlyokat és az inga nélkül. Egyszerű technikával működik, mint minden más mechanikus óra. Tervezői kezekből állnak, perc- és órajelzésekhez, római számok megjelenítésével.

5. Mahagóni antik hosszú tokok:

Mahagóni antik hosszú tokos órák

A Boxwood típusú órák normál, de fényes megjelenést kölcsönöznek a lakberendezésnek. A fából készült fővárost óracsuklyával találja. Szerezd be ezt a szobádba; a gyerekek biztosan élvezni fogják ezt az órát. A római számok könnyen olvashatók és öregnek tűnnek.

6. Könnyen hordozható antik kocsi órák:

Könnyen hordozható antik kocsi órák

Ezek a kis antik órák elegáns és jóképűek a palástpolcon és az asztalon. Mérete 11 cm magas vagy 14,5 cm, fogantyúja feláll. Az óra pontosan 8 cm széles és 6,7 cm mély, fehér zománcozott számlappal. Az oldalpanelek, az óra hátulja és teteje üvegből készült, amely lehetővé teszi a kocsióra fantasztikus mechanikájának megtekintését.

7. Vintage antik nagymama óra:

Vintage antik nagymama óra

Szerezd meg ezt a csodálatosan megtervezett nagymama órát, amely mechanikus sárgaréz mozgással rendelkezik, sárgaréz kulccsal. Ép az üvegajtóval és a hátsó ellenőrzőajtóval. Ez csipogó modell, és egy kicsit nehéz, mint a normál. Mérete 53 hüvelyk x 9 hüvelyk szélesség x 7 hüvelyk mélység.

8. Elszigetelt régi Vintage antik ébresztőóra:

Elszigetelt régi Vintage antik ébresztőóra

Az ilyen típusú antik stílusú órák kicsi méretűek, a riasztó funkciót beépítették. Ez egy arany régimódi asztali ébresztőóra. Kerek alakú számlapján fehér háttérrel rendelkezik. A hátsó rész elszigetelt, és klasszikus retro stílusú, amely a nyugati országokból származik.

9. Finom kézzel készített Vintage csontváz óra:

Finom kézzel készített Vintage csontváz óra

Ez egy idős darab antik óra, 8 napos biztosíték mozgással. Van egy elhaladó sztrájkja 6 küllős kerékmunkával. A horgony menekülése itt is szerepel ebben a modellben. Tartalmaz egy kiegyenlítő inga hengeres ónbob és fa rúd. Az egész készlet a fehér márvány alapon áll, amelyet ovális üvegkupola borít.

10. Hosszú tok antik ingaórák:

Hosszú tok antik ingaórák

Ezek a nagyméretű antik órák bükk keményfából készülnek, sötét festéssel. Más anyagokat, például fémeket, sárgarézeket és üvegeket tartalmaz, hogy más alkatrészeket építsen be. A teljes ingakészlet sárgaréz-nehézfémből készült, és minden bizonnyal vonzó azoknak a fiataloknak, akik leginkább a modern koncepciókat részesítik előnyben.

11. Faragott antik faóra:

Faragott antik fa óra

A faragott fából készült óra ez a darabja egy antik kézműves, kézzel készített, és kiváló ajándéknak, valamint lakberendezésnek. Eléri az antik barna végső árnyalatát, és körülbelül 18*18 hüvelyk méretű. Mindenki szeretné, ha ezek az antik kinézetű faliórák ideális lakberendezési tárgyak lennének minden évszakban.

12. Francia aranyozott bronz antik asztali óra:

Francia aranyozott bronz antik asztali óra

Itt van a káprázatos modell kicsi antik óra, új kinézetű fényével, amelyet a francia Gilt bronzfémből fedeztek fel. Ez az eredeti antik asztali óra, klasszikus stílusával. Az óra tokját acanthus levelek és acanthus roundels díszítik. Összességében az órát gyönyörűen mintázta a párna alakú tetején sas. Réz zománcozott számlappal rendelkezik, külön percgyűrűvel és finom szálú sárgaréz kézzel.

13. Porcelán antik polcórák:

Antik porcelán polcórák

Fedezze fel törtfehér és pistazöld árnyékolt antik órájának szépségét, amely könnyen tárolható a polcon. Ez az antik óra ideális lakberendezéshez, és porcelán anyagból készült. Kerek alakú számlapja van fehér háttérrel. Sárgaréz érintéssel van körülvéve a tárcsa körül és a tárcsa belsejében is.

14. Óra modell Antik konzolos órák:

Óra Modell Antik konzolos órák

Ez az antik stílusú óra jól arányos, kompakt ebonizált, fordított harangtetővel rendelkezik. Mérete: Sz 2,54 mm x M 2,54 mm x M 34,29 cm. Sárgaréz fogantyúval rendelkezik, áttört faanyagokkal az első és a hátsó ajtóknál. Tartalmaz továbbá egy csodálatosan vésett hátlapot, amelyre a gyártó aláírása van írva.

15. Iskolai stílusú antik szabályozó óra:

Iskolai stílusú antik szabályozó óra

Ennek az órának kerek számlapja van, nyolcszögletű külső formával. Római számmal rendelkezik, fehér háttérrel. Az inga sárgarézből készül, és feltekercselő kulccsal rendelkezik. A teljes külső tok keményfából készült, amely meghosszabbítja az óra teljes élettartamát.

16. Analóg antik arany órák:

Analóg antik arany órák

Ez az antik kinézetű falióra hagyományos analóg kijelzővel rendelkezik, nagy arany számokkal. Ez az antik óra gyantatartóval rendelkezik, és intelligens antik arany bevonattal rendelkezik, amely vonzó megjelenést kölcsönöz. Ennek az órának a kezei segítségével könnyedén olvashatja az időt otthonának bármely sarkából. Teljesen gyanta anyagból készült, és a színe aranyfémhez hasonlít, nyitott tárcsával a stílusos megjelenés érdekében.

17. Francia antik bronz órák:

Francia antik bronz órák

Ez az antik stílusú óra egy ülő fiatal nő szobrát mutatja be, aki csibéket etet. Az óra sárgaréz mozgása valóban túl pontos, egy hétig tekercselésen, másfél órát ezüstös harangon számolva.

18. Torziós inga antik évfordulós órák:

Torziós inga antik évfordulós órák

Itt van az évforduló órája, amelyet „torziós ingaóráknak” is neveznek. Évfordulós óráknak nevezik őket, mert egy tekercsen egy teljes évet tudnak futni. Ez az óra egy üveg tokba van ágyazva, betárcsázható fehér háttérrel. A számlapon virágminták is találhatók, amelyek e modell fénypontjai. Az ilyen típusú órák nagyon praktikusak és könnyen hozzáférhetők.

19. Falra szerelhető antik konyhai órák:

Falra szerelhető antik konyhai órák

Fedezze fel ezt a régi antik órát, amelynek teljes mérete 15 ″ X 15 ″ (38 cm x 38 cm). Az óra kijelző mérete 10 hüvelyk. Fényes aranyszínű fém érintést biztosít falra szereléssel. Ez a modell ideális a konyhai környezethez. Ez a kerek alakú számlap óra fehér háttérrel, sárgaréz beágyazott számokkal rendelkezik. És nincs túl nagy perc- és óramutatója.

20. Rugós hajtású antik porcelán órák:

Rugós hajtású antik porcelán órák

Ez egy nagyon különleges kialakítás, az antik óra szokatlan szürke-zöld színével, ami rendkívül vonzóvá teszi. A porcelán tok kiváló fizikai állapotban van, 5 hüvelyk átmérőjű porcelán számlappal. A teljes készlet mérete 14,5 x 11,75 hüvelyk x 5 hüvelyk. Ennek rugóhajtású mozgása van, és a szabadon lévő menekülést nagyjavítják. Nyolc napos ékszeres raklapokkal működik, jó mechanikai kiszolgálással.

21. Oldalsó falra szerelhető Vintage antik órák:

Oldalsó falra szerelhető Vintage antik órák

Ez az analóg antik faliórák széles választéka, hogy tökéletes fali látványosságot hozzanak létre, amelyet mindenki szeretne. Ennek a faliórának a jellemzői, beleértve a modell átadásának stílusát és a számlap kialakítását, mind -mind karaktert és varázst kölcsönöznek otthonának bármely falának. Ez az oldalfalra szerelt tervező óra 3 láb távolságra lenne a faltól. Mérete 86 cm x 94 cm x 110 cm.

22. Erdei kakukk antik órák:

Erdei kakukk antik órák

Ez az antik falióra mérete körülbelül 19 hüvelyk x 13 hüvelyk W, amelyet a szarvasbőr szarvának tetejétől a játékzacskó aljáig visznek. Van egy opciós játék: 8 ”függő nyúl és fácán nagy vadzsák az alján. Sötét diótok, zöld tónusú levelekkel. Kifejezetten Németországból importálják, hogy megkapják az ország eredeti antik érintését.

23. Fém asztali antik óra:

Fém asztali antik óra

Ez egy vintage darab a lakberendezéshez, amely háromlábú asztalt tartalmaz antik kivitelű órával. Határozottan régi világ varázsát adja otthonához vagy kifejezetten lakóteréhez, bárhol is tartják. Az óra fényezett kivitelű. Ennek az antik változatnak a kézzel készített részletei rusztikus és elegáns tervezői darabká teszik az órát. A számlap törtfehér háttere szabványos római mutatókat mutat. Ezenkívül az óra és a perc keze kiegészítésként klasszikus eleganciát kölcsönöz a berendezett térnek.

24. Tervezői kezű antik faliórák:

Tervezői kezű antik faliórák

Fedezze fel ezt a különféle antik faliórát, amely minden évben stílusosabb és divatosabb. Ennek az órának a külső tokja rézből készült, és a számlapok kerek alakúak. Ezenkívül az üzlet háttere tiszta fehér, fekete számmal jelölt számokkal, ami mindenki számára láthatóvá teszi bármilyen szögből. Másodpercei is vannak, hogy élénkebb legyen. A számok római, és az óra mutatóit kifejezetten a legjobb évjárathoz tervezték. Ez az óra olyan egyszerű megjelenésű, de mégis tökéletes belső dekorációt kölcsönöz otthonának.

25. Sárgaréz és réz antik Mantel órák:

Sárgaréz és réz antik Mantel órák

Kérem, tekintse meg ezeket a nehézfém fémek antik óráit, amelyek rézből és bronzból egyaránt készülnek a külső széleikhez. Csak hasonlít a rézlángoktól izzó naphoz. És így ideális belső bútor otthona számára. A számok normál esetben fehér háttérrel jelennek meg, és kerek alakú számlapja van. Csak egy óra és egy perc keze van a másodpercmutató jelenléte nélkül. De minden percet egyértelműen jelöl, egyenletes távolságokkal. A számok fekete kontraszt színben jelennek meg a háttérrel.

Mi kell még? Minden fentebb tárgyalt antik óratervnek megvannak a maga különlegességei és jellemzői, amelyek tökéletes állást biztosítanak ebben a modern világban. A modellek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek minden otthoni stílusban használhatók, élénk belső terekkel. Van asztali órája, nagyapja, szüreti órája, konzol típusú órája, riasztó funkciójú órája, és olyan fémekkel is készült, mint az arany, a bronz és a réz.

Ismét kiválaszthatja a tárcsa hátterét és maga a számlap alakját. Az Ön modellje római számokat és korabeli számokat is megjelenít. Választhat az otthonában kialakított belső terek szerint. Azok a bölcs emberek ezeket az antik órákat választják, de a fiatal generációk nagy érdeklődést mutatnak ezek iránt.