25 egyszerű és modern nagyapa óraminta képekkel

A nagypapa óratervek mindig minden idők kedvencei voltak mindazoknak, akik érdeklődnek a vintage stílusú lakberendezés iránt. A nagyapai órák sorozatának jelentős osztályozása van, amelyek mind modernek, mind hagyományosak. Vannak órák különböző csengőhangokkal, különböző tekercselési stílusokkal, vibráló tokmodellekkel és különféle építőanyagok kombinációjával. Ha valóban az antik stílust vagy a klasszikus stílusú, kézzel készített nagyapák óráit keresi, akkor az alábbiakban bemutatjuk a legjobb 25 képet a nagyapa órákról, amelyek kizárólag Önnek szólnak.

Új nagyapai óratervek Indiában:

Itt 25 legutóbbi és legjobb nagypapa óratervet vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Arab számok dombornyomott gyöngy nagyapja óra:

Arab számok dombornyomott gyöngy nagyapja óra

Ennek mérete körülbelül H 78 ″ (199 cm), W 20 ″ (51 cm) és D 11 ″ (28 cm). Lehetőség van automatikus éjszakai csengő kikapcsolási módra. Működik a kvarc elemmel működő Westminster csipogó mechanizmus mozgásával. A nagy óra szekrényét belső fény világítja meg. Az elegancia betöltötte a hattyú nyakának oromzatát, amely végső bókokkal fordult meg, és oldal- és felső oszlopait felforgatta. Kiváló felületkezelést használ bizonyos keményfákon és furnérokon.

2. Toszkána Cherry Finish Nagypapa Óra inga:

Toszkána Cseresznye Befejezés Nagyapa Óra Inga

Ez a kifinomult, modern nagyapa óra egy örökség, amely készen áll, generációról generációra történő továbbadásra kész. Ez magában foglalja a Toszkána cseresznye lecsengését, amely kecses és könyvhöz illő olajbogyóval büszkélkedhet. A hamu hattyú hattyúnyakú oromzat, forgatott urnával és dekoratív kagylóborítással, ugyanúgy megmarad. Mérete 23W x 13,5D x 86,25H hüvelyk. Kiváló keményfából és furnérból készül a tartósság érdekében. Az órát megvilágított számlap is táplálja, így sötétben is megtekinthető.

3. Tömör fa burkolatú fehér nagyapa óra:

Tömör fa burkolatú fehér nagyapa óra

Itt van egy igényesen kidolgozott modern nagypapa óra, amely sárgaréz számlapot tartalmaz holdfázissal és használt líra inga. Neuschwanstein motívummal és sárgaréz csiszolt súlyokkal van beágyazva, amelyek ragyognak a nyolc napos centenárium 4 /4 -es csengésének gravírozásával, három dallammal. Az óra rendelkezik az automatikus éjszakai kikapcsolási üzemmód funkciójával. Ennek az órának a mérete 208x65x35cm, és három gyönyörű dallammal hajtják végre, fekete erdei témában.

4. Cseresznyefa burkolatú császár nagyapja óra:

Cseresznyefa tokos császár nagyapa óra

Fedezze fel ezt a régi nagyapa órának ezt a tételét, amelynek cseresznyefa tokja, törött ívű oromfala és urnás véglapja, oldalsó oszloppal a saroktömbökön. Ezenkívül más részletekkel is rendelkezik, például az óra sárgaréz csuklós üvegajtót tartalmaz, amelyen ezüst színű keret található, megemelt arany tónusú arab számokkal. Ennek az óraműnek a fekete kígyózó kezei a tekercselési munkával. Az óra egy élénk színű holdfázis -tárcsából áll, szarvassal. Tartalmaz egy tájképet és egy arany tónusú ingat, sárgaréz súlyokkal és láncokkal az üvegajtó mögött. Az óra mérete körülbelül 19,0 hüvelyk x 79,0 hüvelyk x 12,5 hüvelyk.

5. Háromszoros harangszó Vintage nagyapa óra:

Háromszoros harangszó Vintage nagyapa óra

Tekintse meg ezt a gyönyörű tölgyfából készült Howard Miller nagyapja faliórát, amely fantasztikusan működik az otthonába érkezéskor. Az óra háromszoros Westminster, St. Michael’s és Whittington harangjátékokat tartalmaz, amelyek egyediségének maradnak. A mechanizmus csendes opcióval is rendelkezik. Az óra kiemelkedő fali dekorációként tartható fenn, vintage megjelenéssel. Működik a 8 napos mozgás mechanikai jellemzőivel. A tok anyaga tölgyfa.

6. Dió rusztikus fekete -erdei nagyapa óra:

Dió Rusztikus Fekete -erdei nagyapa óra

Ezek a kézzel faragott régi óra a 19. századi időszakhoz tartozik. Kiváló kivitelezésükre nagy gonddal készülnek. Három medve van az alján, két medve az oldalán és egy medve felül (nem működik). Az ilyen típusú órák olyan kiváló kivitelezésűek, valódi és csodálatos díszítéssel rendelkeznek, és kiváló „házon belüli” mintával vannak megtervezve, hogy az összes német gyártmányú szabályozó tetején vannak.

7. Sötét kész fekete nagyapa óra:

Sötét befejezett fekete nagyapa óra

Döntsön anélkül, hogy újragondolná az ilyen típusú nagypapa órákat, amelyek világító számlapból állnak, hogy sötétben is megtekinthessék. Állítható szintezőkkel rendelkezik az óra minden sarka alatt, amelyek stabilitást biztosíthatnak az egyenetlen és szőnyegpadlókon. A biztonság érdekében az ajtók zárhatók. Két „C” és két D méretű Duracell akkumulátorral működik, és automatikus éjszakai hangjelzés-kikapcsolási lehetőséggel rendelkezik. A tokot belső világítás világítja meg, és márkás kvarc, kettős csengőhanggal működik. Hangerőszabályzóval és automatikus éjszakai hangjelzés-kikapcsolási lehetőséggel is rendelkezik.

8. Barokk stílusú fa nagyapa óra:

Barokk stílusú fa nagyapa óra

Ennek a nagypapa órának a faragását teljesen kézzel végezték, az ősi hagyományok szerint. Jól kivitelezett, nagy pontossággal, súlyai ​​és a Lyra aranyozott sárgarézből készülnek. Hold -arctáblából áll, római számok szerigráfiájával. Az egyedülálló óra által használt mechanizmus német 4/4 mechanizmus, amely akár 8 napig tekercselhető. A dallamok Westminsterből származnak, mint a híres londoni Parlament Houses of Victoria Clock tornya. Ez az óra dióval csiszolt, és mérete 207 x 47 x 28 cm.

9. Tamarack Glass Grandfather Clock:

Tamarack üveg nagyapa óra

Ez az egyedülálló lineáris padlóüveg nagyapa óra nyitott keretes számlapot tartalmaz római számokkal és gyémánt alakú mutatókkal, antik arany színben. Ennek a modern nagypapa órának a felső, alsó és hátsó panelei kiegészítik a Hampton Cherry árnyalatát. A nyitott tok lehetővé teszi, hogy az inga jól látható legyen, ami ismét növeli annak szépségét.

10. Dió kész antik nagyapa óra:

Dió kész antik nagyapa óra

Dicsőítse otthonát ezzel a csinos, lenyűgöző és egyedileg faragott antik nagyapa órával. Ezek a trendi nagyapa órák hosszú tokjaikkal, ingaikkal, visszhangzó harangjaikkal és római számokkal. Ezek a funkciók klasszikus és elegáns érintést kölcsönöznek az órának és természetesen otthonának is. Tömör fából készült, mérete: 21,25, szélessége: 10,5 és magassága: 77,5. Súlya 22,72 kg, diós kivitelben.

11. Mahagóni cseresznyefa lógó nagyapa óra:

Mahagóni cseresznyefa lógó nagyapa óra

Ez a gyönyörű nagypapa falióra mahagóni cseresznye tölgyfából készült tokot tartalmaz, kézzel faragott részletekkel. A számlap fényes, és tökéletesen kihozza a római számokat, így kényelmesen olvasható még egy bizonyos távolságból is. Ez a klasszikus falióra lenyűgöző kiegészítője lesz a ház bármely szobájának. Olyan dallamos harangjátékokkal rendelkezik, mint a szövetséges, sztrájk, Westminster zene és sztrájk.

12. Csöves nagypapa órahangok:

Cső alakú nagyapa óra harangszó

Ennek a legjobb nagypapa órának a szekrényét egy kecses hattyúnyak oromfal egészíti ki. Kézzel faragott oromzatível, véges és középső héj motívummal rendelkezik. Külön csuklyát tartalmaz a derék bejárati ajtók számára, amely zárható, ferde elülső és oldalsó szemüveggel. Az oldalsó bejárati ajtók és a háromszintes alap padlószintezőkkel is tartoznak ehhez a modellhez.

13. Antik gyöngyház nagyapa óra:

Antik gyöngyház nagyapa óra

Fedezze fel ezt az új modellezett, kábellel hajtott új nagypapa órát, amely a Westminster csengőhang mechanikus mozgásával rendelkezik. Az óra állítható karokkal rendelkezik, amelyeket az óra minden sarka alá helyeznek, hogy biztosítsák a stabilitást egyenetlen és szőnyegpadlón is. Ezenkívül rendelkezik az automatikus éjszakai hang kikapcsolási funkcióval. A jövőbeni kényelem érdekében örökítőlemez van gravírozva.

14. Mora White Grandpapa óra:

Mora fehér nagyapa óra

Itt van a kedvenc gyűjteménye a fehér színű és fehér tokos mini nagypapa órából. A kecses ívek az oka annak, hogy ezek a feltűnő órák a híres svédországi Mora régióhoz tartoznak. A fehérre festett felületet mindig értékelik a gyengéd szorongással, amelyet nemrégiben adtak hozzá, hogy fokozzák szépségét. A dekoratív faragás ennek az órának a fénypontja, amely körülveszi az előlapját. Ez a fehérre festett kivitel kiegészíti az eredeti órák svéd stílusú sorozatát, amelyek továbbra is elérhetők. Mérete: H 89 hüvelyk x Szélesség 23,75 hüvelyk x M 8 hüvelyk.

15. Nagy tokos császár nagyapa óra:

Nagy tokos császár nagyapa óra

Most átnéz a nagyrészt burkolt császárórán, amely egyedülálló rugómozgásokkal rendelkezik. Az inga prémium tölgyfából készült. Ennek az órának az alkatrészei kiválóan vannak elhelyezve és az elmúlt évek jó működési állapotának megőrzése érdekében. Ez a régi nagyapa órája a 18. század közepén.

16. Kínai Vintage nagyapa óra:

Kínai Vintage nagyapa óra

Ez az óra egyedülálló mérete 20ʺW × 18ʺD × 84ʺH. Ez a Vintage fekete lakk kézzel festett kínai nagyapja óra. Ez a legjobb nagypapa óra háromdimenziós gyöngyfaragott figurákkal rendelkezik minden oldalról, hogy hozzáadja szépségét. Az óra teljes mértékben csengővel működik a német gyártmányú Tempus-Fugit óraalkatrészekkel. Órára és fél órára is cseng. Szó szerint kézzel festett és gyönyörűen faragott.

17. Monumentálisan tervezett Fekete -erdei nagyapa óra:

Monumentálisan kialakított Fekete -erdei nagyapa óra

Ez egy 12 láb magas óra, amelyet erősen faragott sötét tölgy. Az ember törpének érezheti magát, mellette állva. A teteje felé nézve óriási megjelenésű. Az óra 1793 -as keltezésű. Ennek a régi nagypapa órának a fénypontja az, hogy négy láb hosszú, fiatal Whittington-t farag az óra ajtaján. Ezenkívül drámai jelenete van, amikor egy macska egereket üldöz. Hangszerek és szárnyas angyalok faragványai is vannak ezen a hatalmas csodálatos órán, amely az aláírása marad.

18. Miniatűr Vintage fekete nagyapa óra:

Miniatűr Vintage fekete nagyapa óra

Ez a kis nagypapa óra szuper kollekció miniatűr kvarc matt felülettel rendelkezik. Ez egy fekete nagypapa óra, amelynek kvarcmozgása Japánból származik. Ez az óra római számokat jelenít meg, és másodkézből is áll. Magassága körülbelül 4,25 hüvelyk, beleértve az óra tetején lévő finiált is. Az alap szélessége 1,23 hüvelyk, a mélysége pedig 1 hüvelyk.

19. Harangszó fa nagyapja óra:

Harangszó Fából készült nagyapa óra

Ez a nagyapa falióra dió árnyalattal rendelkezik, így színe könnyen kiegészítheti a ház többi bútorát. Az elsődlegesen használt anyag tömör fa. Az inga gyönyörűen kézzel faragott, antik megjelenéssel. Ez minden bizonnyal örökség lenne generációk számára.

20. 4- Harangozott lógó nagyapa óra:

4- Harangozott lógó nagyapa óra

Ez a gyönyörű India nagypapa óra, amely falra szerelhető, mahagóni cseresznye tölgy borítású tok. Az egyszerű olvasás érdekében megtalálja a római típusú számokat, hogy mindenki számára kényelmes legyen ez az óra.

21. Hosszú tokos nagyapa óra:

Hosszú tokos nagyapa óra

Ennek az órának a nyolcnapos antik órája a 19. századból származik. Ez az új nagypapa óra két egyedi dekoratív súlyú, négyzet alakú és kiváló antik arany mintával kiegészítve. Használják a kvarc kettős csengő mechanikus mozgását. Lejátszhatja a Westminster vagy Beethoven harangjátékot is. Hangerőszabályzóval és automatikus éjszakai hangjelzés-kikapcsolási lehetőséggel is rendelkezik.

22. Mahagóni furnérozott hosszú tok nagyapa óra:

Mahagóni furnérozott hosszú tok nagyapa óra

Ez a mahagóni kész, hosszú tokos óra 89,5 hüvelyk magas. Jó minőségű ívfehér, 8 napos lánggal rendelkezik. Az elegáns arányú skót szekrénybe ágyazott, héjberakással az ajtóhoz és az alaphoz. Az óra egy szekrényt tartalmaz hattyúnyakú oromzatokkal és konzol lábakkal. Ennek a trendnek a nagyapa órát úgy tervezték, hogy egyetlen csengőn ütje meg az órákat.

23. Század közepének modern nagyapja órája:

Század közepének modern nagyapja órája

Tekintse át tekintetét erre az elegáns nagyapa órára, amely magas tok füstölt Lucite -ban, dió alapú. Ez a régi, de divatos nagyapa óra és króm, dió típusú anyag, amelyet ehhez a modern, mégis klasszikus órához használnak.

24. Gótikus stílusú nagyapa óra:

Gótikus stílusú nagyapa óra

Ez a gótikus stílusú nagyapa óra múltja 60 évre nyúlik vissza, ezt vintage bútorok és gótikus minták alkotják. Azok az emberek, akik bungalókban vagy bármilyen parasztházban szállnak meg, ez az óra alkalmas lesz arra, hogy dekoratívabb dolgokat adjon a szobájába.

25. Kilenccsöves nagyapa óra:

Kilenc csöves nagyapa óra

Ez a lélegzetelállító tartomány a régi nagypapa óra közül az egyik, amely kilenc csőszerkezetű. Öt csengőhangja van Westminster, Trinity, Noter Dame, Whittington és még egy dallammal. Német kupolalapú tokja van, szabadon álló oszlopokkal.

Az egyes linkeken megjelenő nagyapa óratervek egyediek és kiváló királyi felépítésűek. Néhányuk a saját ország stílusával készült, néhány pedig kevés modern technikával. Számos gyűjteménysorozat létezik, amelyek élénk stílusokba sorolhatók. A megfelelő specifikációkkal rendelkező egyének biztosan megkapják a nagyapai órák kívánt modelljét, mivel ilyen fajtákba kerülnek. Tehát miért kell még várni a szakértők válaszára, hogy a fenti megbeszélés során megbízható adatokat szerezzen ezekről az órákról, és megragadja a legfinomabbat, amely minden szempontból kielégíti Önt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80